Πᾶμε γιά μίαν παράνομο «χρυσῆ αὐγή»;

Πιθανότατα!
λλως τε, ταν θέλς ν δυναμώσς κάτι, τότε κτύπα το κατ μέτωπον!
ντίδρασις θ εναι μμεσος κα συγκλονιστική!

Πάντως γ τ βλέπω τ «σενάριο»  ν μς ρχεται…
Τρώγονται κάποιοι πάρα πολύ…
Κα ο θερμοκέφαλοι κυκλοφορον λεύθεροι κα προκαλον…
φστε πο τλαφουζέικο συγκρότημα στέλνει μήνυμα …ποβολς τς «χρυσς αγς» π τ δρώμενα!

πε δ στν συγκεκριμένη πορεία δν ταν κροδεξιο μόνον  κι πε δ συγκεκριμένη κδήλωσις μνήμης δν γίνεται οτε ν καπελωθ οτε νλεγχθπ καμμίαν «χρυσ αγή» κι πε δ κάποιοι εναι διαιτέρως προκλητικοί, ως θρασύτατοι…. θεωρ πς ατν τν στιγμ τος χρειάζεται μία κτς νόμου «χρυσ αγή».

Συμπλοκές ακροδεξιών με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αλλοδαπούς σημειώθηκαν στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, με δύο τραυματίες και 42 προσαγωγές.

Δύο τραυματίες και 42 προσαγωγές είναι ο απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αλλοδαπούς, γύρω στις 10 το βράδυ, στο σταθμό του μετρό της Ομόνοιας.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά από το τέλος της πορείας για τα Ίμια, που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και στην οποία συμμετείχαν ακροδεξιές οργανώσεις.

Η πορεία άρχισε από το μνημείο Ιμίων, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασ. Σοφίας και έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, όπου οι διαδηλωτές διαλύθηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μία ομάδα κατέβηκε με το μετρό στην Ομόνοια, όπου και δημιουργήθηκαν τα επεισόδια.

Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε για την ένταση στο μετρό του Συντάγματος, έστειλε δυνάμεις στο σημείο και προχώρησε σε προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου εξετάζονται για να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με τα επεισόδια. (καθημερινή)

Εχομαι ν πέφτω ξω. Διότι τ εδωλα κα τ ψεύτικα μόνον ταν κτίθονται στ φς καταῤῤέουν.

Φιλονόη.  

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply