Εἴμαστε τὰ κακὰ παιδιά!

Ευτυχώς, είμαστε και σαν χώρα σε κάτι, κακοί για τους Αμερικάνους, και καλοί για εμάς. Η Ελλάδα είναι στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ, λόγω της μη συμμόρφωσης της (ευτυχώς) σχετικά με τα τροποποιημένα τρόφιμα, για το γεγονός ότι πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά των μεταλλαγμένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με την Αυστρία, τη Δανία, το Λουξεμβούργο και τη Γαλλία.
  • «Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η αμερικανική πρεσβεία στο Παρίσι συνέστησε στην Ουάσιγκτον να ξεκινήσει εμπορικό πόλεμο εναντίον οποιασδήποτε χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντιωνόταν στα γενετικώς τροποποιημένα δημητριακά, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το WikiLeaks»
Τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα (νεκρά τρόφιμα) τα έχουν επιβάλει πλέον στην ανθρωπότητα σε όλο τον πλανήτη. Καθώς η επιστήμη της γενετικής εξελίσσεται, όλο και περισσότεροι οργανισμοί υπόκεινται σε τροποποίηση του γενετικού τους υλικού.
ΠΑΝΤΑ με το πρόσχημα της δημιουργίας ανθεκτικών προϊόντων, που θα βοηθήσουν στην εξάλειψη της πείνας από τον πλανήτη, αλλά και στη θεραπεία πολλών ασθενειών. Ενώ την ίδια στιγμή αυτά τα ίδια είναι υπεύθυνα για στειρώσεις, καρκίνο, εκφυλισμό, τερατογεννήσεις και ένα σωρό ασθένειες που κανείς δεν γνωρίζει τι είναι.
Στον αγώνα επικράτησης και επιβολής των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, πρωτοστατούν οι ΗΠΑ, (τι πρωτότυπο !!!) με την Ελλάδα, την Ολλανδία και άλλα ευρωπαϊκά κράτη να αντιστέκονται, σθεναρά.
  • Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο των ΗΠΑ, εξαιτίας της αντίδρασής της να εισαγάγει αυτά τα τερατουργήματα, τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα.
Εἴμαστε τὰ κακὰ παιδιά!1Υπήρχε μία παράδοση στη χώρα μας από το 1998 και για αρκετά χρόνια μετά, που ήθελε τον πρέσβη των ΗΠΑ να συναντάται με τον εκάστοτε υπουργό Γεωργίας κι αυτό γινόταν για να προωθηθούν τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα και στην Ελλάδα.
Ευτυχώς, όμως, για την ώρα, οι ελληνικές κυβερνήσεις τηρούν σταθερή στάση κατά των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Από το 1999 και μετά, στην Ελλάδα σταμάτησε η καλλιέργεια μεταλλαγμένου βαμβακιού -που είχε ξεκινήσει κάποτε- ενώ δεν γίνονται ούτε πειραματικές καλλιέργειες.
Η αμερικανική πρεσβεία, στο Παρίσι, ενημέρωσε την Ουάσιγκτον να ξεκινήσει έναν στρατιωτικού τύπου εμπορικό πόλεμο, εναντίον οποιασδήποτε χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αντιτίθεται στις γενετικά τροποποιημένα (ΓΤ) καλλιέργειες, σύμφωνα επίσης με αποκαλύψεις της Wikileaks.
  • Απαντώντας στις κινήσεις της Γαλλίας να απαγορεύσει την ποικιλία καλαμποκιού τη Monsanto, στα τέλη του 2007, ο πρέσβης, Craig Stapleton, συνεργάτης και φίλος των επιχειρήσεων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, ζήτησε από την Ουάσιγκτον να επιβάλει κυρώσεις στην  ΕΕ και κυρίως στις χώρες που δεν υποστηρίζουν τη χρήση γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών.
«Ο κατάλογος πρέπει να είναι βιώσιμος μακροπρόθεσμα, καθώς δεν πρέπει να περιμένουμε μια πρώιμη νίκη. Τα αντίποινα θα καταστήσουν σαφές ότι η σημερινή πορεία έχει πραγματικό κόστος για τα συμφέροντα της Ε.Ε. και θα μπορούσε να βοηθήσει την ενίσχυση των ευρωπαϊκών φωνών, που υποστηρίζουν τη βιοτεχνολογία», δήλωσε ο Stapleton, ο οποίος με τον Μπους, ήταν συνιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ, Τέξας Ρέιντζερς, στη δεκαετία του 1990.Εἴμαστε τὰ κακὰ παιδιά!3
Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει, λένε, το περιβάλλον.
  • Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουν το ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Σύμφωνα με το «οικολογικό» αυτό σχέδιο, οι άνθρωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέπονται μόνο τα ποδήλατα.
Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιοτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον. Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ.
  • Επίσης θα πρέπει να καταργηθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.
Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς. Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπου οι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καημένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τράπεζες, δύο δύο ή και τρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλής φορολογίας θα είναι αδύνατη.
Ξεκίνησε η κατάργηση της ιδιοκτησίας
Η Ατζέντα 21 υπεγράφη το 1992 από την ολομέλεια του ΟΗΕ και προβλέπει, εκτός των άλλων, ουσιαστικά το χτύπημα της ιδιοκτησίας και στην πράξη την κατάργησή της, μέσω του δυσβάσταχτου οικονομικού κόστους διατήρησης των ακινήτων. Έτσι προβλέπονται μία σειρά από νομοθετήματα και υπουργικές αποφάσεις που αν και φαίνονται λογικές, (πάντα έτσι γίνεται) προωθούν την κατάργηση της ιδιοκτησίας μέσω του υψηλού κόστους διατήρησης των ακινήτων.
  • Το σχέδιο έχει σαν τελικό σκοπό τον πλήρη έλεγχο της κατοικίας,
  • που σε συνδυασμό με τον πλήρη έλεγχο των τροφών,
  • θα φέρει την παγκόσμια εξολόθρευση και
  • την πολυπόθητη μείωση του πληθυσμού των ανθρώπων
  • όπως ακριβώς επιθυμούν οι επικυρίαρχοι.
Στα πλαίσια της ατζέντας 21 ήδη στην Αμερική μπαίνουν πρόστιμα και ποινές φυλάκισης στα λεγόμενα «μη θωρακισμένα από ενεργειακής πλευράς κτίρια». Η υπόθεση ξεκίνησε με την προειδοποίηση ενεργειακής θωράκισης, όταν το κράτος έδινε δάνεια για αντικατάσταση κουφωμάτων, μόνωση στέγης και τοίχων και εκμοντερνισμό των συστημάτων ψύξης, θέρμανσης, υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
Μετά πέρασαν οι «ενεργειακοί ελεγκτές» και έδωσαν τα φαινομενικά αθώα ενεργειακά πιστοποιητικά. Στο επόμενο βήμα όμως άρχισαν τα πρόστιμα διατήρησης των ενεργοβόρων κτισμάτων και τα χαράτσια και τα τέλη και οι ποινές φυλάκισης για την διατήρηση των ενεργοβόρων «ατασθαλειών», με αποτέλεσμα την δημιουργία περίπου 10 εκατομμυρίων νέο-άστεγων στις ΗΠΑ.
  • Στην Ελλάδα τα όργανα άρχισαν στις 7 Ιουλίου οπότε και θα είναι υποχρεωτική η έκδοση του πιστοποιητικού για όλες τις νέες συμβάσεις μίσθωσης αυτοτελών οριζόντιων ιδιοκτησιών, δηλαδή για διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους πάσης φύσεως κτλ. Κανονικά ήταν να γίνει η εφαρμογή από τις 7 Ιανουαρίου, αλλά δόθηκε εξάμηνη παράταση στους ιδιοκτήτες ακινήτων για να αναβαθμίσουν ενεργειακά τα κτίρια.
Εννοείται ότι δεν υπάρχει χρήμα, αφού για ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών χρειάζονται 12.000 ευρώ για κουφώματα, 1000 ευρώ για εξώπορτα, 9000 ευρώ για μόνωση εξωτερικών τοίχων, 1200 ευρώ για την ηλεκτρική εγκατάσταση και τους ενεργειακά οικονομικούς αλλά άκρως καρκινογόνους λαμπτήρες, 1000 ευρώ για την υδραυλική εγκατάσταση
και πάει λέγοντας φτάνεις στις 25000 ευρώ το λιγότερο και πάλι τίποτε δεν θα έχεις κάνει αφού όλα τα κτίρια που δεν θα έχουν θέρμανση μέσω ηλιακής ενέργειας από το 2018 θα είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΑ, σύμφωνα με την Ατζέντα 21 και την σχετική κοινοτική οδηγία.
Σα να μην φτάνει αυτό αρχίζει και το εξτρά χαράτσι για την έκδοση του ενεργειακού πράσινου πιστοποιητικού από τους ιδιώτες μηχανικούς που ήδη εκπαιδεύονται για να πάρουν την πιστοποίηση του ενεργειακού ελεγκτή-επιθεωρητή
..και θα μπουν σε κάθε σπίτι και σε κάθε επαγγελματικό χώρο για να εκδώσουν το σχετικό πιστοποιητικό κατατάσσοντας  τα κτίρια σε βαθμίδες ανάλογα με την ενεργειακή συμπεριφορά τους. Τα πιστοποιητικά αυτά θα συνοδεύουν οπωσδήποτε τα συμβόλαια για την αγορά ή μίσθωση του κτιρίου.Εἴμαστε τὰ κακὰ παιδιά!2
Οι κατώτατες αμοιβές που έχουν οριστεί  είναι
Διαμερίσματα πολυκατοικιών: 2,46 ευρώ ανά τ.μ., με ελάχιστο κόστος 185 ευρώ το διαμέρισμα.
Για ολόκληρα κτίρια κατοικιών: 1,23 ευρώ ανά τετραγωνικό, με ελάχιστο κόστος 246 ευρώ για όλο το κτίριο.
Μονοκατοικίες: 1,85 ευρώ το τ.μ., με ελάχιστο κόστος 246 ευρώ ανά μονοκατοικία.
Επαγγελματικοί και λοιποί χώροι: 3,07 ευρώ ανά τετραγωνικό, με ελάχιστο κόστος 369 ευρώ ανά χώρο.
Για το άνω των 1.000 τ.μ. εμβαδό το κόστος περιορίζεται στα 1,85 ευρώ το μέτρο.
Για τους λέβητες και εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης πολυκατοικιών από 221 – 369 ευρώ.
Για τις εγκαταστάσεις κλιματισμού κτιρίων άνω των 4 κλιματιστικών σωμάτων 369-615 ευρώ.
Όλα αυτά είναι η βιτρίνα και η κορυφή του παγόβουνου και υποτίθεται γίνονται για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης από την υπερθέρμανση.
Τώρα μπορείς να κλάψεις  αν θέλεις, ή από τα νεύρα σου ή από τα γέλια.
η να πάρεις τα σκουπόξυλα.
Αν έχεις ψυχή. 
 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply