Ἡ μνήμη μου εἶναι Πόντος…

19 Μαϊου…Ημέρα μνήμης για όλο τον Ελληνισμό,απανταχού της γης..

Μια μέρα που κανείς Ελληνας,Πόντιος ή μη,δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ και αυτές τις μνήμες που πολλοί από εμάς έχουν μέσα τους,κληρονομιά από κάποια μαυροφορεμένη γιαγιά,που μικρό παιδί ήρθε στα πάτρια εδάφη ,ξεριζωμένη από την γενέτειρα γη του Πόντου,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ως ελάχιστο φόρο τιμής,να τις κληροδοτήσουμε κι εμείς με την σειρά μας στα παιδιά μας με εντολή να κάνουν το ίδιο στα δικά τους...
Να μην ξεχαστεί  ποτέ όσα έζησε ο Ελληνισμός του Πόντου κι όχι μόνο,γιατί αν ξεχάσουμε,θα είμαστε καταδικασμένοι να τα ξαναζήσουμε!
Δεν θα πω κάτι άλλο πάνω στα ιστορικά γεγονότα.Λίγο εως πολύ τα ξέρουμε.
Αλλωστε,τι να πουν τα λόγια,όταν υπάρχουν οι εικόνες;

Εικόνες σαν αυτή;

Ή μήπως σαν αυτή;

Ή και πόσες άλλες σαν αυτή;

Μήπως η μαρτυρική Σάντα,πόσα έχει να μας πει για το πνεύμα αυτών των ανθρώπων;; 
‘Ο Τούρκος αξιωματικός είπε στους στρατιώτες του όταν είδε τα σφαγμένα μωρά..:  «Αφού αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να σφάξουν τα παιδιά τους , τότε δεν πρόκειται να παραδοθουν ποτέ, πάμε να φύγουμε…»

Όταν όλα τέλειωσαν,ο σφαγέας του Ελληνισμού,(αυτός που οι πολιτικοί αρχηγοί μας,αποτίουν φόρο τιμής στον τάφο του,οσάκις επισκέπτονται την Τουρκία και που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μποταρογλάν ,θέλει να μετονομάσει κεντρική οδό της πόλης στο ονομά του προς τιμήν του) είπε για την νίκη του :                         Νόμιζες μακελάρη πως μας ξερίζωσες!


Αυτό που δεν ήξερες,είναι πως ο Ελληνισμός είναι σπόρος και φυτρώνει ξανά και ξανά και το αίμα των 353.000 αδικοχαμένων ψυχών,θα το βρίσκετε μπροστά σας,σαν τον κακό δαίμονα σας…! Οσο υπάρχει Ελληνισμός,όσο υπάρχουν μνήμες…δεν τελειώνει τίποτα….

Σεμέλη

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply