Οὔπς!!! Τί ἔγινε ῥέ παλληκάρια;;;

Διαβάζω στο διαδίκτυο κάτι,που ενώ όταν άκουγα την είδηση στην τηλεόραση και τις αντιδράσεις των κομμάτων,μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν άκουσα την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το εν λόγω θέμα.
Τώρα βλέπω πως έκανε και σε άλλους εντύπωση αυτό και ευκαιρίας δοθείσης την περίελαβαν καταλλήλως!!
Αναφέρομαι στην σιωπή της -κοινοβουλευτικής πλέον- Χρυσής Αυγής στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ της μεταβίβασης της υγιούς   ΑΤΕ στην Πειραιώς και της ”ασθενούς”  στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Γιατί κύριοι της Χ.Α ποιείτε την νήσσαν σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα; 
  • Γιατί όχι μόνο σιωπάτε εκκωφαντικά,αλλά επιπλέον μπλοκάρετε   τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την ΑΤΕ ;;
 
Γιατί;;
Καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας σχετικά με το θέμα,γιατί καλά τα επικοινωνιακά τρικ τύπου ”μοιράζω τρόφιμα στο Σύνταγμα” αλλά εδώ έχουμε… φάουλ και κόκκινη κάρτα!!Οὔπς!!! Τί ἔγινε ῥέ παλληκάρια;;;

Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας

Οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση – σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.

Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

Άλλωστε από την αρχή του σκανδάλου του ξεπουλήματος της ΑΤΕ δεν ακούσαμε ούτε λέξη από την Χρυσή Αυγή.

Έτσι είναι, λοιπόν!
H λαλίστατη σε άσχετα θέματα Χρυσή αυγή δεν θα πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ.

Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα των ημερών

Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή δεν ειναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι…

Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυση θα δέρνει Αριστερούς που θίγουν τα συμφέροντα των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο.

Λογικό!

Πηγή: Η χρυσή αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας – RAMNOUSIA

(Visited 26 times, 1 visits today)
One thought on “Οὔπς!!! Τί ἔγινε ῥέ παλληκάρια;;;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οὔπς!!! Τί ἔγινε ῥέ παλληκάρια;;; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.