Ἡ τελευταία «κραυγή» ἀγωνίας ἑνός ἀνθρώπου λίγο πρίν αὐτοκτονήσει

Τακτική τῆς ἰστοσελίδας εἶναι νά μή κάνῃ τέτοιου εἴδους δημοσιεύσεις. Ὅμως, ἐπειδή, ὁ ἄνθρωπος αὐτός βάζοντας τέλος στήν ζωή του, στό γράμμα πού ἄφησε, ἀφήνει νά ἐννοηθῇ  ὅτι θέλει νά μάθῃ ὁ κόσμος γιά νά βοηθηθοῦν τά παιδιά του, γιά τοῦτο τό δημοσιεύουμε.

Μινώταυρος

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ “ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ” ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»

Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».

Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι(το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι)την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.

πηγή

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
One thought on “Ἡ τελευταία «κραυγή» ἀγωνίας ἑνός ἀνθρώπου λίγο πρίν αὐτοκτονήσει

  1. Θλιβερὰ, τραγικὰ πράγματα Μινώταυρε, δεῖγμα ἐσχάτης καταπτώσεως. Ἀλλὰ ἄδικα ἐχάθη ὁ ἄνθρωπος διότι ὁ θάνατος δὲν εἶναι λῦσις.
    “Οὐ τὸ θανεῖν ἀλλὰ τὸ φυγεῖν ὁ θάνατος” διότι ἡ Ἑλλὰς τώρα χρειάζεται ὅλους ἐμᾶς νὰ τὴν θεραπεύσωμεν ἀπὸ τὰς πληγὰς τὰς ὁποίας ἐμεῖς οἱ ἴδιοι ἀσπλάχνως;τῆς ἐπροκαλέσαμε καὶ νὰ τὴν ὁδηγήσωμεν εἰς τὴν ὁδὸν τῆς εὐημερίας καὶ τῆς προόδου, ἐκεῖ ὅπου πραγματικὰ ἀνήκει!

Leave a Reply