Τὸν Μανώλη τὸν «καθάρισαν» τοὐλάχιστον γιὰ ἕνα εἰκονοσκόπιον

 

Ληστεία μετ φόνου λέγεται ατ πο διέπραξαν πρνς τους κατ το Μανώλη Καντάρη τ τρία καθάρματα. 
Ληστεία μετ φόνου!
Εδαν μίαν τσάντα καρμηξαν!
Φώναξε Μανώλης, ντιστάθηκε κα μ συνοπτικς διαδικασίες τν «καθάρισαν»!
Τί ξία χει μία ζωή πρός σέ να εκονοσκόπιο; Μία σκατοκάμερα; ; Δν χει… Τί λέμε τώρα;

Τν 30χρονο μως πλέον τν σκοτώνουν τσι, γι τσαμπουκά!
Τί λέμε τώρα; 
Χρειάζονται δικαιολογίες γιά τέτοια πράγματα; 
Προφάσεις; 
ς σοβαρευθομε τώρα! 
Πο ζομε;
Στήν θήνα τς δεκαετίας το 1980; Πλάκα κάνουμε;

Μς τελείωσε λοιπν κα τ ληστεία μετ φόνου! 
Τί νά τό κάνουμε λλως τε;
Μήπως νά στηνόμαστε στίς ορές, στούς δρόμους καί στίς πλατεες, πρό κειμένου νά μή μς ψάχνουν; Πρό κειμένου νά τούς διευκολύνουμε;
λέξη; λέκα; Τί λέτε; Νά στηθομε;
Μήπως νά παίρνατε πρτοι τήν σειρά σας; 
τσι, γι τ καλ παράδειγμα…

Φιλονόη.

Νέα υπόθεση Καντάρη συγκλονίζει την Πάτρα: Σύλληψη Αφγανού για τη δολοφονία του 30χρονου Έλληνα!

Συνελήφθη τελικά από την Ασφάλεια Πατρών ένας εκ των τριών αλλοδαπών που δολοφόνησαν τον 30χρονο Έλληνα. Πρόκειται για ένα 17χρονο Αφγανό ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του σκότωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Κρύα Ιτεών με τουλάχιστον έξι χτυπήματα από μαχαίρι στον θώρακα και τα πλευρά.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφαλείας Πατρών, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, οι τρεις αλλοδαποί περνώντας από την περιοχή, καυγάδισαν με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του.

Στη συνέχεια ο 30χρονος ακολούθησε τους τρεις αλλοδαπούς και καυγάδισαν εκ νέου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις αλλοδαποί, τον μαχαίρωσαν τουλάχιστον έξι φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Και με τον άτυχο 30χρονο η λίστα των νεκρών Ελλήνων που έχουν πέσει θύματα δολοφονίας από αλλοδαπούς από τις αρχές του χρόνου έχει φτάσει στα 18 άτομα και δυστυχώς ημέρα με την ημέρα αυτή μεγαλώνει. Ζούμε σε μια εποχή όπου Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα ηλικιωμένοι δολοφονούνται κάθε ημέρα από τις ορδές των παράνομων αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα.

Ορδές –υπολογίζονται σε τουλάχιστον 600.000 με 1.000.000 οι παράνομοι «οικονομικοί μετανάστες» καθώς ουδείς ακριβώς γνωρίζει- τις οποίες σχεδιάζει να νομιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με συνοπτικές διαδικασίες, -όταν και εφόσον πάρει την πολυπόθητη για αυτόν εξουσία στα χέρια του- αδιαφορώντας για την ασφάλεια των Ελλήνων!

Και δεν σχεδιάζει μόνο να τους νομιμοποιήσει αλλά επιπρόσθετα σπεύδει να δηλώσει ότι θα προσφέρει κίνητρα για την επανένωση των οικογενειών τους, με το να φέρουν όλο τους το σόι εδώ!

Φυσικά για απελάσεις παρανόμων ούτε λόγος, ενώ για τους περίφημους «νόμιμους» -που κανείς δεν γνωρίζει με ποιες διαδικασίες πήραν τη «νομιμοποίηση» αυτή-  οι οποίοι εκτιμώνται σε τουλάχιστον 600.000 σχεδιάζεται η πολιτογράφησή τους, αλλοιώνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την αυθεντική ετυμηγορία του εκλογικού σώματος, τη στιγμή που όλα τα κόμματα της αριστεράς είχαν αρνηθεί να ψηφίζουν οι Έλληνες που κατοικούν στο εξωτερικό!

Το προδοτικό και εγκληματικό συνάμα για το έθνος σχέδιο που εξυφαίνεται είναι προφανές.

πηγή

 φωτογραφία)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply