Βρέ σύ Ἀντώνη, ποῦ κοιμόσουν πάλι;

Ναί, δὲν εἶναι ὁ Χάρυ Πότερ...

Ναί, δὲν εἶναι ὁ Χάρυ Πότερ…

Καλά, εἶσαι ἀπίστευτος!

Ἀπαράδεκτος καὶ ἡμί- ἀπὸ ὅλα!

Δὲν ἤξερες, δέν ῥώταγες;
Ἐσύ «πουλάκι  μου» συμφώνησες γιά τό θέμα τοῦ ἀποκλεισμοῦ τῆς Βούλας; 
Γιατί καλέ; Σέ ἐνόχλησε; Ἤ τέτοιες ἐντολές ἔλαβες ἀπό τά σόγια σου;
Ἄχ Ἀντώνη, ἄχχχχχχχχ…….. Καὶ βᾶχ……..

Εἶσαι ὁ μοναδικὸς πρωθυπουργὸς τῆς «Ἑλλάδος» ποὺ κατήντησες χειρότερος ἀπὸ τὸ GAPατο.
Εἰλικρινῶς, ἐκεῖ στὶς ἀμερικές, θὰ ἤθελα πάρα πολὺ νὰ μάθω τὶς σᾶς τάιζαν καὶ μᾶς ἐπιστρέψατε τόσο χαϊβάνια. Μὰ τόσο… ποὺ περισσότερο δὲν γίνεται….

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ὅπως ἐξελίσσονται τὰ γεγονότα, νομίζω πὼς ἔφθασε ἡ στιγμὴ νὰ πάψουμε νὰ ἀσχολούμαστε μὲ Βουλᾶρες. Ἔχουμε πράγματι πολὺ σοβαρότερα νὰ κάνουμε.

πηγή φωτογραφίας

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΚ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!

 
Τρέχουν και δεν φτάνουν τα κομματόσκυλα της Συγγρού να αποκρύψουν την αλήθεια, αλλά εις μάτην!Βρέ σύ Ἀντώνη, ποῦ κοιμόσουν πάλι;2

 

 Το HELLAS-ORTHODOXY, πρώτο για μια ακόμα φορά, έβγαλε “στη φόρα” αυτό που πολλοί ψιθύριζαν χθες, αλλά κανείς δεν τολμούσε να φωνάξει: Πως δηλαδή, ούτε ο Κουβέλης ούτε ο Κούβελος είχαν τον καθοριστικό ρόλο στα χθεσινά αίσχη, αλλά ο Πρωθυπουργός (;) και αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς!

Βασιζόμενοι στο άρθρο του Άγγλου αθλητικογράφου Μάρτιν Ρότζερς, ξεσκεπάσαμε τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ στο σκάνδαλο του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο επίμαχο κείμενο:

Greek Olympic chiefs consulted with senior members of the Greek parliament, including aides to Prime Minister Antonis Samaras, before making their decision.
Οι επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συμβουλεύτηκαν υψηλά στελέχη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συμπεριλαμβανομένης και της βοήθειας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πριν πάρουν την απόφασή τους.
Μετά από αυτή την αποκάλυψη κι αφού ελάχιστα, αλλά θαρραλέα ιστολόγια τόλμησαν να την αναδημοσιεύσουν (και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό), τα σιχαμερά κομματόσκυλα της Συγγρού έπιασαν δουλειά: Κυκλοφόρησαν οχετούς λάσπεων εναντίον μας, υβρίζοντας και συκοφαντώντας μας κατ’ εντολή των αφεντικών τους!
Νομίζουν οι καραγκιόζηδες, πως με κάτι τέτοιες γελοιότητες θα μας αποτρέψουν στο να γράψουμε την αλήθεια και μόνον αυτή!!!
Πάρτε το χαμπάρι, γυμνοσάλιαγκες του Σαμαρά: Ο λαός δεν είναι τόσο βλάκας όσο νομίζετε, να πιστεύει πως ένας Κουβέλης του 6% κόβει και ράβει, κυβερνώντας ουσιαστικά!
Ο Σαμαράς έδωσε την τελική έγκριση για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου κι αυτό αποδεικνύεται από την ένοχη σιωπή της ΝΔ για το θέμα!

Τι να κάνουμε; Πάντα υπάρχουν κάποιοι “τρελοί” που σας ξεβρακώνουν!

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ, όσο κι αν σκυλιάζετε εσείς και οι…βοσκοί σας!

Πιείτε…μπόλικο ξύδι να το χωνέψετε!  (πηγή)

(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Βρέ σύ Ἀντώνη, ποῦ κοιμόσουν πάλι;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Βρέ σύ Ἀντώνη, ποῦ κοιμόσουν πάλι; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.