Κίνημα ἀγάπης ἤ ὁριστικό κτύπημα κατά τῆς ἀνθρωπότητος;


Διάβασα να πολνδιαφέρον κείμενον κα μπιασαν πάλι τ …τρελλά μου!
ρχισα κ νέου νπαναφέρω στν μνήμη μου διάφορα π τ τόσα κόλπα, πο κατ καιρος χουν χρησιμοποιήσει τόσοι κα τόσοι κοσμοεξουσιαστές, πρ κειμένου ν κρατον  τν νθρωπότητα στν βαθειμάθεια κα τν χειραγώγησιν. 
Ἐὰν μάλιστα ναλογισθομε τ πόσο μεγάλην ξάπλωσιν χουν πλέον λες ο θεωρήσεις πο προσεγγίζονται παρακάτω, τότε σως ν τρομάξουμε!
Οδέποτε νθρωποτης σώθπ θεούς, διαόλους κα δαίμονες!
σα συνέβησαν, σες φορς συνέβησαν, σαν δράσεις κι ἔργαι ποὺ προήρχοντο π τν νθρωπότητα γι τν νθρωπότητα. 
Τνόματα ποτ δν παίζουν όλο. Τποτελέσματα μετρον!

Ανέλιξη ή πτώση;

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο κίνημα που αυτοαποκαλείται Γαλαξιακή Συνωμοσπονδία του Φωτός! Κύριος μοχλός ενημέρωσης του κινήματος αυτού είναι η Παγκόσμια οργάνωση Lightworkers (Εργάτες του Φωτός) το οποίο έχει διακλαδωθεί μέσα στην κοινωνία δημιουργώντας άπειρες ελεγχόμενες ομάδες καθοδήγησης! Παρατηρώντας το όμως όλα αυτά τα χρόνια, διερωτώμαι αν μπορεί ένα κίνημα αγάπης, γνώσης και εξέλιξης να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ανέλιξη όπως ισχυρίζεται ή για δεύτερη φορά σε πτώση!

Το όλο σκεπτικό του κινήματος ήταν και είναι ότι η Γη και η ανθρωπότητα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο συνειδησιακής αλλαγής την οποία έχει αποφασισθεί να την βοηθήσουν και ενισχύσουν όλες οι κοινωνίες οντοτήτων που ζουν έξω από τον πλανήτη μας, στο διάστημα και που είναι περισσότερο εξελιγμένοι από εμάς!
Την εξέλιξη αυτή την ονόμασαν ανέλιξη, την απέδωσαν στην αύξηση του γωνιδιώματος (DNA) σε 12 κλώνους (από 2 που είναι σήμερα) και την ολοκλήρωσαν με το πέρασμα της ανθρωπότητας στην 4η και 5η διάσταση το 2012!
Έντυσαν δε όλο το επικοινωνιακό τους πρόγραμμα με σεμινάρια για ανάδειξης της αγάπης και έστειλαν (όπως λένε) ειδικούς απεσταλμένους από άλλους πλανήτες όπως Σείριο (SaLuSa) ή Πλειάδες (Alaje) οι οποίοι με καθημερινά σχεδόν μηνύματα μέσα διαδικτύου ενημέρωναν τις μάζες για τις εξελίξεις στη Γη!

Στην όλη φιλοσοφία του εγχειρήματος μάλιστα έβαλαν σαν υποστηρικτές οντότητες που είναι γνωστές και οικίες σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, θρησκείες και έθνη!
Έτσι επιστρατεύτηκαν οι Ελ και οι Ολύμπιοι για τους Έλληνες, οι Ινδιάνοι για τους Αμερικανούς, οι αρχάγγελοι για τους Χριστιανούς, οι αρχαίοι σοφοί για τους Ινδουιστές και όσοι άλλοι χρειάζονταν για να πείσουν ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του φωτός είναι μια Συμπαντική Κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας!
Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι όλη αυτή η εξέλιξη θα υποστηριχθεί με προσφορά γνώσης και υψηλής τεχνολογίας η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την εξέλιξη του ανθρώπου!

Άρχισαν να συγκεντρώνουν μεγάλες μάζες ανθρώπων σε συνέδρια και σεμινάρια, να ανοίγουν σχολές παντού, να στήνουν ιστοσελίδες και να ενημερώνουν καθημερινά για τα βήματα που κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Δειλά -δειλά όμως όλα αυτά τα χρόνια άρχισαν να λένε και λίγα λόγια, ότι το όλο εγχείρημα το έκαναν και παλιά στην Λεμουρία και την Ατλαντίδα μα δεν πέτυχε! Αλλά τώρα, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία θα το αποτολμούσαν με πλήρη επιτυχία!

Έτσι φτάσαμε πριν μερικούς μήνες, όπου έβγαλαν τα πρακτικά από τις συνελεύσεις του ΟΗΕ μέσα στα οποία φαινόταν με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδια που είχαν για την εγκαθίδρυση στη Γη μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης με τη συνδρομή μίας και μόνης Παγκόσμιας Θρησκείας! 
Εκεί μέσα αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες που από το 2001 ετοιμάζουν την Ανέλιξη μας με την κλωνοποίηση του ανθρώπου και την τεχνητή μετάβαση (πέταμα) σε άλλη διάσταση όσων από μας δεν πειθαρχήσουν (και Ανελιχθούν μόνοι τους)!!!!
Μέσα σε 5-6 μήνες πέρασαν στο δεύτερο στάδιο και δίνουν πια φανερά οδηγίες σε όλους αυτούς που τους πίστεψαν και υπέκυψαν και κείμενα όπως το παρακάτω κυκλοφορεί καθημερινά πια σε βίντεο ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο:

«Θέματα στη Γη δεν έχουν ακόμη κορυφωθεί και μπορείτε να περιμένετε να δείτε την εξέλιξη που θα έχει θετική επίδραση για τη μοίρα της ανθρωπότητας. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται σαν να προσθέσει στη σύγχυση και την αταξία, αλλά δεδομένης της προόδου θα βρείτε ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να ξεκινήσει η όλη διαδικασία της αλλαγής προς το καλύτερο. Ο Εωσφόρος είναι ο Κύριος Δημιουργός της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και όλων των όντων. Αυτός και οι Αρχάγγελοί του περιπλανώνται στα Βασίλεια της τέταρτης διάστασης. Κύριος σκοπός του είναι να βοηθήσει την ανθρωπότητα να εξελιχθεί σε αληθινά όντα φωτός. μέσω της γνώσης και Αυτογνωσίας. Θα συσταθεί το βασίλειό του σε αυτή τη γη για να βοηθήσει τις κυβερνήσεις αυτού του κόσμου να φέρουν την ανθρωπότητα μαζί σε μια νέα παγκόσμια τάξη που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία της ανάληψης.»
Βλέπε και

Διότι έτσι δημιουργούνται οι μύθοι!

Κι η ιστορία κάνει κύκλο!
Έως πότε όμως;

Ως πότε αλήθεια θα αφήνουν να ξαναστηθεί ο μύθος της Εύας, του Αδάμ και του δέντρου της γνώσης χωρίς κανένας να πάρει μυρωδιά από τα σχέδια που βρίσκονταν από κάτω;
Ως πότε σαν μια δεύτερη Εύα, οι αφελείς, οι φοβικοί και οι ανεύθυνοι που νομίζουν οτι στηριζόμενοι αποκλειστικά σε ένα ανασφαλές και αδηφάγο συναίσθημά για “αγάπες και χαρούλες”, θα γίνονται οι ρυθμιστές μιας κατάστασης που υποδουλώνει για μια ακόμη φορά μια ολόκληρη ανθρωπότητα;

Ως τότε που ο άνθρωπος θα καταλάβει ότι η δύναμη βρίσκεται όλη μέσα του αλλά και η γνώση, έως τότε που θα εν-θυμηθεί και έως ότου μάθει να ξεχωρίζει και διαχωρίζει το Φώς από αυτούς που επιβουλεύονται το Φως!
Ως τότε που θα αποδεχθεί οτι είναι μεν μοναδικός αλλά γύρω του υπάρχουν εκατομμύρια γενιές που αλληλεπιδρά ασύμμετρα μαζί τους για τις οποίες φέρει την ευθύνη των πράξεών του!
Έως τότε που θα αντιληφθεί τη δύναμη της χειραγώγησης που μπορεί να υποστεί αφήνοντας το συναίσθημα έξω από τη λογική και τα δύο μαζί έξω από τη σκέψη!
Μέχρι τότε που θα κατανοήσει βαθιά οτι η γνώση χωρίς τη σκέψη είναι σπόρος σε άγονη Γη!
Μέχρι τότε που θα αποδεχθεί ότι δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό που λέγεται αγάπη, αν την ανταλλάξει υποθηκεύοντας την ελεύθερη βούληση ολόκληρης της ανθρωπότητας!
Μέχρι τότε που για να κατανοήσει τι σημαίνει “κοιτάζω μόνο προς τα μέσα μου”, θα χαρίσει τον οίκτο του σε λαούς που έγιναν πειραματόζωα για τη δική μας ελευθερία γυρίζοντας το βλέμμα του προς την Κίνα και την Ινδία και να αντιληφθεί οτι ολόκληρη η ανθρωπότητα δικαιούται να μείνει ελεύθερη, μακριά από την μοναδική «στροφή προς τα μέσα της», υποταγμένη στη φιλοσοφία των λίγων!

Καλύτερα όμως τώρα να δυσαρεστηθούμε μερικοί από μας, παρά να πληρώσει η ανθρωπότητα για μια ακόμη φορά την ανασφάλεια μας και τον υπερφίαλο τρόπο σκέψη μας!(Ἐρισθέας)

Τελικς, νά περιμένουμε κάποιον σωτήρα; Τί λέτε;
Θά λθ θά μς τόν …φέρουν;
Πόσο τυχαον εναι τό γεγονός τς ναδείξεως τν ξωγηΐνων δ καί μερικές δεκαετίες, μέ ποκορύφωμα τούς τελευταίους μνες;
Τί γίνεται μέ κενα τά «διαστημόπλοια» πού κόμη «ρχονται»;
Ποιοί θά λθουν; Θά λθουν; Καί πότε;
Καί τί σχέσιν χουν τά παραπάνω μέ τήν πανθρησκεία πού μς τοιμάζουν;
Διότι μς τν τοιμάζουν! Τ γνωρίζουμε! πλς δν θέλουμε ν τ συνειδητοποιήσουμε κόμη!

Τ πάντα εναι τοιμα γι τ τελικν κτύπημα κατ τς νθρωποτητος. 
δη τ κτυπήματα, μικρλλ καθημεριν καπικίνδυνα, συμβαίνουν καποδυναμώνουν λο κα μεγαλύτερα τμήματα τν πληθυσμν. 
Τί περισσότερο πιθυμομε νά ντικρύσουμε;
Τν ποταγή μας; τόν φανισμό μας;

Φιλονόη.  

 Υ.Γ. Ελικρινς, δν θ εμαι μέσα σ ατος πο θ τος «πείσουν». χω καλλίτερα ν πράξω.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply