Δῆλα δή, τώρα ὁ Ἄκης θά πληρώσῃ;

Δῆλα δή, τώρα ὁ Ἄκης θά πληρώσῃ;Ὁ ἐξάδελφός του κατέθεσε στὸν εἰσαγγελέα τὰ μύρια ὅσα…
Τόσα, ποὺ καὶ μόνον αὐτὰ νὰ ἔχει διαπράξει ὁ Ἄκης, θεωρητικῶς πρέπει νὰ παραμείνῃ στὴν φυλακὴ ἰσοβίως καὶ παραλλήλως νὰ κατασχεθοῦν ὅλα τὰ περιουσιακά του στοιχεῖα, ἔως ἀποπληρωμῆς τῶν ὅσων ἅρπαξε.
Ἀλλά…

Ἀλλὰ δυστυχῶς δὲν εἶναι μόνον ὁ Ἄκης.
Εἶναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!! Φημισμένοι κι ἀφανεῖς..
Τὸ μακρύ τους χέρι ἔχει χωθεῖ βαθύτατα στὰ δικά μας πορτοφόλια καὶ σήμερα, ἐξ αἰτίας ἀκριβῶς αὐτοῦ τοῦ συστήματος διακυβερνήσεως, ἔχουμε φθάσει στὸ σημεῖον τοῦ νὰ πληρώνουμε γιὰ χρέη ποὺ δημιουργήσαμε, ἀλλὰ ἰδίως γιὰ χρέη ποὺ δὲν δημιουργήσαμε.
Κι ἔτσι, πλέον ἡ πορεία εἶναι προδιαγεγραμμένη!
Στημένες ἀνακρίσεις, στημένοι ἔνοχοι, στημένες ἀποφάσεις.

Διότι ἐὰν πράγματι ἤθελαν οἱ δικαστικοί, θὰ εἶχαν ἀπὸ καιροῦ ξεκινήσει.
Ἀλλὰ αὐτοὶ περίμεναν τὴν ἐντολὴ τῶν «κυβερνώντων».
Συνεπῶς, εἶναι κι αὐτοὶ συνεργοὶ καὶ κατ’  ἐπέκτασιν ἄξιοι τῆς Μοίρας τους.

Φιλονόη.

Υ.Γ. 1 Συνεργοί ἤ συνένοχοι; Ἰδοῦ ἡ ἀπορία…

Υ.Γ.2  Προσοχή, στὸ «πληρώνουμε» συμπεριλαμβάνω μόνον αὐτοὺς ποὺ δὲν σκέφθηκαν ΠΟΤΕ νὰ πάρουν «μεζεδάκι». Ὄχι μόνον αὐτοὺς ποὺ δὲν πῆραν. Ἰδίως αὐτοὺς ποὺ δὲν τὸ σκέφθηκαν! Συνεπῶς ἀναφέρομαι σὲ μίαν πάρα πολὺ μικρὴ μειοψηφία!!! Γιὰ τοὺς ἄλλους ὅλους, καλῶς πληρώνουν! Ἔτσι τοὺς πρέπει!

Υ.Γ.3. Ἐάν τό 2000 ἑλληνοποιοῦσαν γιά τό χατήρι τοῦ Ἄκη 150.000 ΛΑΘΡΟεισαγωμένους, φανταστεῖτε τώρα πόσες Ἑλληνοποιήσεις πληρώνουμε… Μὴν χ…αιρετήσω κλέφτικα, διότι ἄρχισα νὰ ἐκνευρίζομαι… Παρατράβηξε τὸ ἀστεῖο….

Υ.Γ.4. Κι ἀναρωτιόμουν, τί τούς θέλουν τόσους ΛΑΘΡΟεποίκους; Δὲν ἤξερα, δέν ῥώταγα;

 

Μαρτυρία σοκ εξάδελφου Άκη: “Έτσι έγινε η νοθεία από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000”!

Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργούΝικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους. Το defencenet.gr έχει επανειλημμένα αναφέρεθεί στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.  

Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 “Έλληνες” επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.

Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β’Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.

Αντέδρασε “χλιαρά” τότε η ΝΔ (πάντα “χλιαρή”η ΝΔ…) αν και είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.

Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις “δουλειές” της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.

«Ο Ακης έκανε τα πάντα για να βγει βουλευτής. Ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά ψήφων από ρωσοπόντιους στην Κύπρο, και τσιγγάνους καθώς και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νικόλαος Ζήγρας στον ανακριτή.

Ως πρωταγωνιστές στην κομπίνα εμφανίζει – εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου – πρώην υπουργό από την Κύπρο, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Drumilan International Βλάση Καμπούρογλου, καθώς και τον συριακής καταγωγής άραβα μεγαλοεπιχειρηματία κ. Αλ Σαγιάντ Φουάντ

Παράλληλα, «καίει» τον επί σειρά ετών συνεργάτη του πρώην υπουργού κ. Ιωάννη Σμπώκο, καθώς τον εμπλέκει ευθέως ως «αποδέκτη» μεγάλων χρηματικών ποσών, ενώ δεν διστάζει να κάνει λόγο για μηχανισμό εξαγοράς ψήφων από πλευράς Τσοχατζόπουλου με ποσά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου για την εκλογή του στη Βουλή και τη διασφάλιση της ασυλίας. 

Με την απολογία του, ο κ. Ζήγρας, δεν αφήνει περιθώρια ούτε για τις δυο συζύγους Τσοχατζόπουλου,Γκούντρουν Μοντενχάουερ και Βίκυ Σταμάτη, εμφανίζοντας τις αμφότερες να «γνωρίζουν». 

Σύμφωνα με την απολογία του Νικόλαου Ζήγρα:

 

Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Άκης, και ο Ιωάννης Σμπώκος
Ο Μιχαηλίδης ήταν το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, επαφές και αποφάσεις μεταξύ των Αλ Φαγιάντ Φουάντ, Καμπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αυτός μετέφερε σε βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά.Η μεταφορά των χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες, και από τον Σμπώκο.

Ο Νικόλαος Ζήγρας αναφέρεται και στην προσωπική σχέση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αναγνωρίζοντας τόσο τη διευθέτηση όλων των εξόδων νοσηλείας όσο και το μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του, από τον εξάδελφό του_ που πάντα κατά με την απολογία, «εμφανιζόταν ως σωτήρας μου».

«Αισθανόμουν ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα, αντελήφθην την υστεροβουλία του, για τις παραπάνω ενέργειες. Ήθελε να μην πεθάνω, και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για λογαριασμούς».

 

Σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρατούσε μυστικά από τις συζύγους του, τόσο την πρώην κυρία Γκούντρουν Μολντενχάουερ, όσο και τη νυν Βίκυ Σταμάτη, ως εκ τούτου και οι δυο γνώριζαν τις κινήσεις του. Συνείδηση της κατάστασης αποδίδει και στην κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου. (πηγή)

φωτογραφία

(Visited 18 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Δῆλα δή, τώρα ὁ Ἄκης θά πληρώσῃ;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Δῆλα δή, τώρα ὁ Ἄκης θά πληρώσῃ; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply