Βάσει τῆς δανειακῆς συμβάσεως, παραιτούμαστε κι ἀπὸ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις!

Βάσει τῆς δανειακῆς συμβάσεως, παραιτούμαστε κι ἀπὸ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις!ραα πράγματα πογράφουν τ κουδουνισμένα μας! 
Τέτοιες πογραφς οτε στ πι τρελλά τους νειρα! 
Μά καλά; Τί κριβς διάβασαν ταν πέγραφαν;
Γιά ατήν τήν σύμβασι μπουμποκος σχυρίστηκε πώς θά  εμαστε περήφανοι; 
Γιά ατήν τήν σύμβασι Μάκης σχυρίστηκε πώς ταν θέμα συνειδήσεως νά πογράψ;
Γιά ατήν τήν σύμβασι βούδας τς  αφήνας δωσε κομματική ντολή νά πογράψουν λοι;
Γιά ατήν τήν σύμβασι ντωνάκης χαίρεται καί χορεύει στήν κεφαλή μας;
Γιά ατήν τήν διαν σύμβασι Ντορίτσα χειροκροτ;
Πάντα γιά τήν διαν σύμβασι συζητμε; 

, ποχαιρετστε τος προσκυνημένους πο σ λίγο χάνουμε! 
Διότι ατ δια σύμβασις, πο μόλις πέγραψαν θ τος στείλ κε πο τος ξίζει!

Φιλονόη.

 

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Το νέο Μνημόνιο διαγράφει και κάθε διεκδίκηση έστω και με τη μορφή συμψηφισμού το γερμανικό χρέος από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο

ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ του δικαιώματος της Ελλάδας να διεκδικήσει έστω και με τη μορφή συμψηφισμού το γερμανικό χρέος από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο προβλέπει το νέο Μνημόνιο που ψήφισε πριν από μία εβδομάδα η Βουλή. Όπως αποκάλυψε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», με ρητή διάταξη, που αποτελεί εθνική ντροπή, κατεδαφίζεται κάτι εξόχως σημαντικό και για την Ιστορία αυτού του τόπου: η δυνατότητα της Ελλάδας να πάρει επιτέλους ένα κομμάτι από το τεράστιο χρέος που έχει η Γερμανία απέναντι της. Το σχετικό ντοκουμέντο βρίσκεται στο άρθρο 7 της σύμβασης «χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης του ευρωπαϊκού ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και της Ελληνικής Δημοκρατίας», που αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Όλες οι καταβολές που πρέπει να γίνουν από το επωφελούμενο κράτος-μέλος (δηλαδή την Ελλάδα) θα γίνουν σε ευρώ και χωρίς συμψηφισμό ή προβολή ανταπαίτησης, ελεύθερες και απαλλαγμένες από χωρίς κρατήσεις φόρους, προμήθειες και άλλες χρεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης». Έτσι, γίνεται σαφές ότι η χώρα μας ρητά και κατηγορηματικά χάνει κάθε δικαίωμα να προβάλει την εύλογη ανταπαίτηση που έχει προς τη Γερμανία για καταβολή αποζημιώσεων.

Σύμφωνα με την «κυριακάτικη δημοκρατία» μάλιστα, όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την ίδια ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιστημονική και νομική έρευνα από Έλληνες ιδιώτες προκειμένου να εντοπίσουν αδιάψευστα ντοκουμέντα τα οποία επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα έχει βάσιμες απαιτήσεις έναντι των Γερμανών. Στο πλαίσιο αυτό η έρευνα επικεντρώνεται στην αναζήτηση ενός έγγραφου, από το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, προκύπτει ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει τον νομικό χαρακτήρα του κατοχικού δανείου και είχε δώσει εντολή να αρχίσει η διαδικασία εξόφλησης του. Η επιβεβαίωση ενός τέτοιου εγγράφου θα ήταν η καλύτερη απόδειξη υπέρ των ελληνικών διεκδικήσεων και του δικαιώματος της χώρας μας για την αποπληρωμένου γερμανικού χρέους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Γερμανία μας χρωστάει περισσότερα απ’ όσα εμείς. Διότι η ιστορία του αναγκαστικού δανείου στους ναζί το 1942, μαζί με τους τόκους, έχει φτάσει πια τα 72 δισ. ευρώ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ποσό έχει καταγραφεί σε εφημερίδες της Γερμανίας, που έχουν κάνει τους σχετικούς «ψύχραιμους» υπολογισμούς, ως αυτό που μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα.

Λυκόφρων

(Visited 19 times, 1 visits today)
Leave a Reply