Καθαρὲς φυλὲς καὶ βρώμικα μυαλά…

Είδα  αυτή την φωτογραφία μιαν ημέρα, αναρτημένη κάπου στο διαδίκτυο..
«ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ..»

Μάλιστα…

Μπασταρδεμένες φυλές από την άλλη, που υπάρχουν;

Μήπως στα μυαλά της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Αυτήν την Νέα Τάξη Πραγμάτων,που ονειρεύεται έναν λαό,χωρίς καμία ιστορική μνήμη,χωρίς πατρίδα,μια θρήσκεια,έναν ηγέτη,ένα νόμισμα,αλλά σαφέστατα και πληθυσμό περί των 500.000.000 κατοίκων παγκοσμίως,για καλλίτερο΄και αποτελεσματικότερο έλεγχο των πάντων,μιας κι αυτός είναι ο αρρωστημένος απώτερος σκοπός τους;
Και αν συζητήσει κανείς με όλους αυτούς του προοδευτικούς Νεοταξίτες,η απάντηση που θα λάβει, είναι σαν μαγνητοσκοπημένο μήνυμα!
Οτι όποιος υποστηρίζει στην ”καθαρότητα” της φυλής του,όποιος την επιθυμεί και την επιδιώκει,είναι φασίστας (sic) αμόρφωτος, σε βαθιά πλάνη, φανατικός, σωβινιστής και ως κερασάκι στην τούρτα, θα δεχτεί κλασσικά ερωτήσεις του τύπου ”έχεις κάνει εξετάσεις dna για να υποστηρίζεις ότι είσαι Ελληνας, απόγονος Ελλήνων;;

Οχι λοιπόν,δεν έχω κάνει εξετάσεις dna… Θα δεχτώ επιπλέον, πως στην Ελλάδα, κατοικούν και εξελληνισμένα με τους αιώνες, φύλα!
Πως από τους 17.000.000 εκ. περίπου Ελλήνων, βάση επίσημων αναφορών που υπάρχουν στον πλανήτη, υπάρχουν πολλοί που είναι ημίαιμοι ή ανήκουν στα εξέλληνισμένα φύλα που έιπαμε πιο πρίν.
Αλλά γιατί να μην υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό καθαρών Ελλήνων, γνησίων απογόνων;;

 Aλλά από την άλλη, όλοι αυτοί που αναρτούν τα πανό αυτά και υποστηρίζουν με  τόσο φανατισμό, πως δεν υπάρχουν Έλληνες καθαροί, έχουν τρόπο να το αποδείξουν;
Γιατι είμαι πεπεισμένη πλέον πως άλλος λαος επί της γης,δεν υπάρχει, που να πέφτει με τόση μανία να αυτοακυρωθεί σε όλα του!
Να πολεμάει την γλώσσα του, την καταγωγή του, την ιστορία του, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ!
Μα τω Θεώ,δεν έχω ακούσει Τούρκο, να λέει δεν είμαι Τούρκος, Εβραίο να λέει, δεν είμαι Εβραίος…Κινέζο…Γερμανο, Γάλλο…να λένε  δεν είμαστε!
Ολοι είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους, για την ιστορία τους, για την γλώσσα τους…

Γιατί λοιπόν, εγώ που θα πω, ό,τι είμαι Ελληνίδα στο αίμα, που όσο πίσω κοιτάξω στο γενεολογικό μου δέντρο, θα δω Ελληνες προγόνους,που γεννήθηκαν σε αυτήν εδώ την χώρα, που λέγεται Ελλάδα, είμαι φανατισμένη, σωβινίστρια  και ότι άλλο θα μου προσάψουν αυτοί, ενώ αυτοί δεν είναι, που όχι μόνο υποστηρίζουν ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ το αντίθετο, αλλά από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν με θέρμη και επίσης φανατισμό, το …”δικαίωμα” των σφετεριστών της ιστορίας μας, να αυτοπροσδιορίζονται αυθαίρετα και προκλητικά απόγονοι του ….Βουκεφάλα;;

Ποιός και γιατί, καθορίζει την μορφή του φανατισμού λοιπόν;
Γιατί όλοι αυτοί που ασπάζονται ωσάν ευαγγέλιο, την δογματική θεωρία του μισέλληνος Γερμανού ιστορικού Φαλμεράγιερ, οτι δεν είμαστε Ελληνες, είναι μορφωμένοι και μη φανατικοί, ενώ αυτός που θα υποστηρίξει την σύγχονη έρευνα Πανεπιστημίων παγκοσμίων γνωστών, είναι το αντίθετο;;

Στο κάτω κάτω αν δεν αισθάνονται Ελληνες, ας κρατήσουν την ταυτότητά τους! Χάρισμά τους… Είναι βαριά κληρονομιά και εμπεριέχει πολύ φώς και το φώς ως γνωστόν πολλοί το φοβούνται!

Το αν είσαι Ελληνας, το αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου άλλωστε..

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα όμως,να αμφισβητείτε την δική μου ταυτότητα!
Είναι κάτι που οι δικοί μου πρόγονοι πάλεψαν με αίμα γι’αυτήν και που προσπαθώ κάθε μέρα να ζω, δικαιώνοντας αυτήν την βαριά κληρονομιά,αλλά κι αυτό το υπέροχο δώρο που μου χαρίστηκε!
……………………………….

<< Κάποτε πλησίασε τον τροπαιούχο νομπελίστα μας ποιητή Γιώργο Σεφέρη, ένας ξένος διαπρεπής συνομιλητής, «πειράζων αυτόν και λέγων»: «Μα πιστεύετε σοβαρά ότι είστε πραγματικά απόγονοι του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή;». Απαντά ο Σεφέρης:

«Όχι, είμαστε απόγονοι μονάχα της μάννας μας, που μας μίλησε Ελληνικά, που προσευχήθηκε ελληνικά, που μας νανούρισε με παραμύθια για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα, και ένιωσε την ψυχή της να βουρκώνει την Μεγάλη Παρασκευή, μπροστά στο ξόδι του νεκρού Θεανθρώπου».

Σεμέλη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply