Νὰ καὶ κάτι καλὸ ποὺ συνέβῃ στὴν ἀγορά!


Νὰ καὶ κάτι καλὸ ποὺ συνέβῃ στὴν ἀγορά!

Ὅταν ὅλοι ἀποχωροῦν, διότι τὸ πλοῖο βουλιάζει, κάποιοι ἐπέλεξαν νὰ παραμείνουν ἐδῶ καὶ νὰ ἀλληλοστηριχθοῦν.

Πρόκειται γιὰ τὰ Ἑλληνικὰ ναυπηγεῖα καὶ τοὺς Ἕλληνες ἐφοπλιστές.

 


Βέβαια, ἡ ἐπιχειρηματικότης στὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστᾶν θεωρεῖται πλέον ποινικὸν ἀδίκημα..

Ἀλλὰ οἱ ἄνθρωποι συνεργάστηκαν καὶ προσπαθοῦν.

Κι αὐτὸ εἶναι τὸ θαυμάσιο. 

Συγχαρητήρια λοιπόν.

Φιλονόη.

Όταν η συνεργασία των ναυπηγείων Ελευσίνας με τους Έλληνες εφοπλιστές αποδίδει καρπούς.

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας στην ελληνική εταιρεία Eletson η οποία εμπιστεύτηκε στα ελληνικά χέρια την επισκευή του πλοίου της Μ/T «KANDILOUSA». Ακόμα και εν μέσω του κλίματος αβεβαιότητας που ταλαιπωρεί την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις υπάρχουν κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές που αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της καταστάσεως και προσπαθούν να βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις που βάλλονται από παντού. 

Η ελληνική εφοπλιστική εταιρεία επέλεξε να στηρίξει το ελληνικό ναυπηγείο την ώρα
που η κυρίαρχη πολιτική που υιοθετείται στον χώρο είναι η ανάθεση τέτοιου είδους εργασιών σε ξένα ναυπηγεία. Από την πλευρά του το ναυπηγείο και οι εργαζόμενοι σε αυτό απέδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους ανταγωνιστές τους.

Με τον τρόπο αυτό και τα ελληνικά πλοία επισκευάζονται στην Ελλάδα και οι εργαζόμενοι διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους και συνάλλαγμα εισρέεθι στην χώρα. Άραγε αν το 10% των 4200 ελληνικών πλοιών πραγματοποιούσε την ετήσια συντήρηση του στα ελληνικά ναυπηγεία πόσες θέσεις εργασίας θα είχαμε σήμερα και πόσο συνάλλαγμα θα εισέρρεε στην χώρα  

Ακολουθεί η επιστολή

Αξιότιμοι κύριοι,

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών δεξαμενισμού και επισκευών στις εγκαταστάσεις μας το 

Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας καθώς και οι 750 εργαζόμενοι σε αυτά αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε αναθέτοντας, εν μέσω γενικού αρνητικού επιχειρηματικού κλίματος για τη χώρα μας, τις εν λόγω εργασίες σε ελληνικά χέρια.

Θέλουμε να πιστεύουμε από την πληροφόρηση που είχαμε κατά τη διάρκεια των επισκευών του πλοίου σας ότι η απόδοση του Ναυπηγείου μας σε ποιότητα και χρόνο παράδοσης σας ικανοποίησε και ευελπιστούμε ότι αυτό θα είναι ένα κίνητρο για την ανάθεση στο μέλλον και νέων εργασιών από την εταιρεία σας. 

 

Προσδοκώντας στη συνέχιση της υποστήριξής σας παραμένουμε στη διάθεση σας για ότι μας χρειασθείτε (πηγή)

(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Νὰ καὶ κάτι καλὸ ποὺ συνέβῃ στὴν ἀγορά!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Νὰ καὶ κάτι καλὸ ποὺ συνέβῃ στὴν ἀγορά! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply