Προσεβλήθῃ καὶ παρητήθῃ!!!

 

Καλά, χουμε προεδράρα μεγίστου ψους κα βεληνεκος! 
Παγκοσμίως τν χειροκροτον μ πρώτους κα πι συνειδητοποιημένους χειροκροτητς τος «δικούς» μας!

Τέτοια συνείδησις! Τέτοιο θος! Τέτοια εθιξία! Πο
Μήπως νά περιμένουμε ντός λίγου νά κάν καί χαρακίρι;

Τί νά σς πδέλφια μου! 
Τόσους μνες γελμε μ τ καμώματά τους κα τώρα …ξεκαρδιζόμεθα!!!

Ν εναι καλά! Γισο….

Φιλονόη. 

Υ.Γ. Κα μετ ἐξύπνησε λλ δν κατάλαβε π τί!

Παπούλιας: «Ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε που προσβάλλει την χώρα μου;»

Επίθεση κατά των Ευρωπαίων εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τονίζοντας πως η στάση τους με τις συνεχόμενες λοιδορίες κατά της Ελλάδας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

«Δεν ανέχομαι κανένα κ.Σόϊμπλε να λοιδορεί τη χώρα μου.Ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε; Ποιοί είναι οι Ολλανδοί και οι Φιλανδοί; Εμείς πάντα είχαμε το καθήκον και την ευκαιρία να υπερασπιζόμαστε όχι μονο τη δική μας ελευθερία,αλλά την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης».

Αυτό ήταν το ξέσπασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε γεύμα που του παρέθεσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο ΥΕΘΑ!

Ο Κάρολος Παπούλιας δεν μάσησε τα λόγια του και είπε σκληρές αλήθειες. Η στάση των Ευρωπαίων έχει ξεπεράσει κάποια όρια και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. (πηγή)

Παραιτήθηκε του μισθού του ο κ. Κάρολος Παπούλιας

Συμβολική κίνηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει γνωστοποίησε στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. 

Βάσει του κρατικού προϋπολογισμού «η ετήσια χορηγία προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέρχεται σε 283.694 ευρώ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην εισπράττει πια την αποζημίωσή του.

«Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τον τιμά», ειδικά εν μέσω των θυσιών που καλείται να κάνει ο ελληνικός λαός, δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Ευ.Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Η κίνηση αυτή τιμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μακάρι να βρεθούν μιμητές της πράξης του αυτής» τόνισε ο κ. Δ. Αβραμόπουλος για την παραίτηση του κ. Παπούλια από τη μηνιαία αποζημίωση.

ΚΚΕ: Αλλοθι στα αντιλαϊκά μέτρα

Για την παραίτηση του κ. Παπούλια από τον προεδρικό μισθό το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Οι πολιτικοί κρίνονται πρωτίστως από τη θέση που παίρνουν απέναντι στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και τις κρίσιμες επιλογές που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση.
Κρίνονται απ’ τη θέση που παίρνουν απέναντι σ’ αυτούς που απειλούν το λαό και τον εκβιάζουν. Αν αυτά τα αποδέχονται ή τα ανέχονται, τότε ακόμα κι αν αρνούνται την οικονομική αποζημίωση ή μισθό, το μόνο αποτέλεσμα είναι να δίνουν
άλλοθι στα αντιλαϊκά μέτρα.
Με την ευκαιρία ζητούμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υιοθετήσει τώρα την πρόταση του ΚΚΕ σχετικά με την κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και των άλλων προνομίων.»  (πηγή)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply