Ἄχ Ἀντώνη …..!!

Αντώνη…Συγνώμη για τον ενικό,αλλά ο σεβασμός κερδίζεται κι εσύ έπραξες τα μέγιστα για το ακριβώς αντίθετο…

Κάποτε,πρίν 18 χρόνια,δεν δίστασες να ρίξεις μια ολόκληρη κυβέρνηση,επειδή πούλησε το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας.

Αυτό καταγράφηκε στην μνήμη των αληθινών πατριωτών που βρίσκονται στην Νέα Δημοκρατία και με το πλήρωμα του χρόνου,βρέθηκες πανηγυρικά στο τιμόνι του κόμματος,με τις όποιες ελπίδες ακολουθούσαν αυτή την κίνηση. Σε στήριξαν ακόμα κι όταν πρόδωσες τους αγώνες των ίδιων αυτών πατριωτών και ψήφισες υπέρ της ανέγερσης Μουσουλμανικού τεμένους στην καρδιά της Αθήνας και παρέμειναν δίπλα σου..
Αλλά την στιγμή που οι αντοχές και η υπομονή αυτού εδώ του λαού δοκιμαζόταν,από την προδοσία του συμμαθητή και συγκάτοικού σου,εσύ επέλεξες να δώσεις το τελικό χτύπημα και να ψηφίσεις υπέρ του 2ου και πλέον απεχθέστερου μνημονίου.
ΤΕΛΟΣ..
Εμειναν μαζί σου πλέον και σου έδωσαν ψήφο, αυτοί που και την μάνα να τους πουλούσες στα σκλαβοπάζαρα,πάλι ΝΔ θα ψήφιζαν!
Θα μπορούσες εχθές 6 Μαϊου 2012,να είχες γράψει ιστορία.

Να μιλάνε άπαντες για την μεγαλειώδη νίκη σου,που όμοιά της δεν θα είχε δει πολιτική παράταξη ,ούτε επί εποχής του άκρατου Πασοκισμού ’81-’89.
O Tσίπρας κι ο κάθε Τσίπρας να παραμιλάει..Τι κατάφερες;;
Δικαίωσες το Μητσοτακέϊκο που έλεγαν πως θα κάνεις την ΝΔ…ΠΟΛ.ΑΝ κι αν δεν είχαν σήμερα την κηδεία της Μαρίκας,θα έριχναν μπαλωθιές από εχθές και θα κερνούσαν τσικουδιές!
Δικαίωσες όσους δεν πίστεψαν σε σένα και σε κατηγορούσαν για μια από τα ίδια…άλλος ένας Αμερικανοτραφής της σχολής του Χάρβαρντ..
Να κάνεις μάγκες και πατριώτες,όλα τα ανθελληνικά αριστερά κόμματα,με πρώτον και κυριότερο, τον γνωστό Τσίπρα της Υπατίας και των αλληλέγγυων!!!
Και το τρις χειρότερο; Δικαίωσες τον μεγαλύτερο προδότη που έχει γεννήσει αυτή εδώ η χώρα,μετά τον Εφιάλτη,τον Γ.Παπανδρέου!

Σήμερα θα μπορούσες να έγραφες ιστορία..
Αν’αυτού επέλεξες να περάσεις στην ιστορία,στον μακρύ κατάλογο των όσων πούλησαν τον λαό και τους αγώνες των Ελλήνων…

Τρέξε τώρα να κάνεις συγκυβέρνηση με αυτούς που μέχρι εχθές έβριζες από τα προεκλογικά μπαλκόνια…

Σεμέλη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply