«Ἡ Ἑλλάδα εἶναι, σήμερα, ἀποικία». Ν.Φ.

«Ἡ Ἑλλάδα εἶναι, σήμερα, ἀποικία». Ν.Φ.Τά λέει καί ὁ Φάρατζ στούς εὐρωβουλευτάς λές καί αὐτοί φταῖνε πού χάσαμε τήν ἐθνική μας κυριαρχία. 

Γιά μά μή χρεωκοπήσουμε καί γιά νά μή γίνῃ στάσις πληρωμῶν. Ε, καί; Τώρα εἶναι καλλίτερα.;

Στάσι πληρωμῶν θά γίνῃ οὕτως ἤ ἄλλως ὅταν ὁ Ἑλληνικός λαός δέν ἔχει νά πληρώσῃ τά χαράτσια πού πέφτουν «βροχή» κάθε τρεῖς καί λίγο καί ὅταν περιέλθῃ ἡ περιουσία τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους στά χέρια τῶν ἁρπακτικῶν πού μᾶς καταχρέωσαν, μέ τήν ἀρωγή τῶν ἀνδρεικέλων πού «κυβερνοῦν» τήν χώρα. 

Ἀπό πού θά κερδίζουμε χρήματα γιά νά πληρώνουμε; Ὅτι ἔχει ἀπομείνει θά τά παίρνουν οἱ δοῦλοι τῆς διεθνοῦς τοκογλυφίας, πού μᾶς κάθονται στό «σβέρκο». Γι΄αὐτούς πάντα θά περισσεύει. Ἔν ἀνάγκῃ θά δανειζόμαστε είς τό διηνεκές, γιά νά τούς ταΐζουμε.

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον προέδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, και τον ευρωβουλευτή, Νάιτζελ Φάρατζ, έγινε χτες στην Ευρωβουλή  με αφορμή τη γερμανική πρόταση για επιβολή επιτροπείας στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο ευρωσκεπτικιστής αρχηγός του βρετανικού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, είπε ότι το γερμανικό σχέδιο για διορισμό επιτρόπου για την παρακολούθηση του ελληνικού προϋπολογισμού θυμίζει την τοποθέτηση  «γκαουλάιτερ» στην Αθήνα και τόνισε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία. «Σήμερα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Ελλάδα δεν είναι πια τίποτε άλλο από μια αποικία», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι «γκαουλάιτερ» κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν κυβερνήτες που τοποθετούσαν οι Ναζί στις κατακτημένες περιοχές. Ωστόσο, η αναφορά αυτή προκάλεσε την έκρηξη των γερμανών ευρωβουλευτών και του προέδρου της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς.

«Αυτοί που διαδίδουν τον εθνικισμό σε αυτόν τον οίκο είναι αυτοί που τοποθετούν σημαίες στην έδρα τους για να επιδείξουν τον εθνικισμό τους και στους οποίους όπως γνωρίζω ανήκετε», του απάντησε ο Μάρτιν Σουλτς, ζητώντας από τον Φάρατζ να ανακαλέσει, διαφορετικά θα τον έδιωχνε από την αίθουσα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Πρασίνων, Ράινχαρντ Μπίτικοφερ, κατηγόρησε τον Φάρατζ ότι διαδίδει το μίσος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους ευρωπαϊκούς λαούς και ζήτησε να αποσύρει όσα ειχε πει.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ όμως, γνωστός για τις κατά καιρούς δηλώσεις του κατά του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, και αποχώρησε από την αίθουσα. (πηγή)

(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply