Οἱ …«Hannibal Lecter» τῆς ζωῆς μας…..

Αυτοί οι πολιτικοί κανίβαλοι,που πια εξουσιάζουν την ζωή μας,έχουν πλέον πέραν από κάθε αμφιβολία καταληφθεί από ένα τέτοιο μισανθρωπικό αμόκ,τέτοια ταξική αγριότητα για να εξοντώσουν όχι μόνο την μικρομεσαία τάξη,αλλά κι όλες τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας,που όμοιες περιπτώσεις,έζησε η ανθρωπότητα σε περιόδους που ευελπιστούσε να μην ξαναζήσει ποτέ,αλλά φεύ….
Δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα πλέον..

Η αγριότητα με την οποία,έχουν εξαπολύσει αυτόν τον πόλεμο κατά του λαού μας,αλλά και κατά της ανθρωπότητας εν τέλει,δεν θα μπορούσε να την συλλάβει,ούτε ο πλέον διεστραμμένος νους!

Δεν θα μιλήσω για τις συντάξεις και τους μισθούς,που πλέον ο σκοπός στο πολύ άμεσο μέλλον, είναι να μοιάζει  με φιλοδώρημα,παρά με μισθό.
Δεν θα μιλήσω για την Εβραϊκή εταιρεία γενοσήμων φαρμάκων TEVA που θα διοχετεύει στο εξής τα Ελληνικά νοσοκομεία,εταιρεία που αποδεδειγμένα παρασκευάζει φάρμακα νοθευμένα και εξαιρετικά αμφιβόλου ποιότητας made in India ..

Δεν θα μιλήσω για τα πολυτεκνικά επιδόματα,που τα έκοψαν όχι για να εξοικονομίσουν μόλις  40εκ.€ όπως είπαν,αλλά για να περιορίσουν τις γεννήσεις και στην τελική την αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού.
Οι πολύτεκνοι ήταν η αιτία της οικονομικής κατάστασης  προφανώς…

Υπάρχει και πιό διέστραμμένο σενάριο;; Φυσικά και υπάρχει…

Κόβουν από 50 εως και 80% τις συντάξεις από  ανθρώπους που χρήζουν ειδικής και συνεχούς μέριμνας,όπως, για παράδειγμα, στα ψυχιατρεία, στα γηροκομεία, στα ιδρύματα και οι ξενώνες που φιλοξενούν αναπήρους κ.λπ με το πρόσχημα  «την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και φροντίδας στα άτομα αυτά»……Οποίο θράσος!!
Οι ψυχικά άρρωστοι και οι ανάπηροι των ιδρυμάτων΄, ήταν προφανώς,  άλλη μια αιτία της δεινής οικονομικής κατάστασης.
Αυτοί οι άνθρωποι,που έχουν βρει άσυλο κι αποκούμπι στην δύστυχη ζωή τους,στο Δρομοκαϊτειο και στα ιδρύματα αναπήρων..!!!

Δεν σας θυμίζει την θεωρία της ”Ευγονικής” που πάνω της βασίστηκαν ήδη δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και τώρα ένας άτυπος 3ος;;

Και μετά από όλα αυτά,τι καημό έχουν τις τελευταίες μέρες ειδικώς; Τους λαθρομετανάστες και τι θα κάνουν με αυτούς!
Αφού δημιούργησαν εσκεμμένως το πρόβλημα,τώρα μας παρουσιάζεται και η λύση! Και ποία είναι η λύσις;;
Να τους μαντρώσουμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να τους ταίζει το Ελληνικό κράτος,μέχρι να απελαθούν!!
Εμείς δηλαδή, που μας κόβουν μισθούς και συντάξεις!!

Κι εδώ έχουμε τρία τινά..
Το πρώτο είναι τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, που θα φιλοξενήσουν της γης τους κατατρεγμένους.
Τα στρατόπεδα,εγκαταλείφθηκαν,λόγω οικονομικών δυσχεριών,αλλά για να φιλοξενηθούν και να ταϊζονται κάποιες χιλιάδες παρανόμων δεν υπάρχει καμία οικονομική δυσχέρια….σωστά;;

Κι εδώ έρχεται και το δεύτερο.
Πόσο θα στοιχίσει σε πρώτη φάση όλο αυτό το εγχείρημα;
250 εκατομμύρια €,από τα ευρωπαϊκά κονδύλια,που ήδη έχουν εκταμιευθεί!! Μάλιστα…!
Χρειάζεται να συνεχίσω τις σκέψεις μου,σε σχέση με τα προηγούμενα περί μισθών και συντάξεων που αναφέρθησαν;

Και το τρίτο..
Μέχρι να απελαθούν θα φιλοξενούνται εκεί,μας είπε ο Μιχαλάκης ο αδιάβαστος και υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ.
Ποιοί θα απελαθούν Μιχαλάκη; Δεν το γνωρίζεις άραγε,πως η συντριπτική πλειοψηφία εξ’αυτών,δεν έχουν χαρτιά ,διότι όταν εισέρχονται στην χώρα μας,τα καταστρέφουν για να μην μπορούν να απελαθούν;;
Αρα ποιούς θα διώξεις και για που;
Άραγε,μήπως τώρα κρύβονται κάτω από το ”χαλί ” ,για να βγαίνουν από το ”χαλί” όποτε υπάρχει ανάγκη;;
Πόσοι από αυτούς θα γίνουν ”Ελληνες” εν μια νυκτί ,για να εξυπηρετηθούν σκοτεινοί σκοποί άμεσοι και μακροπρόθεσμοι;;
Θεωρίες συνομωσίας;; ”Κοντοσάββατο γιορτή”..λέει ο θυμόσοφος λαός ..όλα θα τα δούμε..

Και φτάνουμε στο τελικό και πιο αισχρό σημείο της όλης ιστορίας,που είναι οι  πολιτικοί κανίβαλοι που αναφέραμε στην αρχή,να είναι εδώ και να ζητούν αισχρά και ξεδιάντροπα την ψήφο αυτού του λαού..

Και το λυπηρό ξέρετε ποιό είναι;; Πως αυτός ο λαός,έχει  αποδείξει πολλάκις,πως το ”ζώα ζώντα προς σφαγήν” δεν αφορά πάντα τετράποδα…

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply