Ὁ ἀκατονόμαστος ἔκανε κανό στήν Σκιάθο!

 

Ὁ ἀκατονόμαστος ἔκανε κανό στήν Σκιάθο!1Μιλᾶμε γιά πολλά κιλά μαλάκα. Τήν ξέρετε τήν παροιμία πού λέει ὁ ἑλληνικός λαός: «ἐδῶ ὁ κόσμος χάνεται καί τό ….κλπ.». Ἐδῶ πάει τώρα. 

Ὅ πρώην καταλληλότερος, πρώην πρωθυπουργός καί μηδέποτε ξεκουμπιζόμενος ἀπό τήν ἑλληνική πολιτική σκηνή Γεώργιος Παπανδρέου ὁ Β΄, τήν ὥρα πού ὁ λαός λοιμοκτονεῖ ἐκεῖνος ἔκανε τίς διακοπές του στό Σαββατοκύριακο σέ πολυτελές ξενοδοχεῖο τῆς Σκιάθου ἐπιδιδόμενος στό ἀγαπημένο του ἄθλημα. Ἴσως γι΄αὐτό μᾶς βγῆκε θαλασσοκουνημένος.

Μινώταυρος

Στο νησί των Σποράδων σύμφωνα με τοπικά μέσα, “απέδρασε” ο Γιώργος Παπανδρέου που διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιδοθεί στο αγαπημένο του χόμπι, το κανο…Ὁ ἀκατονόμαστος ἔκανε κανό στήν Σκιάθο!2

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την ώρα που οι πολίτες διαδηλώνουν και αγωνιούν για την επιβίωσή τους, λόγω των νέων μέτρων, επέλεξε τον αγαπημένο του προορισμό για ένα διήμερο χαλάρωσης και… κανό εκμεταλλευόμενος τις καλές καιρικές συνθήκες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στην Σκιάθο μαζί με την σύζυγο του το Σάββατο και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ ή το αργότερο την Δευτέρα το πρωί. 

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες από το ταξίδι αστραπή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νησί.

Στην πρώτη φωτογραφίζεται μαζί με τη σύζυγος και το γιο του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γ. Κουκουλάκη, στου οποίου το ξενοδοχείο “La Piscine Palace” διαμένει ενώ στη δεύτερη επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπι, το κανό…

Ὁ ἀκατονόμαστος ἔκανε κανό στήν Σκιάθο!3

 πηγή

(Visited 23 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Ὁ ἀκατονόμαστος ἔκανε κανό στήν Σκιάθο!

    • ….καί νά φανταστῇς, Νικόλαε, ὅτι: Ὅσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, ἐάν βάλουν ὑποψηφιότητα σέ ἐκλογές μπαίνουν στήν βουλή ἄνευ σταυροδοσίας!

  1. Το δημοσιογραφικό μου συνεργείο, μόλις τώρα μου μετέφερε μία σοβαρή είδηση:
    Χτες το απόγευμα ο ΓΑΠ έπεσε από το κανό και πνιγόταν. Στην παραλία ήταν μόνο 3 πιτσιρικάδες που δεν τον γνώρισαν και βούτηξαν να το σώσουν και τον έσωσαν. Ο ΓΑΠ τους ευχαρίστησε και ζήτησε από τον καθένα τί δώρο θέλει να του κάνει. Ο ένας ζήτησε ένα αεροβόλο, ο άλλος ένα ποδήλατο κι ο τρίτος ένα αναπηρικό καροτσάκι με τηλεόραση και ραδιόφωνο. Όταν ρωτήθηκε γιατί θέλει τέτοιο δώρο αφού δεν είναι ανάπηρος, η απάντηση ήταν: “Δεν είμαι ανάπηρος, αλλά θα γίνω άμα μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα”.
    Καταζητείται ο πατέρας. Όποιος τον δει να του δώσει συγχαρητήρια.

Leave a Reply