Μπουρδέλο τό κέντρο τῆς Ἀθήνας

«Ἀθήνα διαμαντόπετρα τῆς γῆς τό δακτυλίδι». Αὐτά ἔλεγε, κάποτε, ἕνα τραγουδάκι.

Ἴσως νά ἴσχυαν τότε. Τώρα ὅμως; Καμμία σχέσις.

Μπουρδέλο. Ἔτσι κατήντησε ἡ πρωτεύουσα μέ τίς πολιτικές τῶν γλειψοκώληδων πού μᾶς «κυβερνοῦν». Σέ λίγο καί σέ ὅλες τίς ἄλλες μεγαλοπόλεις τῆς Ἑλλάδος.

Μινώταυρος

Μπουρδέλο τό κέντρο τῆς Ἀθήνας. Στά ὕψη ἡ παράνομη πορνεία. Αὐξήθηκε κατά 1.500%!

Οι παράνομοι οίκοι ανοχής και το παρεμπόριο κυριαρχούν πλέον στο κέντρο της Αθήνας, υποβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής στην πόλη, η οποία από το… 2005 είναι η πλέον ανασφαλή πρωτεύουσα στην Ευρώπη.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, του ΕΚΚΕ και του Συνηγόρου του Πολίτη αποτυπώνουν απόλυτα την τραγική κατάσταση στην πρωτεύουσα.

Η πορνεία έχει αυξηθεί κατά… 1.500%, τη στιγμή που σε όλη την Αθήνα -σύμφωνα με το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη- μόνο ένας οίκος ανοχής λειτουργεί με άδεια. Την ίδια στιγμή το παραεμπόριο «καταστρέφει» τους επιχειρηματίες του κέντρου, οι ληστείες έχουν διπλασιαστεί και οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία χρόνια

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply