Ὁ mr. «Ξέχασα νὰ δηλώσω 1ἐκ.€» εἶναι ἐδῶ καὶ ἀπειλεῖ!!

Ὁ mr. «Ξέχασα νὰ δηλώσω 1ἐκ.€» εἶναι ἐδῶ καὶ ἀπειλεῖ!!1Είπε η Παπαχρήστου, ότι με τόσους Αφρικανούς εδώ,τα κουνούπια του Δ.Νείλου θα έχουν σπιτικό φαγητό και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς,διότι παραβίασε (και καλά)  το πνεύμα και τις αξίες των Ολυμπιακών ιδεωδών,που είναι ο σεβασμός στην διαφορετικότητα!
χμμμ…μάλιστα…
Το να …”ξεχάσεις” να δηλώσεις 1 παλιοεκατομμύριο ευρώ και να είσαι και αρχηγός της Ολυμπιακής επιτροπής….τι ακριβώς παραβιάζεις κ.Κούβελε;;;
Ποιό πνεύμα;;  ”Μπορούν να λένε οι αθλητές ότι θέλουν,είπε,αλλά αν γράψουν ανάλογα με την Παπαχρήστου,θα υποστούν τις συνέπειες”…!!Το πιάσατε το νόημα έτσι;; ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…που σιγά σιγά θα επεκταθούν κι αλλού….ετοιμαστείτε! Οι λακέδες της Νέας Τάξης είναι εδώ και έπιασαν δουλειά!!
 
Μαρία Τριανταφύλλου.
Εχουν πλάκα οι υποκριτές! Απέκλεισαν την Παπαχρήστου για ένα αστείο κι έβαλαν αρχηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής τον άνθρωπο που ξέχασε να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ

Ὁ mr. «Ξέχασα νὰ δηλώσω 1ἐκ.€» εἶναι ἐδῶ καὶ ἀπειλεῖ!!2

“H αθλήτρια με τις δηλώσεις που έκανε παραβίασε μία βασική αξία του Oλυμπιακού κινήματος που είναι ο σεβασμός, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Eλληνικής Oλυμπιακής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος και πρόσθεσε:

“Είναι το ίδιο ακριβώς όπως το να παραβιάζεις το ευ αγωνίζεσθαι, κάνοντας χρήση αναβολικής ουσίας. Όταν ένας αθλητής παραβιάζει ή δεν πιστεύει σε βασική Oλυμπιακή αξία, δεν έχει θέση σε Oλυμπιακή ομάδα. Πόσο μάλλον στην Oλυμπιακή ομάδα της Ελλάδας, που εμείς διδάξαμε τις Oλυμπιακές αξίες και είμαστε εδώ για να τις υπηρετούμε. Δεν είχαμε επιλογές για αυτό το πράγμα”.
==========
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (εδώ κι εδώ) γράψαμε για το τεράστιο θέμα που δημιούργησαν σήμερα οι προοδευτικοί αυτού του τόπου.Απέκλεισαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες την καλύτερη αθλήτριά μας,στην οποία ελπίζαμε και για μετάλλιο,επειδή έγραψε ένα “ρατσιστικό” αστείο στο twitter.

Ολοι αυτοί οι ευαίσθητοι υποκριτές τόσα χρόνια ακούνε τα ανέκδοτα για τους ποντίους και τις ξανθιές και χασκογελάνε!Ακόμα και σήμερα στην τηλεόραση παίζει η διαφήμιση με τον Πίου,το μαύρο πιστόλι και κάποιοι κονομάνε!
Εχουν στα κόμματά τους και στη Βουλή μέσα ανθρώπους που γράφουν χωρίς ντροπή για το συνωστισμό της Σμύρνης και άλλους που πάνε να εξαφανίσουν το Ελληνικό αλφάβητο!
Κι όμως δεν θίγεται και δεν προσβάλεται κανένας.

Και ποιος θα μπορούσε να προσβληθεί άλλωστε από τη στιγμή που η Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή έχει αρχηγό της τον άνθρωπο που ξέχασε να δηλώσει ένα ολόκληρο εκατομμύριο στην εφορία.

Και μιας και μιλάει για τις ιδέες και τις αξίες του Ολυμπισμού ο συγκεκριμένος κύριος να του θυμίσουμε πως αυτές έχουν ξεπουληθεί προ πολλού στο όνομα των υψηλών επιδόσεων και της εμπορευματοποίησης με όλα τα σχετικά επακόλουθα.

Διότι ο Ολυμπισμός ως Ιδέα έχει τις ρίζες του στην Αρχαιότητα και στο πνεύμα των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων το οποίο περιείχε το θρησκευτικό στοιχείο, το κάλλος, την ευγένεια, την λιτότητα, την αγνότητα, την εκεχειρία, την αγωνιστικότητα, και γενικά το πνευματικό ήθος και την ιερότητα για την ανθρώπινη ζωή.

Τι απ’ όλα αυτά ισχύουν σήμερα κύριοι που τρέξατε να αποκλείσετε τη Βούλα Παπαχρήστου για μια ανοησία που έγραψε;

Δείτε τώρα και τον Αλογοσκούφη να κάνει παρόμοιο χιούμορ χωρίς να ενοχληθεί κανένας τους.

Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas στις 12:00 π.μ.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.