«Μιλιούνια» συρίων λαθροεισβολέων φτάνουν στόν Ἕβρο

 

Ποῦ ἀλλοῦ; Ὅσοι, πρόσφυγες, κατατρεγμένοι καί κοντά σ΄αὐτούς, ἐγκληματίες, κλέφτες, ἀπατεῶνες, τυχοδιῶκτες, ἀπ΄ ὅλην τήν Ἀσία, Ἀφρική καί τά Βαλκάνια, στήν Ἑλλάδα εἰσβάλουν. Τό ξέφραγο ἀμπέλι τῆς «Ἠνωμένης» Εὐρώπης! 

Ἡ ἀστυνομία ἐπί ποδός στήν Ἠπειρο. Ἔτσι πού πᾶμε, (ἤ πού μᾶς πᾶνε), σέ λίγο οὔτε ὁ Ἑλληνικός στρατός δέν θά εἶναι ἀρκετός γιά νά τούς «ἀναχαιτίσῃ»!

Μινώταυρος

……….

ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΦΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Επιστράτευση στην Ήπειρο, 500 αστυνομικοί προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα ΑΜΕΣΑ ζητά το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επί ποδός οι αστυνομικές διευθύνσεις της Ηπείρου

Σε συναγερμό βρίσκονται οι 4ης αστυνομικές διευθύνσεις της Ηπείρου, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας, μετά την αιφνίδια διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, όπου διατάζει σε λίγα εικοσιτετράωρα 500 αστυνομικοί και συνοριοφύλακες απο την Ηπειρο να βρίσκονται σε ”θέσεις μάχης” στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Από δικές πληροφορίες που φτάνουν απ την Θράκη και τα συνοριακά τμήματα φύλαξης, αναμένεται μεγάλο κύμα αμάχων απο τη Συρία.

Η πληροφορίες λένε οτι κοντά στους 20.000 Σύριους αμάχους βρίσκονται καθ οδών προς την Κωνσταντινούπολη αλλά και προς την ελληνική επικράτεια .

Το μεγάλο ερώτημα σύσσωμου του Ελληνικού Στρατού και αστυνομίας του Έβρου είναι το γιατί δεν τους κρατάνε στη Τουρκία. Η κατάσταση στα σώματα ασφαλείας του Έβρου είναι πραγματικά έκρυθμη.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απ τις πληροφορίες μας με απόλυτη ασφάλεια, αφού ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που εχει οριστεί και διαταχθεί σε αμεση κινητοποίηση απ το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ειναι πρωτόγνωρη και αναμένεται να καταφτάσουν απο όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος κοντά στους 2.000 αστυνομικούς.

Αν αυτό δεν είναι επιστράτευση τότε μάλλον τους αστυνομικούς θα τους χρειαστούν να κάνουν τις νοσοκόμες στους Σύριους και τους οποίους άλλους περεiσφήσουν ανάμεσα από Συριους αμάχους.

Αυτά είναι τα αποτέλεσματα σε όσα κόμματα ψήφισαν το Δουβλίνο 2 όλα δηλαδή, πλην βέβαια της Χρύσης αυγής – πάσης φύσεως μετανάστες και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα – διότι μερικά πράγματα πρέπει να γράφονται και να λέγονται.

Μεγάλο πονοκέφαλο προκαλεί η αιφνίδια διαταγή – βόμβα – της ΕΛ.ΑΣ στην αστυνομική διεύθυνση Ηπείρου αφου ετσι αποδεκατίζεται και αποδυναμώνεται ολόκληρη η μεθοριακή γραμμή Ελλάδος-Αλβανίας όπου καθημερινά οι απαιτήσεις συνοριακών δυνάμεων αυξάνονται .

Να σημειώσουμε οτι καθημερινά η τοπική ΕΛ.ΑΣ συλλαμβάνει διάφορους κακοποιούς, κατά κύριο όγκο Αλβανούς που εισάγουν στην Ελλάδα όπλα, ναρκωτικά κ.α .

Η κατάσταση πάντως στην πόλη των Ιωαννίνων θυμίσει πραγματικά επιστράτευση .

πηγή

 

(Visited 48 times, 1 visits today)
Leave a Reply