ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΛΥΜΠΕ!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΙΓΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!

Δάκρυα στα μάτια και χαρά στην καρδιά,με γέμισε η διαφήμιση της εταιρείας Ολυμπος.
Μέσα στον κυκεώνα ανθελληνισμού και μαύρης προπαγάνδας από τα ερπετά της Παγκοσμιοποίησης και τον συφερτό των Νεοταξιτών που λιμαίνονται την χώρα μας,μιά με την ανθελληνική vodafone,μιά με τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  και τελευταία με την wind…κάτι τέτοιες εικόνες μας γεμίζουν ελπίδα!
ΝΑΙ, ακόμα και μια διαφήμιση (εκεί φτάσαμε) με περιεχόμενο σαν αυτό της εταιρείας Ολυμπος δίνουν χαρά στην καρδιά  κάθε Ελληνα και κουράγιο ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον αγώνα! Kαι η εν λόγω εταιρεία πάντα Ελληνικότατες διαφημίσεις κάνει!! 
Ενα μεγάλο εύγε και στους συντελεστές της διαφήμισης,που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πλημμύρισαν με χαρά την καρδιά,με δάκρυα στα μάτια και τις οθόνες μας με άρωμα Ελλάδας…της παλιάς Ελλάδας,της δικής μας,με τα παιδιά μας στις γειτονιές και στα ολόχρυσα χωράφια του καλοκαιριού, να παίζουν ανέμελα.
Με Ελληνικότατη μουσική υπόκρουση να αναρτούν την σημαία μας στον ιστό… 

 <<Αξιοπρέπεια… Φιλότιμο… Εμπιστοσύνη… Περηφάνια…
Αξίες που για κάποιους δε σημαίνουν και πολλά πια, αλλά για εμάς, στην Όλυμπος, αντιπροσωπεύουν την ίδια μας την ύπαρξη. Γι’ αυτές τις αξίες αγωνιζόμαστε και αυτές τις αξίες ορκιζόμαστε να υπηρετούμε.

Διαφημιστική: McVictor & Hamilton
Creative Director: Λιάνα Μαρκάκη
Εταιρία παραγωγής: X-Rated
Σκηνοθέτης: Τάκης Ζερβουλάκος>>

Μπράβο και πάλι Όλυμπε,από σήμερα φανατικά μαζί σου γιατί το αξίζεις από όλες τις απόψεις!!!

Μ.Τριανταφύλλου.

<< Αυτό που για κάποιους είναι ένα κομμάτι πανί,για εμάς είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε ψηλά όσα αντιπροσωπεύει. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.
Ολυμπος..υπερήφανοι ως ΕΛΛΗΝΕΣ!!! >>

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply