Ἄλλη μία ἀποφράδα ἡμέρα..

                  

 Σήμερα, έχει γενέθλια ένα κοριτσάκι.. Γίνεται ενός έτους..
Πιθανώς να έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ήδη…ίσως ψελλίζει και τις πρώτες του λεξούλες… «μαμά»…

Μπαμπά όμως,δεν θα πει σίγουρα,γιατί απλούστατα,δεν θα τον γνωρίσει ποτέ!
Ουτε τα γενέθλια του,θα είναι ημέρα χαράς και γιορτής,όπως για όλα τα παιδάκια του κόσμου..
Αυτό το δικαίωμα του το στέρησαν,ως ηθικοί αυτουργοί ενός εγκλήματος αυτοί που κυβερνούν αυτόν τον τόπο,μέσω δύο Αφγανών εγκληματιών,από τους εκατοντάδες που έρχονται στην χώρα μας χωρίς κανένα πρόβλημα και περιφέρονται επικίνδυνοι κι έτοιμοι για πάσης φύσεως εγκλήματα,στις άλλοτε Ελληνικές γειτονιές και  δρόμους μας.
Αυτό το παιδάκι λοιπόν,θα μεγάλωσει και θα πρέπει να μάθει να ζει με το γεγονός,ότι η οικογένειά του διαλύθηκε για μια κάμερα των 150€.
Θα μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα και θα βλέπει κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται ”προοδευτικοί και ανθρωπιστές” να κόπτονται για τα δικαιώματα κάποιων που εισήλθαν παρανόμως στην χώρα που γεννήθηκε,κάποιους σαν αυτούς  που σκότωσαν τον πατέρα του.

Γιατί και για τα δικά τους δικαιώματα αγωνίζονταν.

Λίγους μήνες πρίν την δολοφονία του μπαμπά της,είδαμε αυτούς τους ”ανθρωπιστές” να καταλαμβάνουν παρανόμως δημόσιο κτίριο και να βάζουν εκεί μέσα, 300 από δ’αύτους που μπήκαν παράνομα στην χωρα μας,καθοδηγόντάς  τους να απαιτήσουν (άκουσον άκουσον !!!!!!)  άμεση νομιμοποίηση και πλήρη δικαιώματα,ενώ έτρεχαν για συμπαράσταση από κοντά, όλοι οι σφουγγοκωλάριοι !…Δημοσιογράφοι…ΜΚΟ…αλληλέγγυοι…εκκλησία ,ο πολιτικός κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία!

Επί καθημερινής  βάσης, είχαμε ζωντανές συνδέσεις, ενημέρωση,για την εθνική μας ξεφτίλα, σχετικά με την πορεία της υγείας των.
Αν έφαγαν ,αν αφοδεύσαν, τι χρώμα ήταν το προϊόν αφοδευσής τους κτλ!

Καθημερινά βλέπαμε,γιατρούς να είναι από κοντά τους, όλο αγωνία για την υγεία τους..τους αλληλέγγυους που δεν άφηναν μυΐγα να πετάξει απο δίπλα τους, μη και μας πάθουν τίποτα και τα αναρχοάπλυτα του Συριζα και λοιπών ”ανθρωπιστών” να είναι έτοιμα,να κάψουν την χώρα, αν τυχόν και πέθαινε κάποιος από αυτούς!!!

Και τέλος, είδαμε και το πιο ωραίο !!

Είδαμε την κυβέρνηση αυτού του ξεφτυλοελλαδιστάν, στα «4» αποδεχόμενη πλήρως τις απαιτήσεις τους, ταπεινώνοντας μια ολόκληρη χώρα!

 Που είστε ένα χρόνο τώρα λοιπόν αριστεροί αλληλέγγυοι του Τσίπρα, να εκφράσετε την συμπαράστασή σας στην δοκιμαζόμενη οικογένεια;

Που είστε να σταθείτε, δίπλα στην γυναίκα που έχασε τον άντρα της και πατέρα των παιδιών της, που αντί να γιορτάζει σήμερα με τον άνθρωπο της, τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, σήμερα τον ”θάβει” ξανά;;

Η συμπαράστασή σας εξαντλείται μόνο στα όσα αφορούν, τους λαθροεισαγόμενους που μαζέψατε, με το έτσι θέλω στην χώρα μας;;;
Ο αποτροπιασμός σας τελειώνει , αν σκιστεί κανένα Κοράνι;;

 Που είστε «κύριοι» των  ΜΚΟ,της εκκλησίας, να συμπαρασταθείτε στα τέσσερα παιδιά, που έχασαν τον πατέρα τους;

ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;;;;

Σου γέμισαν την χώρα σου.. τις γειτονιές που μεγάλωσες και που παίζουν τα παιδιά σου, με  ό,τι σκουπίδι κυκλοφορούσε σε όλες τις τριτοκοσμικές χώρες,..
Σε σφάζει για μια κάμερα, σου βιάζει τις κόρες και τις γυναίκες σου, σου σκοτώνει τους γέρους γονείς σου για 20€ κι εσύ φοβισμένο ανθρωπάκι, κάθεσαι και κρυφοκοιτάς πίσω από την κουρτίνα, αυτούς που λεηλατούν την πατρίδα και τη ζωή σου, αδύναμος κι άβουλος  να αντιδράσεις…!
Ηξεραν τι έκαναν άλλωστε.. Σε έβαλαν για τα καλά στον ζυγό εσένα, να αγωνίζεσαι νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί, ενώ αλλώνουν την πατρίδα σου! 

 Σε πόσες ταφόπλακες ακόμα  Ελληνα μου, θα κλάψεις το παιδί σου,την μάνα και τον πατέρα σου; Σου είναι πιο εύκολο να θρηνείς παρά να αντιδράσεις ;;

Δεν βαριέσαι…Μόνο την Ελλάδα και την ζωή σου, σου έκλεψαν…σιγά τα ωά!

Γύρνα πλευρό να κοιμηθείς, δεν σε αφορά το ζήτημα….. Σε άλλες γειτονιές  συμβαίνουν αυτά!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lREDwpQYoDA

Μαρία Τριανταφύλλου

 

Leave a Reply