Αἰδὼς ἀχρεῖοι, κατάπτυστοι ..γελοῖοι!!!

Ε, όχι λοιπόν!!! ΟΧΙ…Αυτή η κοροϊδια φτάνει πια!!
Φτάνει, βαρέθηκα να παίζετε με την νοημοσύνη μου, υπερφίαλα κομματόσκυλα του χειρίστου είδους!!

Αυτό δεν είναι προεκλογική ομιλία…ειναι ΥΒΡΙΣ!!!!!
Υβρις απέναντι σε έναν λαό που δοκιμάζεται δύο χρόνια τώρα!
Εναν λαό, που για εσάς δεν ήταν τίποτa άλλο παρά ένα πειραματόζωο!!
Εναν λαό που τον πουλήσατε στα αφεντικά σας, χωρίς καν να διαβάσετε τους όρους και τα ζητούμενά τους!

Είναι ύβρις, απέναντι σε αυτούς που αυτοκτόνησαν από απελπισία και φόβο..
Υβρις,  απέναντι στον ανθό αυτής της χώρας,που μεταναστεύει άλλη μια φορά, για να βρει την τύχη του έξω από την χώρα που γεννήθηκε,γιατί εδώ ΕΣΕΙΣ του την κλέψατε!!!
Υβρις για τα παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεία,ενώ το ημερολόγιο δείχνει 2012 μ.Χ!!
Υβρις είναι και μόνο που υπάρχετε και που ξεδιάντροπα ζητάτε την ψήφο ξανά αυτού του λαού που προδώσατε και που έρχεστε ..άκουσον άκουσον άλλη μια φορά και πλασάρεστε ως σωτήρες!!Φτάνει πια ΑΘΛΙΟΙ…φτάνει!
Και η ξεδιαντροπιά έχει τα όρια της!!!!!!!

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί τη μετάβαση στη νέα εποχή»

Γεννηματά: Απευθυνόμαστε σε αυτούς που πίστεψαν στην αλλαγή

……«Σήμερα το βράδυ στο Σύνταγμα δίνουμε δυναμικό παρών στη γιορτή της δημοκρατίας, στη συγκέντρωση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας, των ιδεών της κοινωνικής αλληλεγγύης, της οικονομικής ανάπτυξης και της ισότητας», είπε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη μετάβαση στη νέα εποχή μετά το Μνημόνιο».«Απευθυνόμαστε σε αυτούς που πίστεψαν στην αλλαγή, σε όλους τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν το ΠΑΣΟΚ το 2009, στους νέους που απέχουν από την πολιτική, στους εργαζόμενους, στους επαγγελματίες, στους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, που νιώθουν ανασφάλεια, στις γυναίκες που βιώνουν εντονότερα τις καθημερινές δυσκολίες, απευθυνόμαστε στους μεγαλύτερους που νιώθουν ότι οι αγώνες μιας ζωής μπορεί να χαθούν, που ξέρουν τι σημαίνει περιθώριο, έλλειμμα δημοκρατίας και διχασμός και τους καλούμε να στηρίξουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσουμε με σιγουριά και να διατηρήσουμε την ελπίδα», κατέληξε η κ. Γεννηματά. (πηγή)

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply