Καὶ ἡ Παναγιά θέλει τὰ πετροδόλλαρά της!!

Με το θέμα ”θρησκεία -πίστη” η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να καταπιάνομαι.
Είναι λεπτά ζητήματα αυτά.

Είναι όμως μερικές περιπτώσεις που κάποια θέματα υπερβαίνουν το θέμα ”πίστη” και φτάνουν στα όρια της άκρατης θρησκοληψίας για να μην  πω κι  ατόφιας ηλιθιότητος!!

Η περιπτωσάρα που θα διαβάσετε πιο κάτω,είναι  από αυτές ,που όταν  αρθρογραφείς σε blog και η ….μαύρη σου η μοίρα  φέρνει μπρός σου τέτοια θέματα,τότε μπορείς να μιλήσεις κάλλιστα για  εργασία βαριά και ανθυγιεινή  για την ψυχική σου υγεία!  (Θέλω ένσημα Φιλονόη!!)

  • Γιατί ,δεν μπορεί να περιμένεις από έναν λαό να ξυπνήσει,δεν μπορείς να  ζητάς να βρει τον Έλληνα ξανά μέσα του,να επανελληνιστεί το έθνος και από την άλλη  να βλέπεις,να σχολιάζουν με δέος για το …”αληθινόν” του πράγματος (θαύματος στην περίπτωση μας) άνθρωποι που σε κάποια άλλη περίπτωση,κάπου αλλού θα σου κάνουν υποτίθεται σοβαρή συζήτηση για την κατάσταση στην χώρα και θα σου παρουσιάζουν προβληματισμούς και σκέψεις!

Από την μία,αυτοί που σερβίρουν αυτά που σερβίρουν,έχουν τον λόγο τους να συντηρούν την πίστη όπως όπως σε καιρούς χαλεπούς,ακόμα και με ακραίους τρόπους.
Αλλά αν θα  δεχτείς αυτό που σου σερβίρουν αμάσητο ή αν θα βάλεις τον εγκεφαλό σου να επεξεργαστεί την πληροφορία που θα πάρει κι αν θα υπερισχύσει η λογική της πίστεως,είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα!

Διότι πολλές φορές δεν είναι ζήτημα πίστεως,αλλά πρωτίστως θέμα αντίληψης  και συναισθηματικής νοημοσύνης κι αν κρίνω από τα 31.000  likes και τα πάνω από 1500  shares που  έχει το πιο κάτω θέμα…. τα μαντάτα μαύρα παιδιά!! Ολόμαυρα!!!

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά,στους κάμπους πέφτει χιόνι …γι’αυτό μην ξυπνάτε…είναι χειμώνας ακόμη!!

Σας το παρουσιάζω και θα τα ξαναπούμε στο τέλος!

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΊΑ!!

Τον Δεκέμβριο του 2004 βγήκε από τα μέσα ενημέρωσης ένας μουσουλμάνος σαουδάραβας και διηγήθη ζωντανό συγκλονιστικό γεγονός που έζησε και που άλλαξε όλη του τη ζωή.

(Το διηγήθηκε από την τηλεόραση το ραδιόφωνο και δημοδιεύτηκε σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλη τη Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη και προφανώς σε όλες τις γειτονικές χώρες.Υπάρχει και στα Αραμαϊκά σε ιστοσελίδα αλλά δεν γνωρίζω σε ποιο δίκτυο.) 

Παντρεύτηκε πριν από χρόνια μια κοπέλα, πλούσια μουσουλμάνα αλλά στείρα. Οπότε πέρασαν τα χρόνια και δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά, παρόλο που είχαν πολλά χρήματα και πήγαν σε πολλούς γιατρούς.

Οι γονείς του του έλεγαν να παντρευτεί και δεύτερη γυναίκα και να κρατήσει και την πρώτη αφού ο νόμος τους, επιτρέπει να έχουν μέχρι και τέσσερις γυναίκες.

Εκείνος κουρασμένος και αρκετά στεναχωρημένος πήρε τη σύζυγο του να πάνε ταξίδι αναψυχής στη γειτονική μας από το Ισραήλ Συρία για να ξεκουραστούν και να ξεχάσουν λίγο. Στη Συρία ενοικίασε λιμουζίνα με οδηγό-ξεναγό να τους πάει σε όλα τα κοσμικά αξιοθέατα της Συρίας.

 Ο οδηγός πρόσεξε στο ζευγάρι που ξεναγούσε μια πικρία πόνο και θλίψη στα πρόσωπα τους. Αφού λοιπόν ξεκουράστηκαν καλά, πήρε το θάρρος και τους ρώτησε γιατί δεν φαινόντουσαν ευχαριστημένοι, μήπως άραγε έφταιγε ο ίδιος και δεν τους άρεσε κάτι στην ξενάγηση και την περιήγηση, που τους έκανε. Εκείνοι του ανοίχθηκαν και του εξήγησαν το πρόβλημα της ατεκνίας τους.

Ο μουσουλμάνος λοιπόν οδηγός τους είπε ότι εδώ στη Συρία οι Χριστιανοί και μάλιστα οι Ορθόδοξοι έχουν το μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊδανάγιας (-Σεϊντανάγια- αραβικά σημαίνει Δέσποινα Κυρία) και πολλοί άτεκνοι καταφεύγουν στη Θαυματουργική της εικόνα. Εκεί λοιπόν τους δίνουν από το φυτίλι του καντηλιού της θαυματουργής αυτής εικόνας και το τρώνε το καταπίνουν και τότε η “Μαρία” των Χριστιανών τους δίνει κατά την προαίρεση τους και την πίστη τους.

 Ενθουσιασμένος λοιπόν ο Σαουδάραβας και η γυναίκα του λένε στο ξαναγό πήγαινε μας εκεί στη Σεϊδανάγια «τη Δέσποινα των Χριστιανών» κι αν γίνει το ποθούμενο και εάν αποκτήσουμε παιδί θα σου προσφέρω 20.000$ σε σένα και 80.000$ στο μοναστήρι.

 Πήγαν στη μονή έκαναν ότι έπρεπε και γυρίζοντας πίσω η γυναίκα βρέθηκε έγκυος.

Σε μερικούς μήνες γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι υγιέστατο και πανέμορφο, θαύμα της Παναγίας μας.

 Μόλις γέννησε η σύζυγός του, ο Σαουδάραβας ήθελε να εκπληρώσει, να πραγματοποιήσει το τάξιμο που είχε κάνει. Τηλεφώνησε λοιπόν στον οδηγό εκείνο να το παραλάβει από το αεροδρόμιο της Δαμασκού. Ο οδηγός όμως πανούργος και κακός ειδοποίησε άλλου δυο φίλους του για να πάνε μαζί στο αεροδρόμιο να παραλάβουν τον πλούσιο και κατόπιν δολίως να το σκοτώσουν και να λάβουν όσα χρήματα θα είχε μαζί του, δική τους μοιρασιά.

 Πράγματι έτσι κι έγινε. Τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο. Καθ’ οδόν χωρίς ο άμοιρος να γνωρίζει τι θα συνέβαινε, τους είπε ότι από τη χαρά του θα έδινε και στους φίλους του οδηγού από 10.000$.Αυτοί αντί να τον πάνε στο μοναστήρι, τον οδήγησαν σε έρημο μέρος, τον έσφαξαν κόβοντας του πρώτα το κεφάλι καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του χέρια και πόδια σε κομμάτια.

 Τους τύφλωσε όμως το πάθος από αυτήν την εγκληματική τους ενέργεια και αντί να τον πετάξουν εκεί τον έβαλαν στο μπορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, αφού πήρανε μαζί τους χρήματα ρολόϊ και ότι είχε και ξεκίνησαν να πάνε σε άλλο ερημικό μέρος για να τον πετάξουν.

 Στον εθνικό δρόμο τους χάλασε το αμάξι και στάθηκαν στη μέση του δρόμου. Για να δουν τι συνέβαινε και γιατί σταμάτησε η μηχανή και τους άφησε. Ένας περαστικός τους είδε και από μόνος του σταμάτησε με το αυτοκίνητο του να τους βοηθήσει. Εκείνοι όμως φοβούμενοι μήπως γίνουν αντιληπτοί για το φοβερό έγκλημα που είχαν διαπράξει προσποιήθηκαν ότι δεν θέλουν βοήθεια.

Ο περαστικός οδηγός όμως φεύγοντας παρατήρησε να στάζει αίμα κάτω από το μπορτ μπαγκάζ και πιο κάτω ειδοποίησε την αστυνομία να πάνε να εξιχνιάσουν τι συνέβαινε, διότι αυτοί οι τρεις, του φάνηκαν ύποπτοι.

Έφθασε η αστυνομία, είδαν οι αστυνομικοί το αίμα στο οδόστρωμα και δίνουν διαταγή να ανοίξουν το μπορτ μπαγκάζ. Μόλις άνοιξαν σηκώνεται και βγαίνει έξω ο Σαουδάραβας υγιείς ολοζώντανος με αίματα βέβαια αλλά ραμμένος.

Μόλις τώρα τους λέει “… η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά δείχνοντας το καρύδι του λαιμού του αφού μου έραψε όλο μου το σώμα πρώτα”.

 Ο κακοποιός εγκληματίας ταξιτζής και οι συνεργοί του, έχασαν τα λογικά τους, τρελάθηκαν και με χειροπέδες τους οδήγησαν στις ψυχιατρικές φυλακές. Φώναζαν σαν δαιμονισμένοι “…εμείς σε σκοτώσαμε εμείς σε κομματιάσαμε σου κόψαμε το κεφάλι πως ζεις;”

 Ο Σαουδάραβας πήγε για πιστοποίηση του λαμπρού θαύματος. Τον είδαν ιατροδικαστές, εμπειρογνώμονες, αστυνομικοί και πιστοποίησαν με υπογραφές το θαύμα.

 Τα ράμματα ήσαν και είναι φανερά. Φαινόταν φρεσκοσυναρμολογημένος. Διεκύρυττε δε και ομολογούσε ότι “ η Παναγία με έραψε και με ανάστησε δυνάμη του υιού της.”

 Κατόπιν ο ιαθείς και αναστηθείς κάλεσε τηλεφωνικώς όλους τους δικούς του και ήλθαν στη Συρία.

 Πήγαν στο μοναστήρι ευχαρίστησαν την Παναγία Σαϊδανάγια και πρόσφεραν δεήσεις και δοξολογίες και αντί του ποσού των 80.000$ που ήταν το τάξιμο του στην Παναγία Σαϊδανάγια, προσφέρει στη μονή το ποσό των 800.000$ για τη μεγάλη ευεργεσία που του προσέφερε η Παναγία μας.

Ο ίδιος σήμερα αφηγείται συνεχώς το συγκλονιστικό αυτό θαύμα και αρχίζει πάντοτε λέγοντας:

“όταν ήμουν μουσουλμάνος μου συνέβη αυτό κι αυτό δηλώνοντας ότι δεν είναι πλέον μουσουλμάνος, ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του…”

Το θαύμα αυτό τάραξε τις αραβικές μουσουλμανικές χώρες και όλη τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε σάλο και φοβερή έκπληξη.

“ Ζει Κύριος ο Θεός ημών,

ο Θεός των Δυνάμεων”

πρέπει να δείτε και την  πηγη !

________________________________

Ωχ μάννα μου…..δεν είμαι καλά!!

Κατ’ αρχήν διαμαρτύρομαι εντόνως,διότι το θαύμα είναι ελλιπές ως προς τας περιγραφάς και τας αναλύσεις!

Αντιπαρέρχομαι το ότι φανατικοί μουσουλμάνοι και ουχί κρυπτοχριστιανοί,όπως θα ήταν λογικό,ο ένας πρότεινε Χριστιανικό μοναστήρι για το θαύμα και ο άλλος δέχτηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Πόσοι Χριστιανοί από εσάς,αν ακούγατε έναν άλλον Χριστιανό να σας προτείνει να πάτε σε ένα τζαμί να προσευχηθείτε στον Αλλάχ για να δείτε θαύμα ,εκτός  ότι θα το βρίσκατε λογικό,επιπλέον θα το πράττατε ;;  

Αλλά συνεχίζουμε με το ελλιπές του θαύματος που είναι ότι, δεν μας καθιστούν σαφές με τι ράμματα έραψε η Παναγία!

Ήταν μεταξωτή η κλωστή ή του έμειναν σημάδια;;

Διότι εγώ κύριε,θέλω να δω τον   φ ρ ε σ κ ο ραμμένο για να πιστέψω ότι του έκανε καλή δουλειά κι όχι κομπογιαννίτικα πράγματα!!

Δεν μπορεί να γινόμαστε ρεζίλι οι Χριστιανοί στους Μουσουλμάνους με τσαπατσούλικες δουλειές!!

Επίσης θέλω να δώ τις υπογραφές και τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι γιατροί,οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο που τον πήγαν!

Που είναι ρε παιδιά;; 

Είδαν μπρός τους ένα πρώην κατακρεουργημένο πτώμα και νυν φρεσκοσυναρμολογημένο και δεν τράβηξαν μια αναμνηστική φωτογραφία δίπλα του;;
Δεν είπαν  ”cheeeeeeeese” την ώρα που έβλεπαν το πουλάκι να βγαίνει, για να μείνει ένα ντοκουμέντο του θαύματος ρε αδερφέ…;;!!

Τίποτα;

Θέλω να δω το πρώην πτώμα  να δίνει εκείνες τις συνεντεύξεις που τάραξαν ΜΟΝΟΝ τον μουσουλμανικό κόσμο κι όχι τον Χριστιανικό !!

Σε ποιόν μίλησε; Σε ποιόν έκανε δηλώσεις να δούμε όλοι το πρόσωπο του θαύματος;;

Που είναι αυτά τα ντοκουμέντα;;

Διότι πως να το κάνουμε,εγώ είμαι του δόγματος: ”πίστευε και μη, ….ΕΡΕΥΝΑ” κι όχι ”πίστευε και ΜΗ ερεύνα”…
Θέλω να τα δω!!

Και μετά…δεν κατάλαβα;;;; θέλω κι εγώ να εκπλαγώ!!!

Εμείς στην Ελλάδα, γιατί να μην δούμε τον συναρμολογημένο,να πάθουμε τον  ίδιο σάλο που έπαθαν οι μουσουλμάνοι;;

 Στο πηγάδι ουρήσαμε και δεν δικαιούμαστε έναν σάλο για να παραφρονήσουμε κι εμείς ομαδικά;;

Τι ρατσισμός είναι αυτός;

Δικιά μας είναι η Παναγιά στο κάτω κάτω!!

Αλλά κι αυτή δεν μας τα λέει καλά…αλλού πάει και κάνει τους σάλους τους καλούς !!

Και για να έχουμε καλό ερώτημα…μετά τον κακό χαμό  που έγινε στον μουσουλμανικό κόσμο,γιατί ωρέ αδέρφια δεν μετανόησε κανείς Ταλιμπάν Μουσουλμάνος ώστε να δεχτεί την Χριστιανική πίστη ως αληθινή και θαυματοποιό,αλλά ακόμα πέφτουν  μπρούμιτα και προσεύχονται στον Αλλάχ;;

Και τέλος, θέλω να καταγγείλω τον φρεσκοσυναρμολογημένο, ως μέγα τσιφούτη, διότι η Παναγία τον έκανε καινούργιο κι αυτός ο γερολαδάς μόνο 800.000 πετροδόλλαρα  έδωσε στο μοναστήρι!

Ούτε καν 1.000.000 $ στρογγυλά! Αίσχος…που να σου κοπούν τα ράμματα σπαγγοραμένε!!!
Εν κατακλείδι…

Ρεεε..σείς οι 31.000 που σας άρεσε και οι 1500 που το αναδημοσιεύσατε ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ και πέσατε στα γόνατα και  σταυροκοπιέστε ..έχετε αντιληφθεί ότι ο Αϊνστάιν κάποιους σαν εσάς είχε στο μυαλό του,όταν έλεγε :

”Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και δεν είμαι σίγουρος για το σύμπαν ”

Τι πίνετε και δεν δίνετε,για να κάνετε κι άλλον κόσμο….”χαρούμενο” ;;;

Ε, ρε  Ελλάς χώρα του πνεύματος και της λογικής…κοίτα που κατάντησαν τα παιδιά σου!!!

Από την ”Αριστοτέλεια λογική” και το ”ουκ Ελληνικόν το προσκυνείν” ….στο ”ποίμνιο” και στο ”σύρσιμο στα 4” κατάχαμα……ο απόλυτος ξεπεσμός!

Και μετά απορούμε ακόμα, πως κάτι χαρτογιακάδες φραγκολεβαντίνοι μας τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί..

Σεμέλη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply