Ὁ ἄρχων τῶν ἀπεχόντων….

λόγος σήμερα περ Μπουταρίου…
Ναί, ατο το τύπου πο τραβάει μ κάθε δυνατν τρόπο ν μς κάν σν τ μοτρα του.
Ατο πο τόσες κα τόσες φορς, χουμε δε ν παραπατ, διότι σα κρασι δν πουλ, τ πίνει..
Ατο πο θέλει ν κάν τν Θεσσαλονίκη σλαμικ κι βραϊκ πρωτεύουσα… (Ναί, μ ξαφνιάζεσθ, τδιο εναι… Ο μν σκαρφίζονται τος Γενίτσαρους κα ο δὲ(ν) τος δημιουργον….)
Ατο πο γίνεται ξαλλος ταν θέλουν ο Πόντιοι ν τιμήσουν τος δικοσφαγμένους κα γενοκτονημένους προγόνους τους…
Ατο πο περιφέρει τ σαρκίον του χι σ κάτι σημαντικ καὶ πιμορφωτικόν, λλ σποιον χρο κα τόπο, θ μποροσε ν δημιουργήσ θύλακες φανισμο μας…
Ατο πο θέλει ν μς πιμορφώσ, λλ δν μς διευκρίνισε ἐὰν θέλ ν μς πιμορφώσ κα φυλετικς…

Τέλος πάντων, καταλάβατε… χουμε ν κάνουμε μ μίαν περίπτωσιν περίγραπτο, πομως κόμη πάρχει κι χει λόγο στν ζωή μας.
Γιά πόσο;
Γισο…. λλχι γι πολύ…

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. Στ παρακάτω, πο γράφει Στράβων,  μ τποα συμφων, θθελα ν συμπληρώσω κάτι κόμη. πό ποιούς ξελέγτοτος; Πόσους ΛΑΘΡΟψηφοφόρους εχε; Πόσες παράνομες λληνοποιήσεις φορον στόν Δμο Θεσσαλονίκης; Θά μάθουμε κάποτε πρτα θά μς τήν κάν τήν Θεσσαλονίκη σάν τά μοτρα του;

Υ.Γ.2. Στς δελφς τολέους στερξε… Στούς Ποντίους ποταν;

Υ.Γ.3. Καθόμαστε κα συζητμε γι περιττώματα, τν στιγμ ποπρεπε ν φιλοσοφομε. Τέτοια κατάντια; Δυστυχς… λλ θ τλλάξουμε… Θέλουμε δν θέλουμε, μπορομε δν μπορομε, ντέχουμε δν ντέχουμε, θ τλλάξουμε!

Ο άρχων των απεχόντων…καμαρώστε τον

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο κόσμος έφαγε τον παπά της αποχής. Συσστρατευμένες  δυνάμειςδιαφήμιζαν την αποχή ως υγιή τρόπο αντιδράσεως και ότι δήθεν εάν απείχε το 50+ του εκλογικού σώματος, δήθεν οι εκλογές θα ήταν άκυρες.  Κάποιοι από εμάς φώναζαν και πήραν απαντήσεις όπως αυτήν από επαναστάτες της δεκάρας.

Και τα δικά μας τα βόδια, έπεσαν σαν φρούτα, όπως συνήθως κάνουν, σε αυτήν αλλά και σε κάθε παγίδα του συστήματος. Ο λαός απείχε ομαδικώς από τις  δημοτικές εκλογές του 2010, από τις οποίες εξελέγη δήμαρχος απεχόντων Θεσσαλονικέων ο Μπουτάρης και απεχόντων Αθηναίων ο Καμίνης, δήμαρχος που αντί χριστουγεννιάτικου δένδρου, στόλισε τας Αθήνας με κονσέρβες για να μην προσβληθούν οι λαθροεισβολείς και ο οποίος ουσιαστικώς δεν είναι δήμ-αρχος αλλά λάθρ-αρχος, δεδομένου ότι τα χρηστά ήθη του δήμου (των πολιτών δηλαδή) Αθηναίων είναι άλλα.

Ο δε Μπουτάρης, μετά από τα πολλά γλυκανάλατα που είπε σχετικά με τον αγαπημένον του γαζή μουσταφά κεμαλ (πεζά τα αρκτικά όταν μιλάμε για ζώα) κατάφερεν επιτέλους να διοργανώσει την αγαπημένη του παρέλασι των κιναίδων στην πόλι της Ελλάδος ίσως με την μεγαλύτερη ιστορική συνέχεια, δεδομένου ότι η Συμβασιλεύουσα ουδέποτε έχασε την αίγλη και την δυναμική της από την εποχή του Κασσάνδρου.

Τώρα Θεσσαλονικείς φάτε τον στην μάπα τον δήμαρχο που δεν άνοιξε καν το στόμα του όταν σταμάτησαν τα δρομολόγια του Ο.Σ.Ε. Θεσσαλονίκης-Φλωρίνης, θαρρείς και δεν γνώριζε ο τέως κρασέμπορας με καταγωγή από το Αμύνταιο, ότι τα τρένα είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους σταθμούς της περιοχής (Πλατύ, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα, Άγρας, Αμύνταιο, Πτολεμαΐς, Φλώρινα) γιατί πέραν των άλλων, η συγκεκριμένη γραμμή παρέχει ασφάλεια μεταφορών φοιτητών, κατοίκων και εμπορευμάτων λόγω και υπερβολικού ψύχους στην περιοχή. Σήμερα για να μετακινηθεί κάποιος από την Έδεσσα στην Φλώρινα, δεν υπάρχει τρόπος.*

Κι όμως, αυτός ο δήμαρχος που ξέρει καλά τα προβλήματα, δεν άνοιξε το στόμα του για αυτά. Το άνοιξε όμως για άλλα θέματα. Καμαρώστε τον …

http://www.youtube.com/watch?v=0_2YWOcnWWY&feature=player_embedded

Να πάει να πουλήσει εξυπνάδα στην ισλαμική Τουρκία ο Μπουτάρης. Τότε θα προσφέρει πραγματικά στον Ελληνισμό. Την Τουρκία πράπει να διαφθείρει, όχι την Ελλάδα.

Και στο καπάκι, ανέλαβαν δράση οι γνωστοί δήθεν γελωτοποιοί  με συγκεκριμένες αποστολές. Την απαξίωσι και γελειοποίησι των αντιδράσεων , στην ουσία δηλαδή την εξύβρισιν της κοινής γνώμης. Σκοπός τους είναι συγκεκριμένος. Να μας κάνουν να ντρεπόμαστε που δεν γουστάρουμε τις πουστελάσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=MvR53ZwT8P4&feature=player_embedded

* Γιατί δεν ομιλεί ο Μπουτάρης για τον ΟΣΕ;
Μα για να μπουν τα Σκοπιανά τρένα στην Ελλάδα. Κοντά στον νου και η γνώσις. Το κενό στις μεταφορές και τις συγκοινωνίες θα καλυφθεί. Απλώς δεν θα καλυφθεί για τα Ελληνικά συμφέροντα. 

Στράβων μασεύς.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply