Τζαβὲτ Ἀσλάμ ἤ ἄλλως μία ἀκόμη κουράδα στὸν ἀφρό.

Ὅλα τὰ γουρούνια, καθῶς καὶ οἱ κουρᾶδες, ἴδιαν μούρη ἔχουν. (Ζητῶ συγγνώμη ἀπὸ τὰ συμπαθὴ γουρουνάκια... Ἔκφρασις εἶναι....)

Ὅλα τὰ γουρούνια, καθῶς καὶ οἱ κουρᾶδες, ἴδιαν μούρη ἔχουν. (Ζητῶ συγγνώμη ἀπὸ τὰ συμπαθὴ γουρουνάκια… Ἔκφρασις εἶναι….)

Πρὸ μερικῶν μηνῶν (Μάϊος 2012), διαβάζαμε αὐτό:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ INTERPOL

Τα χαμε πει 100 φορες για το ποιος ειναι ο “κυριος”. Αραγε ο κ.Χρυσοχοιδης που τον ειχε και συνομιλητη σε υποθεσεις αλλοδαπων τι εχει να πει? Αμα ειναι ετσι ο προεδρος φαντασου τους αλλους τι κανουν….ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών. 

Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!.. Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα..
σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος. (πηγή)

Τώρα ξαναβγῆκε, ὥς ἄλλη κουράδα, στὸν ἀφρό, καὶ μαζὺ μὲ τὶς ἐγχώριες κουρᾶδες, λύνουν καὶ δένουν. 
Δίδουν ἐντολές, προγραμματίζουν, κερδοσκοποῦν εἰς βάρος ἀγαθῶν καὶ ἠλιθίων καὶ συμπεριφέρονται βασιλικότερα τοῦ βασιλέως. 

Διαβάζω στὸν στόχο:

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΣΛΑΜ! ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ…

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ… ΚΟΙΤΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! 

Τζαβὲτ Ἀσλάμ ἤ ἄλλως μία ἀκόμη κουράδα στὸν ἀφρό. 1

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία.
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.
Πολύ καλά έκανε ο Θάνος Πλεύρης, που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή, και ζήτησε από τον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη για τον ομοεθνή του που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο.
Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι το 70% των μηνύσεων κατά αστυνομικών για ρατσιστική συμπεριφορά έχει αθωωτική κατάληξη και αντιθέτως καταδικάζονται οι αλλοδαποί για ψευδείς μηνύσεις. (πηγή)

Χαῖρε μέγιστε ἀνθέλληνα Παπαδάκη!
Χαῖρε καὶ καμάρωνε!
Μὲ κουρᾶδες συναναστρεφόσουν καὶ συναναστρέφεσαι.
Κι ὄχι μόνον…
Πασχίζεις νὰ μᾶς παρουσιάσῃς γιὰ νόμιμον καὶ ἠθικὸν ἕναν δουλέμπορο!!!
Ποιός; Ἐσύ; Ὁ κατ’  ἐξοχήν ἱεροεξεταστής τῶν Ἑλλήνων; (Νά σέ θυμηθῶ τότε πού ἀκολουθοῦσες τόν σπίθα παρά πόδας; Ἤ νά σέ ἀγνοήσω;) 

Ἀλλὰ κουράδα βρωμερὴ καὶ σιχαμερὴ ὁ Ἀσλάμ… Μία ἀπὸ τὰ ἴδια κι ἐσύ.
Στὸν ἴδιο βοῦρκο κυλιέστε. Στὴν ἴδια μπόχα.
Καὶ ἀπὸ τὸν αὐτὸν λόγο θὰ πᾶτε…
Ἐμεῖς ἀπλῶς ἀναμένουμε.

Φιλονόη.  

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply