Νέα κλοπὴ τῆς ψήφου τῶν μεταναστῶν.

Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στην πολιτική τους επιβίωση!!! Και παράλληλα εξυπηρετούν και τα πολυπολιτισμικά σχέδια των  “αφεντικών τους”.

Να τι σκέφτηκαν οι ψηφισμένοι από Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ για να γαντζωθούν στην εξουσία και να πιάσουν στον ύπνο τα; άλλα κόμματα!

Ο Υφυπουργός Υγείας Μπόλαρης, ανακοίνωσε νομοσχέδιο για την… στήριξη των αστέγων.

Μέχρι εδώ εύγε!!! 

Από εδώ και κάτω αρχίζει το κόλπο: Θα χωρίσουν -λέει τους ανέργους σε περισσότερες από μία κατηγορίες κατά τα αμερικανικά πρότυπα. Δηλαδή πλην των νεόπτωχων και των κλασσικών ανέργων και όπως εξήγησε αγγλικά ο υφυπουργός για …να το καταλάβουμε τους  “roofless & homeless” συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο και αυτοί που μένουν πολλοί “…50 μαζί στον ίδιο χώρο”  και αυτοί που “..μένουν σε σπίτια χωρίς υποδομές υγειϊνής, θέρμανσης κλπ.”  Αυτούς λόιπόν, θα τους φιλοξενήσει το Ελληνικό κράτος σε ξενοδοχεία. 

Εγώ πάντως δεν ξέρω Έλληνες άστεγους  να μένουν  “50 μαζί στόν ίδιο χώρο”, ούτε Έλληνες άστεγους να έχουν εισβάλει μετά από διάρρηξη σε  παλιά ή εγκαταλελημένα σπίτια ή χώρους και να ζούν αφοδεύοντας όπου βρούν γεμίζοντάς  αποφάγια και ενίοτε καίγοντάς τα. Αντίθετα αυτή η εικόνα ταιριάζει στους λαθρομετανάστες. 

Δηλαδή το Ελληνικό κράτος,  πέραν των εκατοντάδων εκατομμυρίων που πληρώνει σήμερα για την νοσηλεία αρρώστων λαθρομεταναστών, την αστυνόμευσή τους, την φύλαξη των συνόρων, θα πληρώσει και έξοδα διαμονής τους σε ξενοδοχεία, όταν κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις με αποτέλεσμα Ελληνικές οικογένειες να μην έχουν τα στοιχειώδη για την καθημερινή διαβίωση. 

Βάζουν μπροστά τους Έλληνες αστέγους για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά χαμερπή συμφέροντά τους.

Θυσιάζουν τον Έλληνα στον βωμό της  πολιτική τους επιβίωσής.

 Για να αρπάξουν την ψήφο των μεταναστών στις επικείμενες εκλογές και να αναπληρώσουν αυτές που θα χάσουν από τους Έλληνες!

 Ντροπή τους!!! Θα μου πείς το γαϊδούρι και το φίδι δεν ντρέπονται!

Ας προσέξουν όμως. 

Ρισκάρουν να μετατρέψουν την αγανάκτιση των πολιτών σε  Ελληνικό Αρμαγεδώνα, εναντίον όλων αυτών που τους έχουν προδώσει και εξακολουθούν ασύστολα να τους προδίδουν! 

Οι Έλληνες γνωρίζουν!

Ιων Πολιάδης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply