Ποιοί καί γιατί παίζουν μέ τήν νοημοσύνη μας;;

 

Αθήνα,Σύνταγμα 26 Aυγούστου 2010.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Αμερικής,επισκέπτεται την Ελλάδα και ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης είναι το Σύνταγμα και οι Εύζωνες..Ανάμεσά τους και ο τότε 22χρονος ακριβοπληρωμένος αστέρας του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ.


 

Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδειά του είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάει εκ γενετής, ή αν τα απέκτησε στην συνέχεια θολωμένος απ το χρήμα και ζαλισμένος απ τον αέρα που …τον βαρά
κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω.

Αυτό που γνωρίζω και που το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία είναι το γεγονός οτι με θρασύ και προκλητικό τρόπο επιχείρησε 

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους “καβαλημένους” αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα) να δοκιμάσει την πειθαρχία του ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ που εκτελούσε υπηρεσία την ώρα εκείνη στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. 

Κάποιοι μίλησαν για “ελαφρυντικό” ηλικίας μιας και ο καβαλημένος νεόπλουτος τσαρλατάνος ήταν μόνο 22 ετών οπότε θεώρησαν πως μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των “χρυσών” παπουτσιών του τους Ελληνικούς εθνικούς και ιστορικούς συμβολισμούς.

Συνομηλικός του όμως είναι και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΥΖΩΝΑΣ που με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου.

Ελλάδα Αύγουστος 2012..

”Κάποιοι” άγνωστο ποιοί αλλά γνωστό γιατί,

πήραν την φωτογραφία της πιο πάνω ιστορίας και εν συνεχεία έγραψαν το παρακάτω κείμενο..

 ”Μετά την τραγική ιστορία, όπου Πακιστανοί λαθρομετανάστες κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική απο την ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, ένα νέο κρούσμα έρχεται να ταράξει την κοινωνία μας. 

Αφρικανοί μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και άρχισαν να…κινούνται απειλητικά προς τους Εύζωνες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο! 

Ύστερα από παρέμβαση του αξιωματικού που ήταν σε υπηρεσία, οι αλλοδαποί απομακρύνθηκαν χωρίς να σημειωθούν άλλα παρατράγουδα.”

 ____________________________________________

Ποιοί είναι τελικά,αυτοί οι καραγκιόζηδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και παίζουν με τα συναισθήματά και την νοημοσύνη μας;;

Ποιός ο σκοπός τους και από που και ποιούς υποκινούνται;;

Είναι απλώς ΗΛΙΘΙΟΙ ή επικίνδυνα ηλίθιοι;

Τι θέλουν να προκαλέσουν με όλα αυτά που κάποιοι ελαφρά τη καρδία τα παίρνουν και τα αναδημοσιεύουν γεμίζοντας ολόκληρες ιντερνετικές σελίδες,χωρίς καν να τσεκάρουν αν αληθεύει αυτή η είδηση ή είναι προϊ’ον απύθμενης βλακείας ή προϊόν επί σκοπού προπαγάνδας;

Οι καιροί δεν είναι απλά πονηροί,αλλά επικίνδυνα πονηροί και και πολλοί ”λύκοι” κυκλοφορούν ανάμεσά μας στο διαδίκτυο παίζοντας  με τα νεύρα και τις αντοχές μας!

 Οπότε προσοχή μεγάλη για να μην πατάμε την μπανανόφλουδα που μας πετούν οι προβοκάτορες του διαδικτύου!!

πηγη θέματος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply