Πταῖσμα ἡ καλλιέργεια τῶν ναρκωτικῶν πλέον!

Πταῖσμα ἡ καλλιέργεια τῶν ναρκωτικῶν πλέον!

 

Τ παρακάτω δν πρόλαβα ν τ δημοσιεύσω, λόγλλων, πολ πιεστικν γεγονότων.

Τ γελοον, π τος γνωστος γελοίους πάντα, εναι ποινικοποίησις το καπνίσματος, ς ντιστάθμισμα τς ποποινικοποιήσεως τν ναρκωτικν! 

Εναι γι γέλια τνθρωπάρια! Γι γέλια, γι φτυσίματα, γι κλωτσιές…. 

πολαστε τους… 

Φιλονόη.

Υ.Γ. Δν γίνεται! Κάτι τος ποτίζουν! Δν μπορε ν εναι τόσο λίθιοι ολίθιοι!

Νομιμοποίηση ναρκωτικών: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…

 

Γράφαμε, μεταξύ άλλων, τον Αύγουστο του 2011, στο άρθρο:

«Μαστουρώνουν» την ελληνική κοινωνία για να καταστρέψουν το μυαλό και την ψυχή… 
“Η κυβέρνηση των εκτελεστών της Ελλάδας και του λαού της, έριξε στο λυσσαλέο της πόλεμο εναντίον του ελληνικού λαού και τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου βγάζει, εν ριπή οφθαλμού, τα νομοθετήματα των νεοταξικών σχεδιασμών. 
ΤΩΡΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

Αποποινικοποιεί τη χρήση των ναρκωτικών και μετατρέπει την ΚΑΤΟΧΗ και ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ για προσωπική χρήση σε ΠΤΑΙΣΜΑ. 

Γίνεται αντιληπτό, ακόμα και στους αγουροξυπνημένους πολιτικά, ότι ο κεντρικός στόχος είναι η νεολαία, ιδιαίτερα η ανήσυχη και εξεγερμένη νεολαία: Αυτή τη νεολαία θέλει να «μαστουρώσει» και να ναρκώσει η κυβέρνηση της γενικής κατεδάφισης και ολικής δηλητηρίασης της ελληνικής κοινωνίας. 

Η κυβέρνηση του αίσχους και της φρίκης, αφού έχει οδηγήσει τη νεολαία στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης, της ανίας, της ανασφάλειας και των κλονισμένων νεύρων, ΤΩΡΑ την «μπουκώνει» με ναρκωτικές ουσίες για να υπνωτίσει το μυαλό της, να αδρανοποιήσει τις αντιδράσεις της, τη ζωντάνιά της και το πνεύμα της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ της…». 

Ολόκληρο το κείμενο είναι ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5875 

Διαβάστε και το άρθρο: 
«Κλέφτες του μυαλού» με ναρκω-καταστολή 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6222 

Αυτό, λοιπόν, το νομοσχέδιο της μαζικής ναρκω-καταστροφής, με την ονομασία «Κώδικας Ναρκωτικών» συζητήθηκε, τις προηγούμενες μέρες, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, υπό καθεστώς ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ των δυνάμεων της παπαδήμιας κυβέρνησης… 

ΧΘΕΣ ψηφίστηκε και δεν είδαμε κανένα από τα κόμματα της Συγκυβέρνησης της τοκογλυφικής χούντας να βγάζει άχνα και να εξεγείρεται εναντίον αυτού του σχεδιασμένου και μελετημένου ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ των ανδρεικέλων του ΠΑΣΟΚ… 

Εδώ πλέον το ΕΓΚΛΗΜΑ νομιμοποιείται και ψηφίζεται από τη ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ δικτατορία της Νέας Τάξης, την παπαδήμια κυβέρνηση. Το ΕΓΚΛΗΜΑ δεν συντελείται ΜΟΝΟ από το ΠΑΣΟΚ, αλλά εξίσου και από τη ΝΔ και τον ΛΑ.Ο.Σ… 

ΟΣΟΙ εστιάζουν (και είναι πολλοί) ΜΟΝΟ στα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, δολίως και σκοπίμως, αθωώνουν τη ΝΔ και τον ΛΑ.Ο.Σ: Τους συνεργούς του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, όχι μόνο στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αλλά στο ΣΥΝΟΛΟ των «Συμβολαίων Θανάτου» που έχει εκτελέσει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει να εκτελεί η συναινετική, πραξικοπηματική παπαδήμια κυβέρνηση: Κυβέρνηση-εκτελεστής των νεοταξικών εντολών… 

Για άλλη μια φορά η υποκρισία των πολιτικών εκπροσώπων ΟΧΙ μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑ.Ο.Σ., ΔΗΜΑΡ, καθώς και των ΜΜΕ και πολλών ιστολογίων έλαμψε και φόρεσε τις «στολές» της διατεταγμένης κομματικής προπαγάνδας: Επικεντρώνονται τα ΠΑΝΤΑ στα πιο ελεεινά ανδρείκελα (στην ΠΑΣΟΚΙΚΗ «αλητεία») για να εξωραϊστούν και να συγκαλυφθούν τα δωσίλογα ανδρείκελα των άλλων κομμάτων που συμμετέχουν, σήμερα, ΕΝΕΡΓΑ στο ΕΓΚΛΗΜΑ… 

Ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα των ναρκωτικών παραισθησιογόνων δεν μπορεί να αφήνουμε στο απυρόβλητο την προπαγάνδα των κομμάτων, τα προηγούμενα χρόνια και την πριμοδότηση προγραμμάτων από τις «μαφίες» του χρήματος (Σόρος και CIA), καθώς και την ιδεολογική πλύση που άσκησαν υστερικά τα πολιτικά «παραρτήματα» αυτών των «μαφιών», «παραρτήματα» που έστρωσαν το έδαφος στις σημερινές «ναρκω-αλυσίδες» στο όνομα της «αντιναρκωτικής» πολιτικής… (εσλτο)

 

Κι δ τρθρον-καταγγελία  το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (δευτέρα ναφορ το «εσλτο»:

 

«Κλέφτες του μυαλού» με ναρκω-καταστολή 

Αποποινικοποίηση της χρήσης, προμήθειας και κατοχής όλων των ναρκωτικών ουσιών προβλέπει, μεταξύ άλλων, το άκρως επικίνδυνο νομοσχέδιο, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή. Και μόνο τυχαία δεν είναι η απελευθέρωση των ναρκωτικών σε μια περίοδο που η βαρβαρότητα επιδιώκεται να υιοθετηθεί ως τρόπος ζωής, οι δημοκρατικές ελευθερίες συρρικνώνονται, οι εργασιακές σχέσεις ανατρέπονται, η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη, η φτώχεια δίνει τη σκυτάλη στην εξαθλίωση. Η συνταγή παλιά, δοκιμασμένη και πετυχημένη. 

Στην Αργεντινή το 2001, στο απόγειο της κρίσης, κυκλοφορούν στους δρόμους της νόμιμα, φθηνά ναρκωτικά, κατακλύζεται από το «πάκο», ή αλλιώς «κλέφτης του μυαλού», «εξολοθρευτής των φτωχών». Εκφράστηκαν απόψεις γι’ αυτήν την ιστορία στην Αργεντινή, ότι στόχος ήταν: «Να εξολοθρευτεί μια ολόκληρη γενιά εφήβων και νέων που δε θα είχε δουλειά, δε θα είχε θέση στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, δε θα είχε δυνατότητες να ενταχθεί με κανέναν τρόπο με τον οποίο οι γενιές καταλαμβάνουν το χώρο τους στην κοινωνία (…) Το “πάκο” είναι αναγκαίο για να εδραιώσει τον αποκλεισμό και να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρξουν χιλιάδες και εκατομμύρια υγιείς και σκεπτόμενοι νέοι που θα θέσουν μια διαφορετική κοινωνία», ανέφεραν φορείς της χώρας που ασχολούνται με την τοξικοεξάρτηση. 

Μέσω της νομιμοποίησης των ναρκωτικών, το κεφάλαιο και οι πολιτικοί εκφραστές του εξασφαλίζουν σε βάθος χρόνου τη χειραγώγηση και τον έλεγχο των λαϊκών στρωμάτων, κυρίως της νεολαίας, δημιουργούν μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας επιβίωσης του υπάρχοντος απάνθρωπου, αδίστακτου, εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος. Στη χώρα μας, σε ρόλο λαγού όλο το προηγούμενο διάστημα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, Οικολόγοι Πράσινοι και ΔΗΜΑΡ έσκιζαν τα ιμάτιά τους για το «δικαίωμα» και την «ελευθερία» στη χρήση, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας, βάζοντας στο στόχαστρο το μυαλό και την ψυχή ενός ολόκληρου λαού, κυρίως των νέων. Εδωσαν και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα προγράμματα χορήγησης υποκαταστάτων, τα οποία διαρκώς πριμοδοτούνται εξασφαλίζοντας νόμιμους και μόνιμους εξαρτημένους μέχρι την τελευταία τους πνοή. «Με το νομοσχέδιο διασφαλίζεται το δικαίωμα στη θεραπεία», ισχυρίζονται υποκριτικά οι εμπνευστές του και την ίδια ώρα υποχρηματοδοτούν ακόμα και αυτές τις υπάρχουσες δομές πρόληψης και απεξάρτησης από κάθε ουσία, ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα στους ιδιώτες για να πλουτίσουν πάλι από τον πόνο και την οδύνη, στερώντας από χιλιάδες οικογένειες την ευκαιρία να ξεφύγουν από την κόλαση της εξάρτησης. 

Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να απαιτήσει την άμεση απόσυρση του εγκληματικού νομοσχεδίου. Να μπολιάσει τα παιδιά του με το μικρόβιο της ανειρήνευτης πάλης και της ουσιαστικής αμφισβήτησης, να τα οδηγήσει στο δρόμο της κοινωνικής εξέλιξης. Οι άνθρωποι που νοιάζονται για το μέλλον αυτού του τόπου και καθημερινά αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, οφείλουν να απαιτήσουν λύσεις ριζικές και ανατρεπτικές που δε χωρούν σε νομοθετήματα. Ξεσηκωμός λαού και νεολαίας. ΟΧΙ στους ψεύτικους παραδείσους των ναρκωτικών που οδηγούν στην καταρράκωση και το θάνατο. ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά. ΟΧΙ στη νομιμοποίησή τους. ΟΧΙ στο διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά.

 


Ελένη ΤΖΙΒΡΑ

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply