Τά πρόσωπα τοῦ κτήνους…

Βγήκε στην δημοσιότητα το πρόσωπο του κτήνους που βίασε την μικρή Μυρτώ…που βίασε και σκότωσε την 90χρονη γιαγιά σου για να της κλέψει 50€ της σύνταξής της,που σκότωσε με φριχτό τρόπο τον παππού σου για τον ίδιο λόγο…που σκότωσε στην μέση του δρόμου τον αδερφό σου για ένα κινητό….που έσφαξε τον άντρα σου για μια κάμερα στον δρόμο….

Για κοίταξέ το….σου θυμίζει κάτι;;
Η ιδιομορφία αυτού του κτήνους,είναι ότι έχει πολλά πρόσωπα ,άλλα συγκεκριμένα κι άλλα όχι…αλλά τα συγκεκριμένα,ΕΣΥ Ελληνα τα έστειλες με την ψήφο σου χρόνια ολόκληρα να κάνουν ότι έκαναν,όχι μόνο στον άνθρωπό σου,αλλά και στην πατρίδα σου!!

Αλλά τότε δεν σε ένοιαζε…περνούσες καλά με το διακοποδάνειο στην Μύκονο….μόνο κάτι φασίστες ασχολούνταν με την Ελλάδα που χάνεται..

Μπορείς να το καμαρώσεις λοιπόν…. δεν είναι όμορφο;;




Το άλλο  κτήνος τώρα,αυτό που τα πιο πάνω κτήνη του έδωσαν το ελεύθερο να είναι εκείνη την ώρα σε εκείνο το σημείο,έδωσε και απολογία πως βίασε την Μυρτώ….

Πως είπε και η Ελληναρού η ξενοδόχος ,που τον είχε στην δούλεψή της;;
‘ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΛΙ….ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ!!!”

Κι εδώ ο Αλί το καλλίτερο παιδί,σε παλιότερες ανέμελες στιγμές ποζάροντας στον τόπο του εγκληματος!!

ΚΤΗΝΗ!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply