Ποῦ δούλευε ὁ Πακιστανός δράκος. Ποιός ἦταν τό ἀφεντικό του

Καλό εἶναι νά ξέρουμε ποιοί περιθάλπουν ἀλλοδαπούς ὑπανθρώπους στίς ἐπιχειρήσεις τους, γιά νά μήν τούς προτιμᾶμε. Ὅταν δοῦν ὅτι ἡ τσέπη τους ἀδειάζει τότε ἴσως βάλουν μυαλό καί προτιμοῦν νά προσλαμβάνουν μόνο Ἕλληνες ἐργαζομένους. Ἴσως ἔτσι ἀπαλλαγοῦμε ἀπό τήν γάγγραινα τῆς λαθρομεταναστεύσεως.

Δεῖτε λοιπόν πού ἐργαζόταν ὁ ὑπάνθρωπος λαθρομετανάστης ἀπό τό Πακιστάν. Ὁ δράκος τῆς Πάρου. Καί μακρυά!

Ὁ σύνδεσμος, παρακάτω, σᾶς παραπέμπει στήν σελίδα του Blue Dolphin στό Internet: 

http://www.parosbluedolphin.com/greek/index.html

ΜΙνώταυρος

………..

Θα αναζητηθούν ευθύνες από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για παραβάσεις του εργασιακού νόμου;

Στη Νεα Χρυσή Ακτή της Πάρου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην οποία εργαζόταν παράνομα ο Πακιστανός-δράκος λαθρομετανάστης.

Ο ιδιοκτήτης λέγεται Πέτρος Μασούρας και πλέον προκύπτουν αρκετά ερωτήματα γι αυτόν ,παρά το γεγονός ότι βοήθησε τις αρχές για τον εντοπισμό του κτήνους από το Πακιστάν,αν και αρχικά διαρρήγνυε τα ιμάτιά του πως επρόκειτο για άγιο παιδί που έκανε όλες τις δουλειές αδιαμαρτύρητα.

Τώρα προκύπτουν ερωτήματα για τον κύριο Μασούρα. Αλήθεια κύριε, πόσα έδινες του δούλου από το Πακιστάν; 10 ευρώ τη μέρα; ΙΚΑ του έβαζες; Όχι έτσι; Παράνομος. Λαθρέποικος. Στην εκμετάλλευση για να μπαίνουν όλα στην τσέπη. Έλληνες δεν υπάρχουν για να κάνουν τις δουλειές; Άνεργοι δεν υπάρχουν για να παίρνουν ένα κλεφτό μεροκάματο;

Ο εισαγγελέας (που ακόμα περιμένουμε να δώσει στη δημοσιότητα την φωτογραφία του μακελάρη): θα παει μια βόλτα αύριο από εκεί; Εσύ κύριε Γενικέ Αστυνομικέ Διευθυντή Κυκλάδων που έλεγες ότι η προανάκριση είναι μυστική και δεν μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για το ανθρωπόμορφο κτήνος,θα στείλεις για ελέγχους σε όλες τις επιχειρήσεις των νησιών ,για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλοι “επιχειρηματίες” που απασχολούν παράνομα λαθρομετανάστες;Α!μην ξεχάσουμε κιόλας.Αρχικά λέγατε πως η κοπέλα έπεσε μόνη της στα βράχια.Φοβόσασταν μη δυσφημιστούν οι επιχειρηματίες και το νησί  (πηγή)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply