Ἐπὶ τέλους σοβαρευθεῖτε!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ !!!

Θα πω τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θα απαντήσω, δεν θα δεκτώ αντίλογο, επειδή τα ξέρω από ΠΡΩΤΟ χέρι κι από ΜΕΣΑ ενώ εσείς όχι, κι αφήνω τον κάθε έναν που λέει ότι είναι σκεπτόμενος, να διαπιστώσει αν τελικά είναι σκεπτόμενος και πόσο. Για ένα μικρό διάστημα, ΥΠΗΡΞΑ στην πολιτική κατέχοντας ταυτόχρονα 4 γαμημένες καρέκλες τις οποίες μου τις κολλήσανε στον πισινό χωρίς να τις ζητήσω. Αυτό, μόνο ανικανότητα δεν δείχνει.

 Όσοι με γνωρίζουν, με γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι (ορισμένοι) που υπήρξαν μαζί μου στο Πολιτικό Συμβούλιο επί θητείας μου, ας βγάλουν τον σκασμό και να μην προσπαθήσουν να με συκοφαντήσουν, ειδάλλως θα αναφερθώ και σε ονόματα και δεν θα βρίσκουν πόρτα και παράθυρο να πηδήξουν έξω να σωθούν. Έχω ΚΑΙ ηχητικά ντοκουμέντα ΚΑΙ ιντερνετικά ΚΑΙ βίντεο, που αν τα παρουσιάσω θα τους στείλουν στην ΓΑΔΑ. Παρακαλείται ο γνωστός (σε μένα) καριόλης βαφτισμένος Ελληναράς καρφί της ασφαλείας που παρακολουθεί αυτή την στιγμή τα γραφόμενά μου, να κάτσει στα αυγά του γιατί ράμματα υπάρχουν και για την δική του την γούνα

Κάποια στιγμή στο κόμμα του Καμμένου, καλή τη πίστη προσχώρησαν και 2 προσφιλή μου άτομα που κόβω το κεφάλι μου για την Ελληνοσύνη τους. Έφερναν μαζί πολύ κόσμο στον Καμμένο. Μόλις τόμαθε αυτό η Μονή Εσφιγμένου, (κώλου ;;;) Άγιο Όρος και λοιπές ιερές μαλακίες, έστειλαν τον Μεταλληνό να ζητήσει από τον Καμμένο (που ως γνωστόν χρηματοδοτείται από την Texaco) την διαγραφή αυτών των 2 και μερικών άλλων από τα ψηφοδέλτια, επειδή ήταν λέει 12θεϊστές. Κι ο Καμμένος το έπραξε χωρίς να το σκεφτεί, για να μην χάσει την αμέριστη υποστήριξη της εκκλησίας. (ΛΑ.Ο.Σ. νούμερο 2. Βασικά όλοι νούμερα είναι. Η εκκλησία χωμένη σε όλα τα κόμματα.) Κι έτσι, αν το κόμμα του Καμμένου μπει στην Βουλή, έχασε η Ελλάδα δύο άτομα που θα πρόσφεραν ζωή, περιουσία, γνώση και Ελληνική σκέψη. Αυτό μας δείχνει ότι το κόμμα του Καμμένου είναι παπαδοκρατούμενο και η εκκλησία ΔΕΝ θα πληρώσει ποτέ φόρους, δεν θα επιστρέψει ποτέ αυτά που έχει κλέψει νομίμως από τον Έλληνα πολίτη εδώ και 559 χρόνια.

Μέχρι εδώ, καλώς. Περνάμε στα άλλα μικρά κόμματα, τα δήθεν πατριωτικά. Μαζευθήκανε όλοι οι δήθεν φιλόσοφοι της πούτσας και οι ρέμπελοι και οι εν αποστρατεία και ενωθήκανε κάνοντας κόμμα για να σώσουνε την Ελλάδα. Δεν θα αναφέρω όνομα κόμματος, 3 γράμματα έχει. Αγαπητοί μου φίλοι και άγνωστοι, σας πληροφορώ πως όλοι αυτοί είναι εντελώς άσχετοι με το θέμα «Ελλάς» καθώς και με την οικονομική πολιτική. Το μόνο που διαθέτουν είναι κάποιο σχετικό λέγειν και κάποια τηλεοπτική προβολή. Σαν να προβάλεις έναν ωραίο ηθοποιό που μέσα στο κεφάλι δεν έχει την ίδια ομορφιά, δεν γνωρίζει την τύφλα του, είναι σκέτος σκατάς. Αφού αυτοδιοριστήκανε αρχηγοί κόμματος, μαζέψανε τον κάθε καρεκλολάγνο για να γεμίσει ο μπαξές, αλλά όχι με λουλούδια. Με τσουκνίδες. Γεμίσανε το κόμμα τους με επαγγελματίες ανέργους που τους γνώριζα προσωπικά. Με άτομα που είχαν το θράσος κάποτε να μου προτείνουν την σύσταση συμμορίας για να κυνηγάμε χριστιανούς, επειδή δήθεν νόμιζαν ότι κινδύνευαν. Αυτή τους την ιδέα τους την έχωσα στον κώλο κι από τότε συκοφαντούμαι ασύστολα. Μπορεί να μη συμφωνώ με την χριστιανική πίστη, αλλά για έναν χριστιανό συμπολίτη μου θα πέσω και στην φωτιά. Από τέτοια φασιστικά άτομα αποτελείται κάποιο νέο κόμμα που έχει 3 γράμματα.

Θα τελειώσω αυτό το ξέσπασμα ξέχεσμα, λέγοντάς σας να αγνοήσετε ακόμη και τα μικρά κόμματα που σας φωνάζουν ότι είναι Ελληναράδες. Μπλόφα αποπροσανατολισμού είναι. Πληρωμένοι είναι όλοι τους. Δωδέκατος παίκτης σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Επιτέλους, σταματήστε να μαλακίζεστε!!! Οι Ελληναράδες είναι κρυμμένοι σε κόμματα που δεν έχουν τηλεοπτική διαφήμιση. Μπείτε στις σελίδες τους και διαβάστε τα καταστατικά τους. ΑΝ έχετε σωστή κρίση, θα τους καταλάβετε. Διότι το καταστατικό του κόμματος με τα 3 γράμματα είναι για να γελάνε οι κόττες. Δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε, δεν είμαι ο εαυτός σας. Απλά σας λέω να ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ πριν να ψηφίσετε. Έχετε λίγες ώρες ακόμη, προλαβαίνετε να κάνετε το σωστό.

Γιάννης Φραγκούλης

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply