Τὰ κανόνια ποὺ στήθηκαν ἀπὸ τὰ λαμόγια!

Τὰ κανόνια ποὺ στήθηκαν ἀπὸ τὰ λαμόγια!

Εναι δυνατόν νά μήν μαζευτον λα τά λαμόγια το πλανήτου πρό κειμένου νά ρπάξουν κάτι πό τά λικά τς κατεδαφίσεως;
Τό περίεργον θταν ν μν μαζεύονταν!

70 κατομμύρια φέσι στν ΔΕΗ κα 12 κατομμύρια φέσι στν Μπένυ παρακαλπ τος κανονιέρηδες Energa κα Hellas Power!

ναμενόμενον εναι ν εσβάλλουν πάσς φύσεως λαμόγια στν ζωή μας κα νρπάζουν.
Τ οκοδόμημα λλαδοξεφτιλιστν πέφτει, κα μάλλιστα πέφτει μ θόρυβο!

λήθεια, Μπένυ θά βγ στό κυνήγι τώρα γιά νά τά μαζέψ; πάλι τήν πάπια θά κάν καί θά τά ξαναζητήσπό μάς;
(Κα σιγ μν τ πάρλλ λέμε γι ν λέμε….)

ν τε ν δομε ως πο θ φθάσ ξεφτίλα τους… χει πτο τόν τελείωτο θά χ;

Φιλονόη.

Εισέπραξαν 120 εκατ. € από το χαράτσι στα ακίνητα και τα έστειλαν στην Ελβετία

Τὰ κανόνια ποὺ στήθηκαν ἀπὸ τὰ λαμόγια!Πώς Energa και Hellas Power «άλλαξαν τα φώτα» στο κράτος στέλνοντας τα χρήματα που εισέπρατταν από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελβετία.


Δημοσίου και της ΔΕΗ μπορεί να ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ! Είναι απίστευτο!». Με αυτή τη φράση, απολύτως αρμόδια πηγή του τομέα της ενέργειας εκτιμά στο «ΘΕΜΑ» το μέγεθος της ζημίας που έχουν υποστεί σε τελική ανάλυση τα συμφέροντα των ίδιων των φορολογουμένων, αφού τα λεφτά αυτά λείπουν από τα ταμεία του Δημοσίου (χαράτσι για τα ακίνητα), τη ΔΕΗ (το κράτος έχει το 51%) και τον Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) που τελεί υπό δημόσιο έλεγχο, την ώρα που η Energa και η Hellas Power τα έχουν εισπράξει από τους πελάτες τους μέσω των λογαριασμών ρεύματος. 

Το ποσό για το ειδικό τέλος ακινήτων υπολογίζεται τουλάχιστον σε 120 εκατ. ευρώ και οι δύο εταιρείες, που ελέγχονται πλέον από ένα… ρωσοαραβικό fund, τη Worldwide Energy, λένε ότι θα τα αποδώσουν στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ το φέσι προς τη ΔΕΗ είναι σχεδόν 70 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουν εισπραχθεί από τους πελάτες μέσω των λογαριασμών ως κόστη χρήσης του δικτύου και ως υποχρεώσεις κοινής ωφελείας. Προς, δε, τον ΔΕΣΜΗΕ τα χρέη είναι περίπου 120 εκατ. ευρώ (επίσης έχουν εισπραχθεί, μέσω των λογαριασμών, ως τέλος ΑΠΕ). Τι έκαναν οι δύο εταιρείες; Απλώς εισέπρατταν αλλά δεν απέδιδαν ως όφειλαν με βάση την κείμενη νομοθεσία! Για πόσο διάστημα; Τουλάχιστον από τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν και είχε γίνει η πρώτη κλήση τους για εξηγήσεις από την αρμόδια Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). (πρτο θέμα)

(Visited 23 times, 1 visits today)
Leave a Reply