Ὅταν ὁ Ἠλίας, συνήντησε τὴν Λιάνα …

 

Μπαρόζο:Θὰ βγάλουμε ἐκτὸς νόμου τὴν Χρυσὴ Αὐγή!

Eγραψα το παραπάνω κείμενο, λίγες ώρες πριν τα γεγονότα που συνέβησαν  στο Τουρκοκάναλο του ΑΝΤ1,  με τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Βασικά, εμμένω σταθερά στην αρχική μου αντίδραση όταν έμαθα την είδηση, ότι ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτο αυτό που συνέβη.

Εισαι υποψήφιος βουλευτής κόμματος, από αυτά που δεν τα γουστάρουν οι κατοχικές δυνάμεις της χώρας (βλέπε αρχικό κείμενο).
Αρα, αφου δεν σε γουστάρουν οι κατοχικές δυνάμεις της χώρας,επόμενο είναι να μην σε γουστάρουν και οι εγχώριοι συνεργάτες τους (αυτοί με τους κονδυλοφόρους) και όπου σταθούν κι όπου βρεθούν,θα σε πολεμούν με κάθε δυνατό τρόπο,θεμιτό κι αθέμιτο μέσο.
Σε αυτούς που ψάχνουν τρόπο να σε τελειώσουν,δεν τους δείχνεις τον τρόπο!
Τελεία και παύλα! Για να μην μιλήσω για τον ξυλοδαρμό σε γυναίκα! Αλλο <<ευαγγέλιο>> αυτό!
Θα σε φτάσουν στα όρια σου,θα σε προκαλέσουν ώστε να αντιδράσεις κι όταν αντιδράσεις όπως περιμένουν να το κάνεις αυτό,μετά θα ακολουθήσει ο ορυμαγδος,όπως και ακολούθησε!

Σκίστηκαν πολλά καλσόν σήμερα για το χαστούκι στην Κανέλη…
”Καλσόν” που στα όσα προηγήθηκαν δύο χρόνια τώρα που η Ελλάδα και οι Ελληνες οδηγήθηκαν ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ και με πλήρη συνείδηση στον όλεθρο,δεν έφυγε πόντος!!

Μέχρι και οι εισαγγελείς της χώρας ξύπνησαν κι αντέδρασαν, που είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ακούνητα αμίλητα, δύο χρόνια τώρα που με μια υπογραφή ξεπουλιέται η χώρα μας με το έμψυχο δυναμικό της μαζί!!!
Όταν κυρία Ράϊκου,το φιλαράκι του Παπανδρέου,Στος Καν, ομολογούσε δημοσίως πως ήταν προσυνεννοημένη η είσοδος της Ελλάδας στο ΔΝΤ,άρα δούλευε ενας ΓΑΠ,έναν ολόκληρο λαό ψιλό γαζί,εκεί γιατί δεν θορυβηθήκατε να κινήσετε εισαγγελικές έρευνες κι αυτόφορα;
Όταν έβγαινε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά και κατηγγείλε τον Παπακωνσταντίνου για αλλοίωση των πραγματικών στοιχείων του ελλείματος ,προκειμένου να μας ρίξουν στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων,εκεί γιατί δεν δείξατε ανάλογα αντανακλαστικά ;;
Όταν συμπολίτες μας καρκινοπαθείς,πεθαίνουν χωρίς φάρμακα σαν τα σκυλιά στον δρόμο,εκεί γιατί δεν ακούσαμε την φωνή κανενός εισαγγελέα;;;
Αυτά, για το γεγονός αυτό καθ’αυτό!
Πάμε τώρα στο ”πίσω από το φαίνεσαι” γεγόνος!
Παρακολούθησα από το πρωί,αρκετές φορές το βίντεο του επεισοδίου.
Από την μία η γνωστή πλέον Τουρκολάγνα κ.Δούρου,αυτή που σε δηλώσεις της αναφέρει πως το Αιγαίο πρέπει να το συνδιαχειριστούμε (sic) με τους κολλητούς της εκ Τουρκίας και που τον προκαλούσε με ερωτήσεις επί προσωπικού θέματος,που δεν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη ακόμα. Αρα το θέμα τους,δεν ήταν η πολιτική αντιπαράθεση,αλλά η προσωπική επίθεση.

