Τί ἀκριβῶς συμβαίνει μέ τό κτῆνος τῆς Πάρου;

Μὲ τὸ κορίτσι νὰ χαροπαλεύῃ ἀκόμη, μὲ τοὺς γονεῖς κοριτσιῶν νὰ τρέμουν καὶ τὴν σκιά τους, μὲ μίαν Ἑλλάδα κλειδωμένη μέσα στὶς φυλακές της, προβάλλουν ὥς μανιτάρια ἄλλου εἴδους κτήνη, μεγαλυτέρας ἐμβελείας καὶ διεθνῶν προδιαγραφῶν!!!

Κτήνη ποὺ οὐδέποτε ἐνδιαφέρθηκαν γιὰ τὴν ἀνθρωπότητα.. Ποὺ οὐδέποτε σεβάστηκαν τὸν ἀνθρώπινον πόνο!

Ποὺ οὐδέποτε μερίμνησαν γιὰ τὶς πραγματικὲς ἀνάγκες τῆς κοινωνίας.

Κτήνη ποὺ μοναδικό τους μέλημα παρέμενε καὶ παραμένει ὁ πλουτισμός τους, δίχως φραγμούς, ἠθικούς, κοινωνικούς, συναισθηματικούς!

Κτήνη ποὺ ἐμπλέκονται μὲ κυκλώματα δουλεμπορίας, τέτοια ποὺ οὐσιαστικῶς καθιστοῦν τὸν ἄνθρωπο ποὺ πέφτει στὰ χέρια τους ἐξαθλιωμένη κατάντια.

Διότι κατ’ ἐμὲ δὲν φταίει κανένας πακιστανός, ἀφγανός, σομαλός.

Κατ’ ἐμὲ φταῖνε μόνον αὐτοὶ ποὺ, ἐκμεταλλευόμενοι τὸν ἀνθρώπινον πόνο, στοιβάζουν κατὰ χιλιάδες ἀνθρώπινα κουρέλια, σὲ ἀμπάρια πλοίων, ἴσως δίχως ἐμφανεῖς ἀλυσίδες, ἀλλὰ κατ’  οὐσίαν ἁλυσοδεμένους σὲ ἰσόβια δεσμά.

Δὲν μπορῶ λοιπὸν νὰ θεωρήσω ὥς ἐγκληματία τὸν πακιστανό. Ἐγκληματίας, καὶ μάλλιστ κατ’  ἐξακολούθησιν, παραμένει αὐτὸς ποὺ τὸν φέρνει, ποὺ τὸν ὑποστηρίζει καὶ ποὺ τὸν ἀθωώνει.

Αὐτὸς εἶναι ὀ πραγματικὸς ἐχθρὸς τῆς κοινωνίας μας καὶ ὁ ἠθικὸς αὐτουργὸς ὅλων τῶν ἐγκλημάτων.

Αὐτὸς πρέπει νὰ πληρώσῃ κι αὐτὸς θὰ πληρώσῃ!

Φιλονόη.

 

Ο ΓΡΙΦΟΣ ΛΥΘΗΚΕ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΠΑΦΕΣ” ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται στο μυστήριο με το δίποδο ανθρωποειδές της Πάρουπου έστειλε αδιάβαστο ένα αθώο κορίτσι. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός φίλου αναγνώστη του makeleio.gr, του Στάθη(πάντα είχαμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των φίλων μας)φτάσαμε σε ένα τουρκοσκοπιανό φόρουμ που ενισχύει την φιλία ανάμεσα στις “εθνοτικές” μειονότητες των “Μακεδόνων” και των “Τούρκων” που ζουν στην Ελλάδα.

Είναι το http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/. Ως βινιέτα αναγνώρισης έχει τους χάρτες της Τουρκίας και της “Μακεδονίας”, των Σκοπίων δηλαδή που τα

εξαμβλωματικά παρακλάδια του Σόρος ονειρεύονται για να κάνουν την Ελλάδα, Κόσσοβο.

 

Turkey & Macedonia,Turkish and Macedonian friendship αναγράφεται στο λογότυπο με πηχαίους λευκούς τίτλους. Και ποιο “πουλάκι” φιλοξενείται σε συνέντευξη για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα από τους Τούρκους δουλέμπορους; Μα φυσικά ο κύριος Waqas Ahmed, who hails from a small village of Gujrat, is typical. He had paid Rs 700,000 to the agent in Gujrat to get to Unaan. Ο κτηνάνθρωπος της Πάρου. Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι ο ίδιος. Αχμέτ Βακάς. Από το χωριό Gujrat του Πακιστάν. Η συνέντευξη είναι μια τυπική ιστορία ενός κατακαημένου και βασανισμένου μετανάστη, κυνηγημένου από το αστυνομικό σύστημα μιας χώρας που το 50% των κατοίκων της, όπως λέει, είναι ρατσιστές. Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για έναν “φουκαρά” που πουλούσε ηλεκτρικά είδη στην Πλάκα για να ζήσει. Και ξέρουμε καλά ποιοι πουλάνε και πως πουλάνε ηλεκτρικά στην Πλάκα. Είτε τα κλέβουν είτε είναι οι ίδιοι κλεπταποδόχοι είτε τους τα πηγαίνουν για να φαίνονται κλεπταποδόχοι.

Τώρα μάλιστα. Εξηγούνται πολλά. Η υπερπροστατευτικότητα στον κτηνάνθρωπο με τις κουκούλες full face, η “Αμερικανίδα” δικηγόρος του Αλεξάνδρα Δήμου που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και υπερασπίζεται από την εποχή του 2000 Αμερικανούς και όχι μόνον πολίτες που κάνουν διακοπές στα νησιά(δεν είναι έτσι κυρία Δήμου;), οι αστυνομικοί-κασκαντέρ που έπαιζαν κωμικοτραγικού ρόλους μπροστά στις κάμερες των ρεπόρτερ, η διαστρέβλωση και παραποίηση της ηλικίας ενός “πράκτορα” που τον έκαναν με το ζόρι 19 ετών για να τον στείλουν πακέτο στον Αυλώνα και από εκεί σε δίκη που ένας Θεός ξέρουμε πότε θα γίνει, η μυστικοπάθεια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ των Κυκλάδων που τους ρωτούσαμε να μας πουν τα ακριβή του στοιχεία και μας έκαναν την πάπια. Για έναν περίεργο τύπο ενός ακόμα περίεργου εργοδότη του που απ’οτι φαίνεται έχει και άλλες “ενασχολήσεις” κρατώντας αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά σε έναν ξενώνα-μυστήριο.

Μια χώρα “σουρωτήρι” με τους μειοδότες και τους “κουκουλοφόρους” να αρμενίζουν βιάζοντας τα παιδιά μας, αποκτώντας πέτσινο πολιτικό άσυλο εις το όνομα του Αλλάχ και του φιλόδοξου ονείρου της συνένωσης της Νέας Βαλκανικής του Μεγάλου Οθωμανικού Τόξου.

Ακούει κανείς εκεί στην Κατεχάκη; Πηγή

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply