Ὅταν τὸ σάπιο πολιτικὸ σύστημα κάνει τὴν τρίχα τριχιά!

Λέτε κάποιοι νά μᾶς ἐμπαίζουν;
Λέτε νά μᾶς τήν ἔχουν στημένη; (Τὶ πρωτότυπον!!!)
Λέτε νά  πιστεύουμε πώς σκεπτόμαστε ἐλεύθερα καί τό μόνον πού μᾶς συμβαίνει εἶναι μία ἀπό τά ἴδια μέ ἄλλο ὄνομα;

Μπᾶ…
Δὲν νομίζω..
Λαθέψαμε…
Ἐδῶ καμμία προπαγάνδα, καμμία ὑποκρισία καὶ καμμία παραπληροφόρησις δὲν ὑφίσταται!
Στὴν Ἑλλάδα ζοῦμε… Ἤ ὀρθότερα στὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστᾶν ζοῦμε…
Διότι γιὰ νὰ ζήσουμε στὴν Ἑλλάδα ἔχουμε ἀκόμη ἀρκετὸν δρόμο.

Νὰ μᾶς χαιρόμαστε καὶ νὰ τοὺς χαιρόμαστε!

Φιλονόη.  

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να υπερασπιζόμαστε πολιτικά κόμματα.

Αλλά όταν η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τα κροκοδείλια δάκρυα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος (από τους αρχηγούς των κομμάτων μέχρι τους συνδικαλιστές) πουκαταρρέεικυριαρχούν στα στρατευμένα ΜΜΕ, τότε δεν έχουμε παρά να προβάλουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Περιστατικό 1ο: Άγριος ξυλοδαρμός Υποψηφίου βουλευτή της Χρ.Αυγής στα Ιωάννινα
Πριν μόλις λίγες ημέρες, ο 1ος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής της Χρ.Αυγής στα Ιωάννινα, κ.Ιάσον Μπίσμπος, δέχθηκε επίθεση από ομάδα αναρχικών (ότι δεν μπορεί να κάνει το σύστημα το αναθέτει στα τσιράκια του). Νοσηλεύθηκε σε άσχημη κατάσταση με πολλαπλά χτυπήματα σε όλα του το σώμα στο νοσοκομείο.
Για κακή τους τύχη ο υποψήφιος βουλευτής αναγνώρισε τον έναν από τους 3 δράστες (γνωστός αναρχικός της πόλης του) και μέσω του δικηγόρου του υπέβαλε μήνυση. Υπήρχαν μάλιστα και μαγαζάτορες που είδαν το περιστατικό οπότε δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ απολύτως αμφιβολία για την ενοχή του δράστη. Ο δράστης σύντομα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για να δικαστεί στοαυτόφωρο.
Κι όμως, ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας άφησε τον αναρχικόΕΛΕΥΘΕΡΟ και θα προσδιοριστεί τακτική δικάσιμος (μετά από μερικά χρόνια)!
Όπως βλέπετε, “αμερόληπτη (…)”,  η απόδοση δικαιοσύνης στην πατρίδα μας.

Περιστατικό 2ο: Ξυλοδαρμός και κλοπή σε βουλευτή της Χρ.Αυγής στην Πάτρα  ΜΕΣΑ σε τηλεοπτικό στούντιο. Βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία της Χρ.Αυγής.

Αντίστοιχος ξυλοδαρμός και κλοπή έγινε ΜΕΣΑ σε τηλεοπτικό στούντιο καναλιού, με άλλο εκλεγμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα (πάλι από τα γνωστά τσιράκια του συστήματος). Δείτε σχετικά εδώ (ανέβασαν μάλιστα τη γραβάτα και τον φάκελο του θύματος στο Indymedia).
Ούτε εκεί έσπευσε κάποιος εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα για επικίνδυνη και απρόκλητη σωματική βλάβη όπως έκανε η Προϊσταμένη της εισαγγελίας κ. Ράικου για τα 2-3 χαστουκάκια στην κ.Κανέλλη.
Ούτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για να συλληφθούν οι δράστες εντός του αυτοφώρου.
Ούτε κάποιο πολιτικό κόμμα αντέδρασε.
Ούτε ένα! Τόσο μεγάλη ευαισθησία!!

Επίσης, πριν λίγες ημέρες οι αναρχικοί -συνοδεία αστυνομίας- κατέστρεψανακόμη μία φορά τα γραφεία της Χρ.Αυγής στην Πάτρα, μέρα μεσημέρι -φανταστείτε να είχε γίνει το αντίθετο, δηλαδή μέρα μεσημέρι Χρυσαυγίτες να τολμούσαν να κατέστρεφαν τα γραφεία πχ του ΣΥΡΙΖΑ! Τι θα έλεγαν τότε οι “προστάτες” του πολιτικού μας συστήματος και οι δημοσιογράφοι τους;
Να θυμίσουμε επίσης ότι πριν από μόλις 1-2 χρόνια, τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ από βόμβα μεγάλης ισχύος. Και πάλι απόλυτη σιωπή από το ΕΝΟΧΟ πολιτικό μας σύστημα.

Περιστατικό 3ο : Δημοσιογράφος γιαουρτώνεται επειδή πήρε συνέντευξη από Χρυσαυγίτη
Δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι των Ιωαννίνων, γιαουρτώνεται σε ζωντανή μετάδοση και μάλιστα για αρκετή ώρα, και πάλι από ομάδα αριστεριστών-αναρχικών, επειδή τόλμησε προεκλογικά να πάρει (τηλεφωνική) συνέντευξη από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Καμαρώστε  “δημοκρατία” …
Καμία ανακοίνωση από την ΕΣΗΕΑ, καμία ανακοίνωση από κόμματα, καμίαανακοίνωση καταδίκης από πουθενά.

Περιστατικό 4ο: Κλείσιμο του Ιστολογίου της Χρυσής Αυγής.

Ας τολμούσε η wordpress να κλείσει πχ το Ιστολόγιο του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ (που μάλιστα διαφημίζουν το παρακρατικό Indymedia) και θα βλέπατε αντιδράσεις..
Κι όμως, λίγες ημέρες μετά την είσοδο της Χρυσής αυγής στη Βουλή χωρίς καμία προειδοποίηση η wordpress ΚΛΕΙΝΕΙ το Ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής-την μοναδική έκφραση μέσω διαδικτύου (δείτε την πρόσφατη ανάρτησή μας εδώ).

Χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να αποκτήσει νέα Ιστοσελίδα η Χρυσή Αυγή. ΚαιΚΑΝΕΙΣ δεν καταδίκασε την απαράδεκτη αυτή ΦΙΜΩΣΗ.

Ας συγκρίνουμε τώρα τα παραπάνω περιστατικά με το σημερινό 
Περιστατικό Κασιδιάρη-Κανέλλη:

Οι αντιδράσεις των κομμάτων:
Στο σημερινό περιστατικό ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα μίλησαν για τα γνωστά:  “ναζιστές”, “αυγά”, “φίδια” κλπ (πρώτης τάξεως ευκαιρία για να “κόψουν” ψήφους από τη Χρυσή Αυγή).

    • Που ήταν όμως τα πολιτικά κόμματα για να καταδικάσουν την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό του Υποψ. βουλευτή στα Ιωάννινα και του βουλευτή στην Πάτρα και το σπάσιμο των γραφείων της Χρ.Αυγής;
    • Που ήταν να καταδικάσουν το “γιαούρτωμα” δημοσιογράφου επειδή προεκλογικά τόλμησε να πάρει (τηλεφωνική) συνέντευξη με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής;
    • Που ήταν να καταγγείλουν το κλείσιμο του μοναδικού Ιστολογίου ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος;

Η αντίδραση Προέδρου της δημοκρατίας.
Στο περιστατικό Κασιδιάρη-Κανέλλη παρεμβαίνει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

    • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε τηλέφωνο έναν έναν τους πολιτικούς αρχηγούς για να καταδικάσουν το γεγονός. Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία!  Όμως ξεχνάει  Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι η κ.Κανέλλη δεν είναι βουλευτής αφού διαλύθηκε η βουλή λόγω εκλογών και ότι δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για τους προπηλακισμούς βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μάλιστα -σε αντίθεση με την κ.Κανέλλη- χωρίς να έχει προηγηθεί καμία πρόκληση εκ μέρους τους.
    • Ναι ήταν ο ίδιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που επαίνεσε τους δημοσιογράφους χειροκροτώντας τους επειδή προηγουμένως υποδέχθηκαν στο Προεδρικό τον κ.Μιχαλολιάκο καθισμένοι ή σε προσβλητικές στάσεις.  Είναι άραγε θεσμικός ο ρόλος του Προέδρου της δημοκρατίας να υποστηρίζει τέτοιες προσβλητικές ενέργειες-προς το πρόσωπο ενός νεοεκλεγμένου πολιτικού αρχηγού;
    • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για πρώτη φορά στα χρονικά ερμήνευσε το σύνταγμα σύμφωνα με τις επιθυμίες των πολιτικών κομμάτων που δεν ήθελαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη Χρυσή Αυγή. Επέλεξε δηλαδή να καλεί όποιους πολιτικούς αρχηγούς θέλει και όταν αυτός θέλει αντί να συγκαλέσει την σύσκεψη ΟΛΩΝ των πολιτικών αρχηγών όπως ορίζεται στο Σύνταγμα. Κάνουμε λοιπόν το Σύνταγμα και όσα προβλέπει “κουρέλι” για να μην δυσαρεστήσουμε το πολιτικό μας σύστημα.

Δείτε τώρα την αλήθεια για το ίδιο το περιστατικό Κασιδιάρη-Κανέλλη:
1ον: Δείτε στις φωτογραφίες (καρέ-καρέ) την κ.Κανέλλη

    • να σηκώνεται όρθια,
    • να σηκώνει πρώτη την εφημερίδα
    • και να χτυπάμε αυτήν τον κ.Κασιδιάρη (προσέξτε το χέρι της που βγαίνει στο κάτω αριστερό καρέ της φωτογραφίας).
    • Προηγουμένως ανάμεσα σε πολλά άλλα, τον είχε αποκαλέσει “φασισταριά“. 

ΠΟΙΟΣ λοιπόν άσκησε πρώτο (λεκτική και σωματική) ΒΙΑ;;;
Ο κ.Κασιδιάρης ή η κ.Κανέλλη;;; 

2ον: Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί την Κανέλλη να αποκαλεί τους Χρυσαυγίτες “πουστ..ριά” (επί λέξη).  Και με θράσος, αντί να ζητήσει αμέσως συγνώμη, απαιτεί από τον ΑΝΤ1 να της ζητήσει συγνώμη γιατί δεν ήξερε λέει ότι ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο! Μήπως αντί να κατηγορεί τον ΑΝΤ1, να κοιτάξει λιγάκι τις αυθόρμητες εκφράσεις και τα αυθόρμητα ξεσπάσματά της η κ.Κανέλλη;;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DCX_rsc_JuE

Ας σχολιάσουμε και την αντίδραση των “δεξιών” (λέμε τώρα…) κομμάτων.
Ο ΛΑΟΣ δεν ανέχεται λέει την Χρυσή Αυγή να προσβάλει τον αγώνα που έχτισε για 10 χρόνια ο ΛΑΟΣ για το έθνος.
Μάλιστα, μάλλον ξέχασε την υποψηφιότητα Ψινάκη, την υποψηφιότητα της κ.Τζαβέλα, το Μνημόνιο, την συγκυβέρνηση, μάλλον θα ξέχασε και την πρόταση για πρωθυπουργό τον Παπαδήμο ..
Με όλα τα παραπάνω αναρωτιέμαι τι “εθνικό” έχτισε 10 χρόνια ο καιροσκόποςαρχηγός του ΛΑΟΣ, γνωστός στον απλό λαό και ως “κολοτούμπας”.

Όσο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του κ.Καμμένου, αναπαρήγαγε την ίδιααριστερίστικη καραμέλα (για ναζισμό, για τσεκούρια κλπ κλπ). Το τραγικό είναι ότι νομίζουν πως με τον τρόπο αυτό θα πάρουν ψήφους!!

Για τη ΝΔ δεν θα σχολιάσουμε τίποτε περισσότερο από το ότι το κόμμα δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ ιδεολογική σχέση με τις αρχές και τις αξίες που υποτίθεται ότι υποστήριζε πριν 20-30 χρόνια. Πλέον έχει καταλήξει μια “κλίκα κηφήνων” που λυμαίνεται την εξουσία (με μπόλικους “μνηστήρες” που περιμένουν την επόμενη λάθος κίνηση του κ.Σαμαρά, ο οποίος είναι φανερό ότι δεν ελέγχει πλέον το κόμμα)

Αποχαιρετούμε με 1-2 βίντεο!

η βία από τα παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κουράκη (και η άμεση απελευθερωσή τους με τη βοήθεια του επαναστάτη “μπαμπά”!):

Δείτε και ένα ακόμη βίντεο για να δείτε πόσο πολύ “εκτιμά” ο ΣΥΡΙΖΑ τον διάλογο στην τηλεόραση!

Leave a Reply