Τὰ νέα τῆς Μπανανίας Νο1.

 Το θέμα,στο άρθρο που θα διαβάσετε,δεν έχει να κάνει  με την ληστεία στην Αχαρνών αυτή καθ’αυτή,μέρα μεσημέρι,γιατί πλέον με όλους αυτούς τους εισβολείς αυτά τα φαινόμενα είναι συνηθισμένα.
Το μήνυμα από αυτό το θέμα είναι, πως αρχίζουν να μαθαίνουν αυτοί οι κανίβαλοι το τι Μπανανία είμαστε και πως ακόμα και όταν διαπράττουν έγκλημα,θα βρεθούν τα ”γνωστά πρακτοράκια ” στο πλευρό τους να τους υποστηρίξουν!
Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ…

(στο επόμενο κείμενο,τα νέα της Μπανανίας Νο2)

Πακιστανός μπούκαρε σε ΙΧ για να κλέψει γυναίκα, μέρα μεσημέρι και ξυλοκοπήθηκε μόλις τον είδε ο σύντροφος της.

Από το πουθενά εμφανίστηκαν ομοεθνείς του και άρχισαν να καταγγέλουν επίθεση της Χ.Α..για να τον σώσουν..
Σειρά στο γαϊτανάκι πήραν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές και ο Τζαβέντ Ασλάμ που κατηγόρησαν μέχρι και την αστυνομία για κλοπές…

Το νόμο στα χέρια τους καλούνται να πάρουν οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, αφού καθημερινές είναι πλέον οι ληστείες κυριολεκτικά απ’όλες τις φυλές τους κόσμου!
Εικόνες που συγκλονίζουν ήταν αυτές που αντικρύσαμε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12, όταν ένας άντρας γρονθοκοπούσε έναν Πακιστανό.

Ο λόγος που οδήγησε τον νεαρό άντρα να προβεί σε αυτή την πράξη ήταν πως ο Πακιστανός δεν ήταν και τόσο «θύμα» αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε επιτεθεί στην σύντροφο του νεαρού που τον περίμενε στο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητό τους για να την κλέψει!

Η εικόνα, όπως περιέγραψαν μάρτυρες ήταν σοκαριστική, καθώς η κοπέλα είχε «άγιο», αφού ο πακιστανός άντρας μπούκαρε από το ανοιχτό παράθυρο με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει την κοπέλα. Οι φωνές της ακούστηκαν στο σημείο που ήταν ο σύντροφος της ο οποίος έτρεξε για να την σώσει χτυπώντας τον Πακιστανό στο πρόσωπο. Στο σημείο ήταν αρκετός κόσμος, αφού λίγε μέτρα πιο κάτω λειτουργούσε η λαϊκή αγορά, επί της Αγ. Τριάδος.

Όμως, το ακόμη πιο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως μέσα σε λίγα λεπτά συγκεντρώθηκαν στο σημείο ομοεθνείς του δράστη που διέδιδαν πως τον είχαν χτυπήσει μέλη της Χρυσής Αυγής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον κάνουν και ήρωα!!! Περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο και πήρε τους δύο άντρες στο Α.Τ. Αχαρνών.

Να σημειώσουμε τέλος πως τα περιστατικά επιθέσεων από αλλοδαπούς στο Δήμο Αχαρνών με στόχο τη ληστεία έχουν αυξηθεί και θύματα είναι τις περισσότερες φορές γυναίκες…

acharnorama.gr

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.