Ἀφρικάνα ἐκδιδομένη ἤ ἀσύμμετρος ἀπειλή;

Τί μᾶς γράφει πάλι σήμερα τό Γεράκι;
Πάλι μυθεύματα;
Πάλι ἀρλουμπολογίες;
Ἤ ὄχι;
Γιὰ πὰν ἐνδεχόμενον ὅμως ἄς κρατήσουμε κάτι ἀπὸ τὰ …μυθεύματά του..
Ὄχι γιὰ τίποτα ἄλλο..
Ἔτσι, γιὰ νὰ μὴν ἰσχυριστοῦμε μετὰ πὼς δὲν ξέραμε…
Φιλονόη.

Σημείωσις:

Θεωρῶ ἀπολύτως ἐγκληματικὲς τὶς πράξεις αὐτῶν τῶν γυναικῶν, ἰδίως ὅταν εἶναι συνειδητοποιημένες. Ἰδίως ὅταν γνωρίζουν πὼς πάσχουν καὶ δὲν τὸ μοιράζονται! Τὶς θεωρῶ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!!! Σκέτο!
Ὅμως θεωρῶ ἐξ ἴσου ἐπικινδύνους ὅλους αὐτοὺς τοὺς «οἰκογενειᾶρχες» ποὺ ὄχι μόνον δὲν διαθέτουν μίαν στοιχειώδη ἐγκράτεια, ἀλλὰ τώρα βγαίνουν νὰ τὸ παίξουν θύματα.
Στὸν βωμὸ τοῦ καθωσπρεπισμοῦ τους, δὲν πρέπει νὰ φαίνεται ἡ ἀνομία τους.
Ἀλλά στόν βωμό τῆς ὑγείας τους καί τῆς ἐπιβιώσεώς τους δὲν βάζουν ἐμπρὸς τίποτα! Αὑτοὶ νὰ ζήσουν καὶ ψόφος στοὺς ἄλλους!
Ἀγαπητοί μου, δὲν εἶμαι κάποια πουριτανή. Σᾶς διαβεβαιῶ! Ἀλλὰ θεωρῶ ΧΡΕΟΣ μου νὰ προστατεύω τὴν ἀλήθεια καὶ τὸ Δίκαιον.
Ὅταν ἔχῃς μίαν ζωή οἰκογενειακή, καὶ φυσικὰ ἀγαπᾶς τὴν οἰκογένειά σου, ΟΦΕΙΛΕΙΣ νὰ εἶσαι καὶ αὐτὸ ποὺ θέλεις νὰ φαίνεσαι! Δῆλα δή, νὰ εἶσαι ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Ὄχι γιὰ τοὺς ἄλλους! Γιὰ ἐσέναν καὶ μόνον!
Τί ὑποκρισία εἶναι αὐτή τελικῶς; Γιατί θά πρέπῃ σχεδόν ὅλοι οἱ παντρεμένοι νά ἔχουν καί μίαν δεύτερη ζωή; Ποιός σᾶς ἔδωσε αὐτό τό δικαίωμα; Ἀπό ποῦ κι ὥς ποῦ θεωρεῖστε δικαιολογημένοι; Ἐάν δέν σᾶς ἀρέσει δέν τήν ξέρετε τήν ἔξοδο; Καί τήν πίττα ὁλόκληρη καί τόν σκύλο χορτᾶτο;
Εἰλικρινῶς, δὲν μὲ ἀφορᾶ τὸ τὶ κάνει ὁ καθεῖς στὸ κρεβάτι του. Οὔτε τὸ ἐὰν θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι ἔτσι καὶ εἶναι ἀλλοιῶς! Ἀλλὰ βλέποντας γύρω μου ὅλη αὐτὴν τὴν σαπίλα, ὅλο αὐτὸ τὸ κυνήγι τῆς ἡδονῆς, ὅλην αὐτὴν τὴν ἐπιδερμικότητα, ναί, λυπᾶμαι ποὺ τὸ λέω, ἀλλὰ θεωρῶ πὼς τὴν βαρύναμε τὴν Γῆ μας καὶ πρέπει ἐπὶ τέλους νὰ τὴν ἐλαφρώσουμε… Νὰ ἔχουν καὶ χῶρο, πρὸ κειμένου νὰ κινοῦνται ἐλεύθερα, αὐτοὶ ποὺ πράγματι τὸ δικαιοῦνται.
Κοινῶς; Ὅπως στρώσαμε ὅλοι μας θὰ κοιμηθοῦμε! Καὶ ἔτσι μᾶς πρέπει!

Τὸ παρακάτω ταινιάκι εἶναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ!!!
Ἐὰν δὲν ἀντέχετε, σταματῆστε ἐδῶ!!!!

Αφρικάνα «εκδιδόμενη» ή «ασύμμετρη απειλή»;

(Από το «φανταστικό ημερολόγιο» μιας «Αφρικάνας των Αθηνών» που γράφει σε τρίτο πρόσωπο…σιγά δηλαδή, μην είναι αληθινά τέτοια «φαντασιόπληκτα σενάρια»…πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε “κάτι τέτοιο” σε μια «ευνομούμενη Πολιτεία»;….πολλώ δε μάλλον στα πλαίσια μιας «Πολιτισμένης Κοινωνίας των Εθνών…).

Η Μισέλ είναι μια από τις δεκάδες χιλιάδες αφρικάνες παράνομες πόρνες του κέντρου της Αθήνας. Είναι δεκαέξι ετών και ούτε ξέρει γιατί λέγεται Μισέλ και όχι Αμίνα, ας πούμε, όπως η προ-προγιαγιά της…Ξέρει μόνον ότι το βράδυ θα πρέπει να «ξεπετάξει» όσους περισσότερους «ηλίθιους σιχαμένους Λευκούς» μπορεί. Έτσι την διέταξαν. Κι αυτοί οι ηλίθιοι πρέπει να μείνουν ευχαριστημένοι. Αν και υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι σ’ αυτό. Δεν «νοιώθει» απολύτως τίποτα. Καθώς στα πέντε της, μέσα στις λάσπες του χωριού της στην Αφρική ένας γέρος μάγος της «έκοψε» μ’ ένα σπασμένο μπουκάλι την κλειτορίδα. Χτες βράδυ ήταν που η φίλη της η Αϊσά την έβαλε στο δωμάτιο του Αλή, όταν αυτός έφυγε για λίγες ώρες και της έδειξε ένα βίντεο στο internet

(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.youtube.com/watch?v=pPJEl-gyQOo

Μόλις το είδε έπαθε σοκ. Σαν να έβλεπε τον εαυτό της εκείνη την εφιαλτική στιγμή που της «έκοβαν» τα γεννητικά της όργανα.  Ήταν μνήμες που είχαν σβηστεί απ’ το μυαλό της.

Ήταν αυτό ακριβώς που την έκανε από παιδί να μισεί τους άντρες θανάσιμα.

Το «ζωντάνεμα» όμως της μνήμης της, από τη μια θα «δυσκόλευε» τη «δουλειά» της απόψε, αλλά από την άλλη θα έκανε πιο εύκολη την «αποστολή» της.

 Μεγάλωσε στην πείνα. Στην εξαθλίωση. Της δίδαξαν ότι οι Λευκοί ευθύνονται γι’ αυτό. Και πως αυτή κι ο λαός της δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη επ’ αυτού.

Σήμερα έχει ένα πιάτο φαγητό και προστασία. Οι «δικοί» της φροντίζουν γι’ αυτό.

Την δίδαξαν ότι οι «Λευκοί» ευθύνονται για τα χάλια της χώρας της. Άρα, τους αξίζει «αυτό που παθαίνουν σήμερα από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες αδέρφια της». Μεγάλωσε με βιασμούς. Από παιδί.  Σήμερα τουλάχιστον παίρνει κι ένα μικρό αντάλλαγμα γι’ αυτό.

 Ξέρει πως έχει aids. Της το είπαν στην χώρα της. Της είπαν πως και γι’ αυτό οι «Λευκοί» ευθύνονται. Αυτοί έριξαν – της είπαν – την αρρώστια στη χώρα της για να τους εξολοθρεύσουν και να τους πάρουν τη χώρα. Και πως είναι χρέος της να πάρει το αίμα της πίσω. Να υπερασπιστεί τη Φυλή της. Να πολεμήσει με ότι όπλο έχει. Να πολεμήσει τους «άτιμους Λευκούς» με όλη της τη δύναμη.

Άλλωστε, ποιος τους φταίει που την κοιτάζουν σαν λιγούρηδες τις μακριές νύχτες στα στενά της πόλης τους; Ποιος τους φταίει που το κράτος τους άφησε ανεύθυνα να γεμίσουν οι δρόμοι τους με 20,000 ανεξέλεγκτες Αφρικάνες πόρνες και εκατομμύρια λαθρομετανάστες μελαμψά αδέρφια της που μέσα τους κρύβουν τόσες και τόσες απειλές γι’ αυτούς και οι ηλίθιοι Λευκοί ούτε που το βλέπουν; Αξίζουν αυτό που παθαίνουν. Έτσι κι αλλιώς αυτή καταδικάστηκε να πεθάνει από την αρρώστια της πολύ σύντομα. Γιατί να νοιαστεί γι’ αυτούς; Τουλάχιστον θα πεθάνει ηρωϊκά σαν «Μάρτυρας».

Στην τελική, αυτή φταίει που ο ηλίθιος Λευκός χτες βράδυ της έδωσε τα τετραπλάσια για να το κάνουν χωρίς προφυλάξεις;

Αυτός το ζήτησε. Αυτός το θέλησε.

Άλλωστε είναι μόλις δεκαέξι ετών. Ανήλικη. Τι ευθύνη μπορεί να έχει;

Εξάλλου, επίσημα το κράτος των Λευκών δεν γνωρίζει πως έχει aids. Γιατί ποτέ δεν την εξέτασε. Ποτέ δεν την έλεγξε στο δρόμο.

Άμα την πιάσουν θα πει ότι δεν το ήξερε. Έτσι της «είπαν να πει».

Αυτή το μόνο που ξέρει είναι πως εκείνος ο ηλίθιος Λευκός χτες βράδυ, αμέσως «μετά» θα πήγαινε στη γυναίκα του ή στην φίλη του ή για ένα γρήγορο με την νέα του νυχτερινή γνωριμία.

Και αυτή με άλλον. Κι εκείνος με άλλη. Και κείνη με άλλον.

Κι έτσι θ’ αρρωστήσουν όλοι.

Έτσι τους είπε εκείνος ο «άγριος μεσανατολίτης μουσάτος» πριν ένα χρόνο στο υπόγειο εκείνο στην Τουρκία που τους είχαν μαζεμένους νύχτα πριν μπουν στην Ελλάδα. Έτσι τους είπε κι εκείνος ο Μωχάμεντ στη Σιέρα Λεόνε όταν πριν δυό χρόνια μαζέψανε είκοσι κορίτσια για να τα στείλουν στην Ευρώπη για μια «καλύτερη μοίρα» και μια «Μεγάλη Αποστολή» (όπως θυμάται της είπαν τότε). Θυμάται ακόμη πως όλα τα κορίτσια είχαν aids. Όπως άλλωστε ένα τεράστιο ποσοστό των Αδελφών της Αφρικανών. Και με κλειστά τα μάτια να τις διάλεγαν, το πιθανότερο θα ήταν να είχαν aids.

Την έκανε να νοιώσει πολεμίστρια ο Μωχάμεντ. Σαν τ’ αδέρφια της τα αγόρια που μόλις επτά ετών τους έδιναν όπλο οι αντάρτες στη χώρα της και τα έβαζαν να πολεμούν. Σαν άντρες. Τους ζήλευε τότε για όλα αυτά τα προνόμια που είχαν ως αρσενικά του χωριού. Τώρα, της είπαν ότι ήταν χρέος της να πολεμήσει κι αυτή. Με ότι όπλο διαθέτει. Πως ήταν κι αυτή Πολεμίστρια της Φυλής της. Της είπαν ότι η κοινωνία των Λευκών είναι διεφθαρμένη και υπεύθυνη για όλα τα δεινά του λαού της. Και πως οφείλουν να είναι πολλά εκατομμύρια απ’ αυτούς μέσα στις χώρες των Λευκών «Αφέντηδων» τη μέρα που όλοι οι «Πιστοί» θα πάρουν τα όπλα εναντίον τους. Ώστε αυτοί, αφού πρώτα τους έχουν «εξαντλήσει» επί καιρό, να τους χτυπήσουν μετά δυνατά κι απ’ τα «μέσα».

Και πως μέχρι τότε θα πρέπει να πολεμούν την κοινωνία των Λευκών – πως το’ πε να δεις – ναι, «συγκεκαλυμμένα». Παράξενη λέξη. Και για να την καταλάβουνε (τη “λέξη”) τους μίλησε για τους Πολεμιστές της Φυλής της που εκατό χρόνια πριν, επιτίθονταν νύχτα και εξολόθρευαν όσους περισσότερους από τους Λευκούς Άποικους μπορούσαν κάτω εκεί στην Αφρική. Της είπαν ότι θα είναι Τιμή της να «πάρει μαζί» της όσους περισσότερους Λευκούς σκύλους μπορεί.

Της είπαν επίσης ότι η κοινωνία των Λευκών είναι τόσο «ανόητη» που θα τους αγκαλιάσει αντί να τους πολεμήσει. Ο «ουμανισμός», ο «προοδευτισμός» των Λευκών θα τις προστατέψει. Πολλοί, πάρα πολλοί θα είναι οι άμυαλοι Λευκοί που θα ξεσηκωθούν για να προστατέψουν τα «ανθρώπινα δικαιώματά» της. Αυτή δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο ήσυχα και υπόγεια την «δουλειά» της.

Τα υπόλοιπα θα τα κάνει από μόνη της η ανοησία των Λευκών. Θα είναι σαν να «αγκαλιάζουν το Σκορπιό» τους.

Ανησύχησε μόνο λίγο όταν είδε να πιάνουν οι Αρχές αυτές τις λευκές με aids. Μα οι δικοί της είπαν να μην ανησυχεί. Είναι παιγνίδια πολιτικής αυτά, είπαν. Έπιασαν απλά μερικά πρεζόνια που οι περισσότερες (“έτυχε” να) είναι Ελληνίδες για ν’ αποδείξουν – δήθεν – ότι το έγκλημα είναι γένους Ελληνικού και πως δεν ευθύνονται – κυρίως -τα εκατομμύρια αδέρφια της λαθρομετανάστες γι’ αυτό. Της είπαν να μην ανησυχεί γιατί η Ελληνική Πολιτεία δεν θα τολμήσει ποτέ ν’ αγγίξει το δικό τους «κύκλωμα». Είναι άλλα μεγάλα συμφέροντα από πίσω.

Τι θα κάνουν δηλαδή; Θα συλλάβουν 20, 000 «μαύρες» και εκατό φορές άλλους τόσους «προστάτες» τους;

Θα τα βάλουν με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες;

Θα τα βάλουν με την Ισλαμική Αδελφότητα;

Θα τα βάλουν με την Αφρικανική Ένωση;

Θα τα βάλουν με τον Αραβικό Σύνδεσμο;

Να μην νοιάζεται της είπαν…και να μην ανησυχεί….

Δεν την αφορά αυτό που συμβαίνει….
Γιώργος Ανεστόπουλος

 

Γεράκι του Αιγαίου

Leave a Reply