Κατόπιν,συστηματικώς ο ”δράστης” κι ενώ η συζήτηση κινούνταν επί καθαρά πολιτικού περιεχομένου, προκαλούνταν με προσωπικούς χαρακτηρισμούς του τύπου ”πουσταριά φασισταριά” από την Σταλινομπολσεβίκα της Εκάλης.
Η κορούλα του πατερούλη Στάλιν (των εκατομμύριων θυμάτων),υπερασπιζόταν :
– με θέρμη και ιδιαιτέρως προκλήτικά, τα δικαιώματα των αλλοδαπών εργατών (που ρίχνουν τα μεροκάματα των Ελλήνων,αλλά εχέσθην η Φατμέ στο Γενί Τζαμί για τους Ελληνες)που βρίσκονται στην κορύφη των πορειών του ΠΑΜΕ .Η εργάτες δεν έχουν εθνικότητα,ούτε πατρίδα! Μόνο το κεφάλαιο έχει…
-και την περιφρούρηση του κοινοβουλίου από τους ΠΑΜίτες σε κάθε πορεία.
Αποκαλούσε ”φασισταριό” αυτόν που μιλούσε για τα δικαιώματα των Ελλήνων εργατών και ο κ.Παπαδάκης εννοείται,σε καμία από αυτές τις προσωπικές επιθέσεις, δεν αντέδρασε καθόλου.
Μόνο όταν έγινε η επίθεση από τον Κασιδιάρη,σηκώθηκε φωνάζοντας,αλλά στην ουσία ήταν αλαλάζοντας γιατί ήξερε ότι η εκπομπούλα του,θα παιζόταν σε όλο τον πλανήτη και με ζωντανές αναμεταδόσεις στον Αρη και στον Κρόνο!!

Και ερώτω,αυτό το πέραν από κάθε αμφιβολία (για όποιον μπορεί να βάζει την πρώτη -ανθρώπινη-αντίδραση στην άκρη και να βλέπει και λιγάκι πιο πίσω) κατευθυνόμενο γεγονός.
Αυτή η συντονισμένη προσωπική επίθεση,σε εκπρόσωπο κόμματος που ουδεμία σχέση έχει με το κατάντημα αυτής της χώρας,που αποσκοπούσε,αν λάβουμε υπ’όψιν και τις δηλώσεις του Μπαρόζο,περί καταβολής κάθε δυνάμεως ώστε να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή;;
Το Πασόκ κι η Νέα Δημοκρατία δεν σας ενοχλούν φυσικα; Πλάκα κάνουμε;
Ο Συριζα που λέει και ξαναλέει για καταγγελία του μνημονίου σας,γιατί δεν σας ενοχλεί άραγε;
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο με το παληκάρι αυτό και δεν το ξέρουμε;

Το ΚΚΕ που μονίμως λέει ”εξω από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ” και ανυπακοή;;
Μόνο η Χρυσή Αυγή του 7% σας ενοχλεί;
Γιατί; Είναι νοσταλγοί του Χίτλερ; Οι νοσταλγοί του Στάλιν,σας κάνουν περισσότερο;
Σε τι ενοχλούν την άριστα δομημένη και σταθερή δημοκρατία σας;
Μήπως δεν είναι τόσο άριστα δομημένη ή τόσο δημοκρατία τελικά;

Και για να τελειώνουμε,τι ακριβώς (εγχώρια λαμόγια του συστήματος)συμβαίνει και η κοινή μάζα έπρεπε να στραφεί εκεί,για να μην δεί κάτι άλλο;;
Από που έπρεπε άραγε, 10 μέρες πριν τις εκλογές, να στραφούν οι προβολείς οεοοο;;;
ΥΓ.
Επιδόρπιο Νο 1…

Επιδόρπιο Νο2

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σεμέλη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply