Περικοπή 1.500 «φιλιππινέζων»!

Ἐάν κάποιος Ἕλλην πολίτης (κοινός θνητός, λέμε τώρα), θελήσει νά προστατεύσῃ τόν ἑαυτό του –  ἀπό τήν ἐγκληματικότητα,  ἀποτέλεσμα τῆς ἀνθελληνικῆς πολιτικῆς τήν ὁποίαν ἀκολουθοῦν οἱ κρατικοδίαιτοι ἐθνοκηφῆνες – καί τήν οἰκογένειά του, πληρώνει ἀδρᾶ γιά νά τό ἐπιτύχῃ. Οἱ «ἐκλεκτοί» ἔχουν τούς «φιλιππινέζους» τους, τούς ὁποίους πληρώνει, ἐπίσης, ὁ Ἕλλην  πολίτης (κοινός θνητός).

Θαυμᾶστε τόν τρόπο πού προσπαθοῦν, κατά τήν προσφιλῆ τους τακτική, νά μᾶς ἐξαπατήσουν.

Μινώταυρος

…….

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ “ΑΥΛΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 1500″ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΩΝ” ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 8.500!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΤΟΥΣ 50 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 150

Μας δουλεύουν κανονικά στο υπουργείο Απροστάτευτου Πολίτη. Την ώρα που αλήτες αλλοδαποί και εγκληματικά στοιχεία μπουκάρουν στα σπίτια μας και μας δολοφονούν, ο υπουργός Δένδιας πήρε τάχα ένα υπόμνημα στα χέρια του και το έδωσε στο πρωθυπουργό. Αφορά τάχα τους αστυνομικούς “φλιππινέζες” που περικόπτονται από φυλασσόμενους στόχους. Δημοσιογράφους, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κατακάθια και εκβιαστές του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και του κοινού ποινικού δικαίου και νταβατζήδες που τόσα χρόνια τους φυλάει η αστυνομία από το υστέρημα του λαού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη ο κ.Δένδιας υποστήριξε ότι “αμέσως μετά τις εκλογές είχε δημιουργηθεί ειδική επιτροπή από ανώτατους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία μελέτησε το θέμα των αστυνομικών, που διατίθενται για τη φύλαξη διαφόρων στόχων. Η επιτροπή αυτή εξέδωσε το πόρισμά της, το οποίο παρέδωσα σήμερα στον Πρωθυπουργό. Ο κ. Πρωθυπουργός το ενέκρινε και από την υλοποίηση των μέτρων του πορίσματος, αυτό το οποίο επιτέλους θα συμβεί είναι ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός αστυνομικών και μέσων, δηλαδή 1.500 αστυνομικοί, 100 αυτοκίνητα και 60 μοτοσικλέτες, θα ριχθούν στη μάχη για τη δημόσια ασφάλεια. Θα σταματήσουν να φυλάσσουν ειδικούς στόχους, δηλαδή διάφορα πρόσωπα. Και θα ριχθούν στη μάχη κατά του εγκλήματος, στη μάχη για την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη».

Δημοσιογράφος: Μιλάμε και για αξιωματούχους, κ. Υπουργέ, που αφορούν και τον πολιτικό κόσμο;

Ν. Δένδιας: «Βεβαίως. Μιλάμε για όλους. Επαναλαμβάνω: μιλάμε για όλους. Θα κάνει αναλυτικές ανακοινώσεις ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Αλλά μιλάμε για όλους και το ξαναλέω: εξοικονομείται ένας πολύ μεγάλος αριθμός, 1.500 αστυνομικοί».

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

Επιφυλασσόμαστε για να τους δούμε “όλους”, όπως δηλώνει ο κ.υπουργός. Επειδή όμως έχουμε παλέψει πολύ γι’ αυτό το θέμα, διαβάστε τι είχαμε γράψει για τις αθλιότητες που γίνονταν επί εποχής Παπουτσή:

17 στον αδερφό, 80 στον Τζέφρι, 25 στον Πάγκαλο

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία που πληροφορούμαστε από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, πάνω από 8.000(8.224 για την ακρίβεια υποστηρίζουν κάποιοι)αστυνομικοί έχουν διατεθεί από τη ΓΑΔΑ για τη φύλαξη στόχων. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βουλευτές, υπουργοί, φρουρά σε πρεσβείες κλπ σέρνουν τον μακρόσυρτο χορό. Στον αριθμό των «στόχων» δεν υπολογίζεται η αστυνομική δύναμη που διατίθεται από την υπηρεσία προστασίας προσώπων της Κρατικής Ασφάλειας για εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, διπλωματικές αποστολές, τρόικα, επισκέψεις ξένων ηγετών κ.ο.κ. Μια ολόκληρη στρατιά αστυνομικών δηλαδή που κάνει τους υπηρέτες(πλην των περιπτώσεων που όντως εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εξακολουθούν να έχουν κατασκηνώσει έξω από το Καστρί της δυναστείας Παπανδρέου πάνω από 80 αστυνομικοί. Το πραιτόριο απαρτίζεται από συνοδευτικά πληρώματα, άνδρες των ΥΜΕΤ με μια κλούβα προκλητικά μονίμως σταθμευμένη έξω από το σπίτι και δύναμη της ασφάλειας με πολιτικά επιστρατευμένη από τα αποψιλωμένα γειτονικά τμήματα να κάνει τους δούλους των Παπανδρέου φυλάσσοντας επί εικοσιτετραώρου τα έρημα. Από την φρουρά στο Καστρί έχουν αποσπαστεί στη λούφα και καθ’ υπέρβαση του νόμου(όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ)17 άνδρες που έχουν ζώσει την άλλη βίλα Παπανδρέου. Το «ανάκτορο» των 530 τμ της Εκάλης που νοικιάζει ο κ. Νίκος Παπανδρέου από τον επιχειρηματία Πέτα. Δύο αστυνομικοί στη βάρδια φυλάνε έξω από τη βίλα και ένας μέσα γιατί «ο κύριος Νίκος φοβάται», όπως μαθαίνουμε. Τι φοβάται ένα μη θεσμικό πρόσωπο, μόνον ο ίδιος το ξέρει. Σύνολο 17 policeman το εικοσιτετράωρο. Μάλιστα κατά πληροφορίες επειδή η ασφάλεια δεν έχει αυτοκίνητο να διαθέσει(όσα λειτουργούν είναι σε υπηρεσία ενώ πολλά χαλασμένα βρίσκονται παροπλισμένα σε συνεργεία)οι ένστολοι ειδικά τώρα το χειμώνα για να μην τους τρώει το κρύο, κάθονται μέσα σε ένα ford focus που έχει διαθέσει με leasing ο mr Avis, Άλκης Πέτας, στον φίλο του Νίκο Παπανδρέου.

Στην επικαιρότητα όμως ήρθε κατά απρόσμενο τρόπο και η φρουρά του κυρίου αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, όταν στις αρχές της εβδομάδας αστυνομικός που υπηρετούσε με μέσον στην «αυλή» του, συνελήφθη να παίζει πόκα σε μπαρμπουτιέρα στην Κηφισιά! Ο κ. Πάγκαλος διαθέτει σύμφωνα με υπολογισμούς πάνω από 25 άτομα που τον προστατεύουν καθ’όλο το εικοσιτετράωρο από τους «οπαδούς» του «μαζί τα φάγαμε».

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply