Καρκίνος καὶ φοῦρνος μικροκυμάτων.

ΙΩΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ.
 +   ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
 

 Ο καρκίνος αναπτύσσεται για πολλά χρόνια, πριν γίνει αναγνωρίσιμος.
 Το ανοσοποιητικό σύστημα, αντιδρά σε μη ισορροπημένη τροφή, η σε παραμορφωμένα μόρια τροφής, ανεβάζοντας τις τιμές αίματος.
 Βάζουμε τα φαγητά, στον φούρνο μικροκυμάτων, σε πιάτα, η πυρέξ, η ειδικά πλαστικά.
Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε τον ΦΜ κενό, κινδυνεύει να καεί η λάμπα Μάγκνετρον, που δημιουργεί τα μικροκύματα.
 Βάζουμε τα πιάτα κλειστά με μεμβράνη πλαστική, με μια μικρή τρύπα, να διαφεύγουν
οι υδρατμοί, και για να μη πιτσιλούν τα λάδια.
 Ποτέ δεν βάζουμε μεταλλικά σκευή η πιάτα με επικάλυψη μετάλλων, η αλουμινόχαρτο, υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

 Όταν μαγειρεύουμε σε φωτιά η σε ατμό, η θερμοκρασία εισχωρεί από έξω προς τα μέσα, φυσιολογικά, χωρίς τριβή, σε αντίθεση με τον φούρνο μικροκυμάτων.
 1..  Όταν δέχεται επίθεση ο οργανισμός, από λοιμώξεις η άλλες αιτίες, π.χ. όγκους, ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων αυξάνεται. Την ίδια αύξηση έχουμε μετά από κατανάλωση τροφών που μαγειρευτήκαν σε φούρνο μικροκυμάτων.
 2..  Η αιμογλοβίνη στο αίμα, μεταφέρει οξυγόνο στα κύτταρα. Μετά από λήψη τροφών, σε φούρνο μικροκυμάτων, πέφτουν, οι τιμές της.
3..  Ο αιματοκρίτης μας δείχνει την πήξη των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μετά από λήψη τροφών από φούρνο μικροκυμάτων, ο αιματοκρίτης δείχνει αυξημένη πήξη, των ερυθρών αιμοσφαιρίων, [ από αλλαγή του ηλεκτρικού φορτίου των μορίων της τροφής], με αυξημένο κίνδυνο εμβολής.
 Δοκιμάστε να κάνετε ταραμά, με λεμόνι που βάλατε για δευτερόλεπτα, σε ΦΜ.  Θα σας κόβει συνέχεια, από αλλαγή του ηλεκτρικού φορτίου, των μορίων του λεμονιού.

  Βράσετε νερό στην κουζίνα και σε φούρνο μικροκυμάτων, και ποτίστε 2 ίδια φυτά σε διαφορετικές γλάστρες, με τα νερά που κρύωσαν. Τό ποτισμένο φυτό με το νερό του φούρνου μικροκυμάτων, θα πεθάνει, θα μαραθεί σε 30 ημέρες, και μετά αναλογισθείτε τι προξενεί στον οργανισμό μας.

Πρόταση φιλείστε τον και πετάξτε τον.

ΦΙΛΙΚΆ  – ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply