Ξεκίνησε ἡ παράστασις «Συρία»!

 

Ξεκίνησε ἡ παράστασις «Συρία»!!!1Τί κάνουμε δ καί μερικές δεκαετίες; Μήπως παρακολουθομε τήν πέκτασι τν δυνάμεων καταστολς σταδιακς σέ κάθε σημεον το πλανήτου; Μήπως πλς τά μερικανά, σέ συνεργασία μ κάθε εδους σιωνιστικ-καχι μόνον- κέντρον, καταστρέφουν τήν μία μετά τήν λλην λες τίς χρες κενες πού δέν ξυπηρετον τά σχέδιά τους; 
Μήπως χουμε γίνει πλο  παρατηρητές τν γεγονότων;

Μπορομε νά ντιδράσουμε καί πς;

Ἐὰν παρατηρήσουμε τς δράσεις τους, θ συνειδητοποιήσουμε πολ εκολα πς λαμβάνουν πάρα πολ σοβαρπ’ ψιν τους τν δική μας ντίληψι. 
Κρατντας μας σ κατάστασι καταστολς καί παραπληροφορντας μας, πτιτυγχάνουν τήν συμμετοχή μας κα τν συνενοχή μας κάποιες φορές. 
Δυστυχς, ν κι χουμε πράγματι μεγάλην δύναμι, πιλέγουμε ν σκύβουμε τ κεφάλι κα ν χορεύουμε στος υθμούς τους. Τραγικόν!

 

Πάντως, σ κάθε περίπτωσι, ς μν φήσουμε σήμερα ν πραγματοποιηθνα κόμη γκλημα ες βάρος τς Συρίας. Διότι δν θ μπορούσαμε νσχυριστομε πς δν γνωρίζαμε.

Φιλονόη.  

Υ.Γ. χουν προετοιμάσει θαυμάσια τδαφος πρ κειμένου ν εσβάλλουν μ τς δικές μας εχές. Τφαρμόζουν μνες τώρα. Θά τούς  φήσουμε;

  Toυς έπιασε ο πόνος .Πάντα το ίδιο παραμύθι για να αιματοκυλίσουν τον κόσμο .

ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ,{ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ }, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ-ΣΥΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ¨ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ “. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ .

Λιάνα. 

 

 

 

«Σταματήστε να μιλάτε και αναλάβετε δράση»

Σύρος αντιφρονών έστειλε μήνυμα στη Δύση

Ένας νεαρός Σύρος αντιφρονών, που τον αποκαλούν «η φωνή της Χομς», για τα βίντεό του και τις απ’ ευθείας τηλεοπτικές του μαρτυρίες, κάλεσε τη Δύση να σταματήσει να ομιλεί και να αναλάβει δράση, πριν η εξεγερμένη πόλη καταστραφεί από το καθεστώς του Μπασάρ Αλ-Άσαντ. 

«Κανείς δεν μας βοηθά, κανείς δεν κάνει τίποτα. Θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να αρχίσουμε τη δράση» δήλωσε ο Βρετανο-Σύρος Ντάνι Αμπντούλ Νταγιέμ, 23 ετών, απευθυνόμενος στις δυτικές χώρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

«Η κατάσταση είναι τρομακτική στη Χομς, τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, όπου τα στρατεύματα του καθεστώτος βάζουν στο στόχαστρο των όπλων τον οποιονδήποτε στις συνοικίες που έχουν εξεγερθεί», δήλωσε ο νεαρός, που κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον των ευρωβουλευτών από την Ομάδα των Φιλελευθέρων. 

«Οι στρατιώτες απαγάγουν γυναίκες και παιδιά, βιάζουν γυναίκες και τις σκοτώνουν. Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Υπάρχουν μόνο πέντε γιατροί για να περιθάλψουν τους τραυματίες» διευκρίνισε ο Ντάνι Αμπντούλ Νταγιέμ, που ανέφερε ότι «δραπέτευσε» από τη Χομς, πέρασε στο Λιβάνο και μετά ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου ζει η οικογένειά του. 

Οι αντιφρονούντες έχουν ανάγκη οι δυτικές χώρες να «παρέχουν όπλα στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, να δημιουργήσουν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και να συμμετέχουν σε ανθρωπιστικούς διαδρόμους», όπως είπε. 

Ο Ντάνι Αμπντούλ Νταγιέμ έχει λάβει το ψευδώνυμο «Η Φωνή της Χομς», ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τα βίντεό του για τις συγκρούσεις, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο YouTube, αλλά και για τις μαρτυρίες του στα ενημερωτικά τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του CNN. 

Η συριακή κυβέρνηση άρχισε σήμερα την πιο βίαιη, τις τελευταίες ημέρες, επίθεση της στην πόλη Χομς, όπου 23 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 17 άμαχοι, σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις του καθεστώτος και σε μάχες μεταξύ των λιποτακτών και του στρατού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων δικαιώματα (OSDH). (Πηγή) (φωτογραφία)

(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply