Μά τί λέτε; Ὑπάρχει καί ντοπάρισμα;


Τς τς τς….

Σὰν δὲν ντρεπόμαστε λέω ἐγώ…
Ντοπάρισμα;
Τί εἶναι αὐτό;
Ντοπάρονται σήμερα οἱ ἀθλητές παγκοσμίως;
Εἴμαστε στά καλά μας;
Ντοπάρισμα; Χὰ χὰ χά…
Μά ποιοί συζητοῦν; Μήπως αὐτοί πού πωλοῦν τά δικά τους σκευάσματα ἀλλά δέν προτιμήθηκαν ἀπό τούς συγκεριμένους ἀθλητές;  
Βρὲ δὲν πᾶτε νὰ δεῖτε ἐὰν ἐρχόμαστε…. Νούμερα, ποὺ ἀνακαλύψατε καὶ τὸ ντοπάρισμα…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἴσα ῥέ…. Γεμίσαμε βλακεία καὶ ἠλιθίους… Ἄν τὲ γιατὶ πολλὰ μᾶς τὰ …κακόμαθαν… Κι ὅλα ἀνάποδα πρέπει νὰ τὰ μάθουμε πλέον. 

Για το ντοπάρισμα στην ΕΟΕ “κατάπιαν τη γλώσσα” τους

Οι ξεφτιλισμένοι της ΕΟΕ που έσπευσαν να δώσουν εξετάσεις στα “παγκόσμια” αφεντικά τους και να αποκλείσουν για ένα αστείο την Βούλα Παπαχρήστου από την Ολυμπιάδα χωρίς καν να της δώσουν το δικαίωμα της απολογίας, “κατάπιαν την γλώσσα τους” όταν βρέθηκε ντοπαρισμένος ο πρωταθλητής του ύψους, Δημήτρη Χονδροκούκης!

Γιατί; Γιατί η ουσιαστική ευθύνη όταν ένας αθλητής πιάνεται ντοπαρισμένος στους Ολυμπιακούς είναι 100% της Ομοσπονδίας και του ΣΕΓΑΣ αφού έπρεπε να κάνουν τεστ στον αθλητή πριν πάει στους Ολυμπιακούς. Αξιόπιστα τεστ, όχι μαϊμούδες.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι είχαν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματα και των δύο τεστ από την WADA, κανείς δεν τόλμησε να βγάλει ούτε καν την ανακοίνωση του αποκλεισμού και ο ελληνικός λαός το πληροφορήθηκε από τον … πατέρα του, τον Κυριάκο Χονδροκούκη!

Η ξεφτίλα των χρυσοκάνθαρων της ΕΟΕ και των αποτυχημένων του ΣΕΑΓΑΣ, απλά δεν έχει όρια… (πηγή)

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.