Σουρεαλιστικὴ κυβέρνησις καὶ μεταμοντέρνα βουλή.

Σουρεαλιστικὴ κυβέρνησις καὶ μεταμοντέρνα βουλή.

Δεν είναι τυχαία η εμμονή του ΠΑΣοΚ για την τοποθέτηση τεχνοκρατών στην Κυβέρνηση.

Οι λόγοι είναι δύο:

1.     Για να απορροφήσουν την πρώτη μήνι (προπηλακισμοί, γιαούρτια κλπ.) των πολιτών από την λήψη των δεδομένων δυσβάσταχτων μέτρων και

2.     Να ρίψουν σε αυτούς τις ευθύνες προκειμένου να μην τα χρεωθεί το ΠΑΣοΚ.

Ο δεύτερος λόγος είναι και το σημείο τριβής μεταξύ των στελεχών της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι βλέπουν να «λούζονται» την δυσαρέσκεια των πολιτών από τα μέτρα τα οποία θα αναγκαστούν να ψηφίσουν.

Ακόμη χειρότερα αν αναγκαστούν να ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση και τα μνημόνια τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα.

 

Αυτό που περιμένουν με βεβαιότητα είναι η έκρηξη του κόσμου όταν θα κατανοήσουν ότι τα περί αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης έχουν την ίδια αξία με το «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ.

 

Ήδη αρκετοί από τους ψηφοφόρους των μνημονιακών κομμάτων αρχίζουν να αισθάνονται ανατριχίλα ενθυμούμενοι την περιποίηση των ΜΑΤ και την «δημοκρατική ευαισθησία» του αποφασίζω και διατάσσω κατά την ψήφιση αντιδημοκρατικών νομοσχεδίων στην Βουλή.

 

Μάλλον πλησιάζει η νέα εποχή των «αγανακτισμένων», των «θυμωμένων» των «αποφασισμένων», των «κοψοχέριδων»  δηλαδή των αντιδρώντων πολιτών, η οποία θα διακρίνεται από διακριτά μεγαλύτερη ένταση και συντονισμένες πλέον δράσεις.

 

Και στο βάθος, η εύθραυστη ισορροπία της υπό συγκρότηση σουρεαλιστικής κυβέρνησης , με τον Σύριζα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να «περιμένουν στην γωνία» και την Χρυσή Αυγή με ρόλο…περιφρούρησης των εδράνων της Βουλής.

 

Σουρεαλιστική Κυβέρνηση και μεταμοντέρνα Βουλή!

 

Ιωάννης Δέμος

φωτογραφία

(Visited 15 times, 1 visits today)
One thought on “Σουρεαλιστικὴ κυβέρνησις καὶ μεταμοντέρνα βουλή.

Leave a Reply