Ἐκλεγμένοι διὰ τῆς ψήφου μας Ἑλληνίδες κι Ἕλληνες βουλευτές.

 

Προς τις/τους: Ελληνίδες /Έλληνες μέλη της Βουλής, που κατά τον κοινό νου διαθέτουν ικανά ψήγματα Ελληνικής συνείδησης και ενδέχεται να επανεκλεγούν.

Εκλεγμένοι δια της ψήφου μας  Ελληνίδες και Έλληνες Βουλευταί,

Εν ονόματι της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού, καλείσθε να εκφράσετε το θέλημα των πολιτών.

Είναι στο χέρι σας, αν, οι σημερινοί Έλληνες  και ο Ιστορικός του μέλλοντος, θα σας συμπεριφερθούν ως σύγχρονους Λεωνίδες, ή θα ταράσσετε τον ύπνο τους ως “Εφιάλτες”.

Γνωρίζουμε ότι  είστε πλέον ενήμεροι πως αυτή την στιγμή συζητείται η θυσία της Ελλάδας, για την σωτηρία της Ευρώπης και των τραπεζών.

Στους εκτός της Ελλάδας οικονομικούς αναλυτές είναι πλέον πεποίθηση ότι μία παρέα από ξενοτραφείς πολιτικούς  εκμεταλλεύεται την «συντεχνιακή»  λογική και το αίσθημα αυτοπροστασίας των Βουλευτών και υφαρπάζουν την ψήφο τους. Εμείς οι Έλληνες διατηρούμε την ελπίδα ότι η ιδιοτέλεια δεν είναι μέσα στις αδυναμίες των περισσοτέρων από εσάς. 

Ωστόσο, ενίοτε ψηφίζετε είτε τυφλά, είτε εθελοτυφλείτε, επικαλούμενοι  την κομματική πειθαρχία.

Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι κάποιοι στην Βουλή και άλλοι που απολαμβάνουν παχυλές Βουλευτικές συντάξεις, ενώ ευθύνονται για την κατάντια της χώρας, σήμερα “ποζάρουν” ως σωτήρες!

Αυτήν την χρονική στιγμή, η χώρα βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή, από της γεννήσεώς της ως κράτος.

Σας θυμίζω ότι το δάνειο που συνήψε η χώρα το 1824, τελικώς, εξοφλήθηκε το 1978. Εκατόν πενήντα χρόνια  οικονομικής σκλαβιάς, πολιτικής κηδεμονίας και 
καταλήστευσης της εθνικής & της ιδιωτικής περιουσίας.

Αυτό το μέλλον μας επιφυλάσσετε;

Με την φιλομνημονιακή , την ψευτοαντιμνημονιακή ή και παθητική στάση κάποιων, η χώρα έχει γυρίσει στην εποχή της μεγάλης μετανάστευσης. Τώρα με το ψευδεπίγραφο δίλημμα της καταστροφικής χρεοκοπίας εκβιάζεστε για να γυρίσετε την Ελλάδα στο 1824.

Μη το πράξετε! Αντισταθείτε!

Αντισταθείτε στον ευτελισμό και στην ανέχεια που μας υποβάλλουν οι χαρτογιακάδες της τρόϊκα!

Αντισταθείτε στους εκβιασμούς αυτών που στο μεταξύ και στις πλάτες σας, έχουν γίνει εξωφρενικά πλούσιοι .Για αυτούς είστε τα κορόιδα!

Αντισταθείτε στην νέα δανειακή σύμβαση. Αντισταθείτε στο αγγλικό δίκαιο που μας επιβάλλουν στην ανταλλαγή των ομολόγων.

Αντισταθείτε στην αρπαγή της Ελλάδας, του ορυκτού μας πλούτου, του νερού και του ήλιου μας.

Αντισταθείτε στην αρπαγή της αξιοπρέπειάς μας και της δικής σας!

Όλοι οι Έλληνες πλέον ξέρουν! Σας χρησιμοποιούν για την αρπαγή της χώρας! Μην ενδώσετε!

Αφουγκραστείτε, διαβάζατε στα μάτια και στην ψυχή των Ελλήνων, την κραυγή αγανάκτησης:  Από την Ευρώπη των αρπακτικών, προτιμούμε την επιστροφή στην δραχμή! Τα καταστροφικά σενάρια είναι αποκύημα των τραπεζιτών, των λοιπών αρπακτικών και των συνεργατών τους, υιοθετώντας αυθαίρετα δεδομένα και φοβικά σύνδρομα. Ναι στην Ευρώπη της αλληλεγγύης. Να συμπράξουμε έστω με τις θυσίες που μας αναλογούν, αλλά αντιστεκόμαστε στην αρπαγή της ζωής μας του μέλλοντος των παιδιών μας και της χώρας μας!

Ο ορυκτός πλούτος, ο ήλιος και η θάλασσα κάνουν την Ελλάδα την πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης. Ο πλούτος τραβάει τους κλέφτες.

Μην ενδώσετε! Τώρα πλέον ξέρετε τι μας επιφυλάσσουν οι…σωτήρες μας. Δεν έχετε καμία δικαιολογία και καμία άλλη ευκαιρία!

Ἰωάννης Δέμος
Οἰκονομολόγος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply