Θά ἀδειάσῃ ἀπό λαθρομετανάστες ἡ Ἑλλάδα;

Θά ἀδειάσῃ ἀπό λαθρομετανάστες ἡ Ἑλλάδα;

Ὠραῖος τίτλος γιά ἄρθρο. Ἐγώ ἔβαλα καί ἐρωτηματικό. Αὐτά εἶπε, μεταξύ ἄλλων χθές ὁ ἐκπρόσωπος τοῦ κόμματος τῶν Ἀνεξαρτήτων Ἑλλήνων κ. Τέρενς Κουίκ. Ἀπό θέσιν «ἰσχύος» ἴσως. Μᾶς εἶπε καί τόν τρόπο. Δηλαδή; Ὄποιος εἰσβάλλει στήν χώρα μας, θά ἐπιβραβεύεται μέ νόμιμα χαρτιά. ( γιά νά μπορῇ νά ἔρχεται ὅποτε θέλει καί νά πηγαίνῃ ὅπου θέλει)!

Τά κυκλώματα πού τούς διακινοῦν θά συνεχίσουν νά ὑπάρχουν, νά μή πῶ ὅτι θά γίνουν περισσότερα, οἱ λαθροεισβολεῖς θά συνεχίσουν νά εἰσβάλλουν, κανονικά καί μέ τόν νόμο αὐτή τή φορά κ.ο.κ.

Πολύ φοβοῦμαι ὅτι χρειάζονται πολύ πιό δραστικά μέτρα γιά τήν ἐξάλειψι τοῦ φαινομένου. Τέτοια μέτρα πού δέν θά εἶναι ἀρεστά σέ κανένα καί ὁ νοῶν νοείτω!

Μινώταυρος

«Τελείωσε η νοοτροπία των Συριζαίων που σε λίγο θα μας πουν «βάλτε και δύο λαθρομετανάστες σπίτι σας να τους φιλοξενείτε». Θα αδειάσει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα θα μείνει με το 3% που είναι απαραίτητο να έχουμε και τέρμα… Θα τους δώσουμε το ταξιδιωτικό έγγραφο για να πάνε όπου θέλουν» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές 2012 άφησε υπαινιγμούς ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με τη Γερμανία, γιατί «κρατά στο χέρι πρόσωπα από τα κόμματά τους η Μέρκελ» και τόνισε «δεν ξέρω αν η Μέρκελ τους είπε «Αντώνη, Βαγγέλη σταματήστε γιατί θα σας βγάλω στη φόρα τα ονόματα», ή αν ο Αντώνης και ο Βαγγέλης γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με κάποιον που έχει για τις γούνες των κομμάτων τους και για φυσικά πρόσωπα των κομμάτων τους, πολλά να πει.

Αυτά τα αποτυπώματα θα βρεθούν κάποια μέρα πάνω στο μέλι και κανείς από αυτούς που άρπαξαν τις μίζες και κανείς από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ δεν θα μείνει ατιμώρητος».

πηγή

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Leave a Reply