Οἱ …ἐπιδημίες καρκίνων τῶν ἡγετῶν!

Σήμερα γράφει ὁ Ἀλέξανδρος.

Καὶ πολὺ φοβᾶμαι πὼς ἔχει ἀπόλυτον δίκαιον.

Φιλονόη. 

Τσάβες: Πρόκληση επιδημίας καρκίνου από ΗΠΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ότι πιθανόν οι ΗΠΑ να ευθύνονται για την εμφάνιση καρκίνου στον ίδιο, αλλά και σε μια σειρά ηγετών κρατών της Λατινικής Αμερικής, με τελευταία περίπτωση αυτήν της Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ, της Αργεντινής.

Ο γνωστός για τις… αιρετικές του απόψεις Τσάβες είχε εκφράσει αυτήν του τη σκέψη σε μια ομιλία του προς τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του λίγο μετά την προχθεσινή ανακοίνωση για την κατάσταση της προέδρου της Αργεντινής και την επανέλαβε χθες, αναλύοντας περισσότερο τη σκέψη του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας (που και αυτός είχε εμφανίσει καρκίνο και τους τελευταίους μήνες παλεύει ενάντια στη νόσο με χημειοθεραπείες και εγχειρήσεις στην Κούβα), «θα ήταν τόσο περίεργο να έχουν ανακαλύψει τεχνολογίες για την εξάπλωση του καρκίνου και να μην το μάθουμε παρά μόνο μετά από 50 χρόνια;».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αλλά είναι περίεργο να εμφανίζουν καρκίνο ο Λούγο, η Ντίλμα ως υποψήφια πρόεδρος, εγώ σε χρονιά εκλογών, παλαιότερα ο Λούλα και τώρα η Κριστίνα.

Επαναλαμβάνω: Δεν κατηγορώ κανέναν. Απλά εκμεταλλεύομαι την ελευθερία μου να μιλάω και να εκφράζω τις σκέψεις μου όταν έρχομαι αντιμέτωπος με κάποια περιστατικά ιδιαίτερα περίεργα και δυσεξήγητα».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, ο Ούγκο Τσάβες και η Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ έχουν εμφανίσει όλοι καρκίνο και όλοι προσδιορίζονται ως αριστεροί. (polispress)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ότι πιθανόν οι ΗΠΑ να ευθύνονται για την εμφάνιση καρκίνου στον ίδιο, αλλά και σε μια σειρά ηγετών κρατών της Λατινικής Αμερικής, με τελευταία περίπτωση αυτήν της Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ, της Αργεντινής.

Και πιθανώς όχι μόνο, να συμπληρώσω εγώ, καθώς επίσης εντύπωση μου προκαλεί και το γεγονός ότι όλες οι ύαινες και τα φίδια της παγκόσμιας απολυταρχικής τρομοκρατίας όπως ο X.Κίσσινγκερ, η οικογένεια Ροθτσιλντ, τα μέλη της οικογένειας Ροκφέλερ, Μπούς κλπ πατούν σχεδόν πάντα τα 90 και τα 100 χρόνια βίου όλως περιέργως πάντα χωρίς ασθένειες… Περίεργο???

Να θυμίσω και τον πολύ πρόσφατο θάνατο του αγωνιστή καθηγητή Νεοκλέους Σαρρή από καρκίνο, την πιθανότατη προσβολή του Ερντογάν (αφού αποφάσισε να παίξει αυτόνομο ρόλο στην Μ.Ανατολή!) και τόσων άλλων που η λίστα τους είναι μακριά και ανατριχιαστική.

Οι τρομοκράτες της CIA και του εβραιοσιωνιστικού εξουσιαστικού λόμπυ με εξαίρεση τους Καντάφι και και Σαντάμ, έχουν πάψει να δολοφονούν εκτελώντας τους ηγέτες κρατών, και τα επιφανή πρόσωπα που τους ενοχλούν, μισθώνοντας συνήθως μέλη της προσωπικής τους φρουράς να τους εκτελέσουν, χρησιμοποιώντας ελεύθερους σκοπευτές, ή κάνοντας βομβιστικές επιθέσεις εναντίον τους. 
Και ως δια μαγείας, όταν έπαψαν οι δολοφονικές εν ψυχρώ εκτελέσεις άρχισαν οι καρκίνοι!!!
Ρε για δείτε κάτι συμπτώσεις!!! 

Η τεχνολογία τροφίμων, που για μένα δεν απέχει ιδιαίτερα από την βιομηχανία βιολογικού πολέμου, προφανώς και έχει κατασκευάσει ισχυρά τοξικά “πρόσθετα” τροφών και ποτών από τα οποία δύσκολα θα μπορούσε να γλιτώσει ένα στοχοποιημένο θύμα, αλλά ακόμα και μια μικρή ή μεγαλύτερη κοινωνία, καθώς ο σχεδιασμός και η τυποποίηση της παραγωγής ενός προϊόντος σήμερα επιτρέπει να γνωρίζουμε που ακριβώς θα καταναλωθεί ένα τυποποιημένο προϊόν αρκετά πριν την βιομηχανική παρασκευή του. Ευτυχώς ακόμη ίσως δεν έχουμε περάσει σε τέτοια στάδια απανθρωπιάς χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τέτοιες μέθοδοι δεν εφαρμόζονται ενάντια σε μεμονωμένες περιπτώσεις προσωπικοτήτων.

Επίσης πιθανολογώ ότι μια “καλά” σχεδιασμένη και όχι πλέον ιδιαίτερα ογκώδης βντεόκαμερα κατά τη διάρκεια “κινηματογράφησης” πχ μιας ομιλίας θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργεί ως ένα φονικό όπλο εκπομπής ιονίζουσας ακτινοβολίας που σε μήκος χρόνου θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο. 

Για την ιστορία, ιονίζουσες λέγονται όλες η ακτινοβολίες οι οποίες είναι περισσότερο υψίσυχνες της ορατής και ονομάζονται έτσι διότι όταν προσπίπτουν πάνω σε άτομα προκαλούν απόσπαση ηλεκτρονίων -δηλαδή ιονισμό των ατόμων-, ενώ όταν προσπίπτουν σε μόρια δύναται να αποσπάσουν ελεύθερες ρίζες, δηλαδή να δημιουργήσουν ιοντικά “μικρομόρια”.

Είναι περισσότερο από επιβεβαιωμένο ότι η παραγωγή ελευθέρων ριζών στα κύτταρα του ανθρωπίνου σώματος μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην δομή των χρωμοσωμάτων και της κυτταρικής μεμβράνης, μηχανισμοί που σχετίζονται με την διάβρωση του αρχέτυπου κατά τη μεταφορά της πληροφορίας κατά τον πολλαπλασιασμό-αναπαραγωγή των κυττάρων και τελικά την ανάπτυξη καρκίνου.

Αυτά από εμένα,
Άντε και καλά κρασιά!!!

Ἀλέξανδρος Παυλίδης.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply