Πόλεμος γιά τό νερό ἤ πόλεμος κατά τῆς ἀνθρωπότητας καί ἐπισήμως πλέον;;

Το κακό όταν γράφεις σε δημόσιο ιστολόγιο είναι, ότι δεν μπορείς να είσαι αυθόρμητος στις εκφράσεις σου..
Ξέρετε,αυτές τις Ελληνικότατες και άκρως εκτονωτικές εκφράσεις που ”στολίζουμε” τον ΄…”ήρωα” ενός θέματος,από αυτά τα θέματα που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.

Οπότε πρέπει να συγκρατηθώ και να συνεχίσω να γράφω για το παρακάτω άρθρο με κόσμιο τρόπο.

Θα δείτε λοιπόν,τον διευθυντή της (γνωστής) NESTLE ,αυτής που μας προμηθεύει με τρόφιμα και ροφήματα,ειδικά κατασκευασμένα για την μείωση του πληθυσμού της γης,που περιέχουν νευρικά ανθρώπινα κύτταρα και κύτταρα αρουραίων να μας λέει  ότι κακώς το νεράκι του Θεού,είναι δημόσιο αγαθό και έχει πρόσβαση σε αυτό,το ανθρώπινο γένος!
Πρέπει να είναι στα χέρια των συγκεκριμένων Μασονοσιωνιστών και να το πουλάνε ΜΟΝΟ εκείνοι!!

Και γιατί εμένα τώρα αυτή η δήλωση,δεν μου φαίνεται καθόλου τυχαία,ούτε ως προς το περιεχόμενο,ούτε ως προς τον χρόνο που επιλέχθηκε να γίνει,ειδικά όταν διαβάζω θέματα όπως αυτό;;

Ο πόλεµος για το νερό ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

∆εν θα µπορεί να χρησιµοποιεί το νερό ο καθένας… παρά µόνο όποιος έχει άδεια. 

«Το νερό θα µετατραπεί µε το χρόνο σε κάτι όπως το πετρέλαιο. Θα συναλλάσσεται στην Παγκόσµια αγορά. Θα γίνει ένα εµπόρευµα. Αλλά µπορεί το νερό, που είναι το θεµέλιο της ζωής να χειραγωγείται από την Αγορά; Οχι. Εχουµε να κάνουµε µε τη ζωή. Και η ζωή πρέπει να υπερασπίζεται απ’ όλη την κοινωνία. Και ο αντιπρόσωπος της κοινωνίας είναι το κράτος».

(απόσπασµα από τη συνέντευξη του Σέρχιο Μπιτάρ, αρµόδιου 
υπουργού για τους υδάτινους 
πόρους της Χιλής, στον Γιώργο Αυγερόπουλο)

Επιλέξαµε να ξεκινήσουµε το κείµενό µας µε τη δήλωση του Χιλιανού Υπουργού. Πολλοί θα σκεφτούν «Μα, η Χιλή είναι τόσο µακριά…». Τους απαντάµε: ∆εν φαντάζεστε πόσο κοντά θέλουν να µας τη φέρουν. Οµως για τη Χιλή και το τι συνέβη εκεί µε την ιδιωτικοποίηση του νερού, θα ασχοληθούµε παρακάτω. Προς το παρόν, θέτουµε τον κεντρικό άξονα.
πηγη 
________________________________________________________

Πραγματικά αναρωτιέμαι,για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην ανθρωπότητα.
Οι ”άνθρωποι” αυτοί,πλέον πέραν από κάθε αμφιβολία,είναι εκτός ελέγχου.
Αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια μας,είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ πόλεμος κατά της ανθρωπότητας…μπορούμε να το καταλάβουμε;

Γ.Διευθυντής Nestle: Όσοι πιστεύουν ότι το Νερό Αποτελεί Δημόσιο Αγαθό είναι Ακραίοι!

Ο Peter Brabeck-Letmathe είναι ο Γενικός διευθυντής της Nestle. Στο Video που ακολουθεί διατυπώνει με απίστευτο κυνισμό ότι το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι ακραίοι!

Ας πάρουμε μία πρώτη γεύση της «ποιότητας» των «ανθρώπων» που θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τη δημόσια ύδρευση της Ελλάδος εάν τους το επιτρέψουμε.

Εάν συμβεί , το λιγότερο που θα περιμένετε είναι η κατακόρυφη άνοδος του κόστους των υπηρεσιών ύδρευσής και οριστική εξάλειψη οποιωνδήποτε κοινωνικών μέτρων σε ασθενέστερες τάξεις. Εννοείται οποιαδήποτε κατανόηση ή περίοδο χάριτος σε ενδεχόμενη αδυναμία πληρωμής λογαριασμού ύδρευσης να την ξεχάσετε. (αν δεν φαίνεται το βίντεο,πατήστε εδώ)

πηγη:

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.