Ὀνοῦρ καὶ Σεχραζᾶτ, ἐπεισόδιον 2.

Περίληψη επεισοδίου Νο1…  Ὀνοῦρ καὶ Σεχραζᾶτ

Μετά την επιτυχημένη ομιλία της Σεχραζάτ στο συνέδριο των αρχιτεκτόνων στην Κωνσταντινούπολη ,ο τρυφερός και γλυκός σύζυγός της Ονούρ ,την πήγε για φαγητό σε ένα πανάκριβο εστιατόριο με θέα τον Βόσπορο.
Στην συνέχεια,την πήγε σε ένα από τα πιο διάσημα κοσμηματοπωλεία της Πόλης για να της κάνει δώρο,ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που από καιρό άρεσε στην Σεχραζάτ και ο Ονούρ περίμενε απλά να του δοθεί μια ευκαιρία να της το αγοράσει,ώστε να κάνει την αγαπημένη του σύζυγο ευτυχισμένη.

Περπατούσαν στους δρόμους του Πέραν χέρι χέρι και η Σεχραζάτ καμαρώνοντας το δαχτυλίδι που άστραφτε πλέον στο δάχτυλό της,σκέφτηκε πως η κοινή ζωή τους με τον Ονούρ,θα μπορούσε να γίνει σήριαλ στην τηλεόραση ή ακόμα και φωτορομάντζο,όπως κι όλων των γυναικών στην Τουρκία. Η ζωή μας ως Τούρκων άλλωστε,είναι πρότυπο για άλλα κράτη!


Πόσο τυχερές είμαστε που γεννηθήκαμε γυναίκες σε αυτόν τον τόπο’…
 Ω! ναι….σίγουρα θα μπορούσε να γίνει η ζωή μας  φωτορομάντζο”..είπε χαμογελώντας η Σεχραζάτ …


Κι αν ήταν ,κάπως έτσι θα ήταν…

περισσότερες λεπτομέριες του φωτορομάντζου εδώ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply