Τῆς Ρεπούση τὸ ἀνάγνωσμα..

                

Μαρία Ρεπούση.

.Καθηγήτρια …”αναθεωρημένης” Ιστορίας στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης .
(Ο Αριστοτέλης τελικά τι ήταν κύρια Ρεπούση;
Οι φασίστες Ελληνες,τον ξέρουμε Ελληνα Μακεδόνα…η αναθεωρημένη άποψη της ιστορίας μήπως τον θέλει… Σκοπιανό;; Ενημερώστε με γιατί αγωνιώ για τις εξελίξεις…)

Δεν τα λέω εγώ αυτα,περί αναθεωρημένης ιστορίας..η ίδια τα λέει! 
«Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη ή Αμερική. Θα μας φάνε οι Τούρκοι. Θα μας πάρουν τα σπίτια μας, τις γυναίκες μας,  τα παιδιά μας. Σαν τότε επί Τουρκοκρατίας. Ή μήπως είσαι από τους αναθεωρητές που λένε ότι δεν υπήρχε παιδομάζωμα και ότι στο λιμάνι της Σμύρνης έγινε συνωστισμός;>>
(Δεν υπήρχε παιδομάζωμα;; Και τόσοι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ πως βρέθηκαν σε αυτή τη χώρα;;)


Ανήκει στους αναθεωρητές, όπως είπαμε, της ιστορίας μας,μαζί με κάτι τύπους όπως Φραγκουδάκη,Δραγώνα,Γιαννουλόπουλος κ.α βαρέων ανθελληνικών περιπτώσεων,οι οποίοι διδάσκουν τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια!

 

Είναι επίσης,-για να επιστέψουμε στην βασίλισσα της βραδιάς- βαριά περίπτωση, δημοκρατικών αριστερών απόψεων,όπως για παράδειγμα,αν κάνεις σχόλιο που δεν είναι του γούστου της,”δημοκρατικότατα” σε μπλοκάρει από την σελίδα της χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Είναι της άποψης ότι Τούρκοι και Ελληνες,πρέπει να γράψουμε από κοινού την ιστορία μας (θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη της Τουρκίας επ’αυτού).
Οπως θα είχε και ενδιαφέρον  να το δω να ολοκληρώνεται αυτό το εγχείρημα και να δω πως θα αναφερθεί η γενοκτονία 353.000  από τους Τσέτες του Κεμάλ, Ποντίων και η προσφυγιά των υπερδιπλασίων!!
Το λέω,γιατί  ο ευγενικός αυτός γείτονας λαός,γίνεται ”Τούρκος” αν του πεις για ”γενοκτονία!!

Αρα;;
Αλλος ένας συνωστισμός στην περιοχή του Πόντου ;;
Ή μήπως αναγκαστική μετακόμιση λόγω συνωστισμού στον Πόντο;;
Μαζευτήκαμε πολλοί κι είπαμε να αλλάξουμε κλίμα και παραστάσεις βρε αδερφέ;;

Επίσης έχει πολύ μεγάλες ανησυχίες από φαινόμενα τύπου »Χαράς Νικοπούλου» την οποία θεωρεί επικίνδυνη για το σύστημα που υπηρετεί η ίδια!
Η κ.Νικοπούλου μιλάει πολύ για Ελλάδα,πατρίδα,έθνος…έννοιες εξόχως  επικίνδυνες για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!
Κ. Ρεπούση έχω μια ιδέα!
Μήπως να μαζέψουμε όλους τους »φασίστες» δασκάλους που δεν συμμορφώνονται με τα νέα δεδομένα και να τους ….συνωστίσουμε κάπου;; Καλή ιδέα;;

Μαρία Τριανταφύλλου.

(πατήστε στο λινκ) :  βράβευση δασκάλας

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply