Ξεκινᾶ νέα ἐποχή παγετώνων;

Ξεκινᾶ νέα ἐποχή παγετώνων;

Τί λέγαμε; 

κόμη κι ἐὰν δν ξεκιν νέα ποχ παγετώνων, τ ζήτημα πλέον εναι ξεκάθαρον! 
Μς δουλεύουν μ τν κλιματικλλαγή!
Μς μαντρώνουν, μς φυλακίζουν, μς λέγχουν… Σκέτο!

2014: Ξεκινά η νέα εποχή των παγετώνων

 

 

ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε δύο χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες . Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον δύο αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας.

Ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ, διευθυντής του τμήματος διαστημικών ερευνών του αστεροσκοπείου Πούλκοβσκαγια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, δηλώνει πως ο πλανήτης άρχισε να παγώνει. Μελετώντας την συχνότητα αλλαγών της ηλιακής δραστηριότητας, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα για τις ερχόμενες παγκόσμιες ανόδους θερμοκρασίας και ψύξης.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταθερά να πέφτει από το 2014. Το μέγιστο ψύχος θα σημειωθεί το 2055, συν-πλην 11 έτη», – υποστηρίζει ο επιστήμονας.
Η ψύξη θα προκαλέσει μείωση των περιοχών καλλιέργειας. Εκτός των προβλημάτων με τα τρόφιμα θα είναι πιο δύσκολη η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στις βόρειες περιοχές. Τα προβλήματα με την παροχή θέρμανσης θα κλιμακωθούν. Το ψύχος θα επηρεάσει πολλούς, σχεδόν όλους, αλλά κυρίως τις βόρειες χώρες», – προειδοποιεί ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ.
Η προβλεπόμενη παρατεταμένη ψύξη μπορεί να είναι η πέμπτη μικρή περίοδος παγετώνων τους τελευταίους εννέα αιώνες. Παρόμοιες κλιματικές αλλαγές είχαν εντοπιστεί τον XIII, XV, XVII και XIX αιώνα.
«Όπως συχνά συμβαίνει, στην αρχή όλοι λένε, πως όλα αυτά είναι ανοησίες, δεν είναι επιστήμη, δεν μπορούν να συμβούν, ύστερα λένε πως κάποια λογική υπάρχει σε αυτό, ότι και εμείς έτσι πάντα σκεφτόμασταν. Η αναγνώριση της θεωρίας ψύξης πραγματοποιείται σε όλον τον κόσμο», – είπε ο επιστήμονας. (πηγή)

Στ μεταξ κάποιοι τσόγλανοι, δ γύρω, μς τσακίζουν τ νερα μ τς μπορδες τους περ πράσινης ναπτύξεως. 
Ποιός πό ατούς τολμ νά βγ καί νά π πώς βρκε κορόϊδα πρό κειμένου νά χορέψ στήν πλάτη τους καρσιλαμά;
Ποιό τομάρι θά τολμήσ νά παραδεκτ πώς κόμη καί τώρα, τήν στιγμή πο τ πάντα καταρρέουν, ατός κερδοσκοπε ες βάρος τν κορόϊδων;
Καί  ποιός δικαστής θά τολμήσ νά ξεκινήσ τήν ρχή τς τιμωρίας τους;

εεε; κούει κάποιος; Διαβάζει κάποιος; Εσαγγελεύς; Δικαστής; φαντοι κι ατοί; Μς τελείωσαν;

Φιλονόη. 

Υ.Γ. 1.Τρθρον εναι ποψις τοώσσου πιστήμονος, πομως βασίζεται σλο κα περισσότέρες παραδοχς περ το ψεύδους πο μς χουν ταΐσει δ κα δεκαετίες. Λέτε νά τόν σκοτώσουν κι ατόν; θά περιοριστον στόν νά τόν παρουσιάσουν ς θεοπάλαβο;

Υ.Γ.2. Δεύτερο, κι ξ σου σοβαρν «κενόν», Τί θά γίν μέ τούς ξωγηΐνους; Πρτα θά παγώσουμε καί μετά θά μς τούς φέρουν; πρτα θά παγώσουν καί μετά θά μς τούς φέρουν; Δλα δή, καί παγωμένοι καί καπελωμένοι; Πολύ μακριά δέν τό τραβον;

 

(Visited 62 times, 1 visits today)
Leave a Reply